![]() |
O Şarkı
Bir şarkıydı bizi, birbirimize bağlayan. Aşkı, özlemi, hasreti içeren bir şarkı. Sevdalıları yakan benliğini kaybettiren. Sönmüş aşkları alevlendiren bir şarkı. Kulağımda sesin, çılgın bir melodi gibi. Sevginle birleştiğinde beni bağlıyor ikisi. Aşkın bütününü şarkılarda buldum ben. Özlemle yandım hasretle kavruldum şimdi. Bir şarkı birleştirmişti birzamanlar ikimizi. Dilimize tutsak, kalbimize esir di. Ayrıcalığı farklıydı sevmiştik birbirimizi. Sabahları ağzında, hep o şarkı şimdi. Aşk rüzgârlarını estirmişti kalbimize doğru. Deniz dalgalarını tayfunlarla coşturmuştu. Şimşekler çakmıştı aniden gözlerimizde. Ve o şarkı bizi, tutuklu etmişti birbirimize. Hâlâ o şarkı, bizim hep dilimizde. Aşkımızı tamamlıyor her söylediğimizde. Sevgimiz tazeleniyor dinlediğimizde. O şarkı, bizim herzaman gönlümüzde. |
Oh Ne Güzel Hayat
Bir motor gelliyor karşıdan süzülerek. Keşke içinde olsaydık ikimiz sonsuza dek. Yelken açsaydık uzaklara birlikte sevgimizle. Evimiz orası olsaydı hiç ayrılmasaydık seninle. Dalgalar götürseydi bizi götürebildiği yere. Belki durağımız bir ada olurdu sen ve ben. Hiçkimsenin olmadığı ıssız yemyeşil bir ada. Aşkımızı yaşasaydık üzüntülerden uzakta. Aşk adası koyardık ismini, belki seninle. Sevgimiz yeşerirdi herzaman kalırdı taptaze. Mutluluk bizimle, sen benimle, aşk bizle. Hayat bir başka olurdu eminim kesinlikle. Robinson gibi yetiştirirdik herşeyi kendimiz. Martılar gibi özgür bir de sen olduktan sonra. Aşkımız hep doruklarda kıskançlıkta yok orada. Oh ne güzel hayat, tüm gürültülerden uzakta. Bir kulübemiz olurdu sazdan belki. Saray gibi gelirdi bize öyle değil mi. Yabani çiçeklerle süslerdik bahçemizi. Aşk bize tutsak, acı vermezdi ikimize. Hayallerde bile seninle yaşamak güzel. Aşkını kalbim de yaşatmak ise çok özel. Canısı sen neredeysen ben hep oradayım. Kalbim hep sen de senin yanındayım. |
Olsa
Ellerin ellerimde, Gözlerin, gözlerimde olsa. Mutluluk çemberi bizi içine alsa. Ruhlarımız bir bütün, Kalplerimiz, sevgi dolsa. Ayrılık bize, kapıdan uğramasa. Aşkımız durmadan çoğalsa, Sevgimizse dâimi olsa. Gözyaşlarımız, aşk damlası, Acılarımız bir kadeh, İçtikçe mutlu eden bir yanı olsa. Üzüntülerimiz, bir çiçek olsa. Kokladıkça bizi avutsa. Hasret bir deniz olsa. İçine girdikçe, bizi serinletse. Özlemler bir parfüm olsa, Kokladıkça mutluluk yaysa. Ayrılıklar olmasa, Sevenler mutlu olsa. |
Oyun
Bir oyundu aşkımız, başladığında.. Sonunda ciddi oldu baksana. Anafor gibiydi aşk. Aldı bizi, koydu koynuna. Bu sevda dan kurtulmak imkânsız, Biz kaçtıkça, sevgimiz daha da çoğaldı. Aşkımız bir kasırga gibi, Esti geçti üzerimizden. Sanki serseme çevirdi ikimizi birden. Aşktan kaçamıyacağımızı anladık. Sonunda birbirimizsiz yapamadık. Aşkımızı yaşadık günlerce. Doyamadık hiçbir zaman birbirimize. Halatlarla bağlandık sanki, Koparamazdı hiçbir kuvvet bizi. Aşkımız sağlam temeller üzerine, Yeminlerimiz ise, birbirimizin umudu. Biz ayrılamayız biliyorum. Bizde ki sevgi, ölümsüz. Aşkımızla birlikte doğduk. Sonunda da birlikte öleceğiz. |
Ölesiye Sevmiştim Seni
bir duygu seli yaşayan gönlüm, karanlığı yararak düşen yıldızlar gibi. güneş bana küstü göstermiyor artık yüzünü. alışmalıyım yokluğuna, içimde yaşattığım yalnızlığa.. hep rüyalarım da düşlediğim sen, yetmiyorsun ki bana. kalbim ağlıyor artık, gözyaşlarım bitti. yalnızlık esir aldı beni, bu ömür sensizlikle tükendi. oysa ölesiye sevmiştim seni. hâlâ seviyorum ya.. geçmiyor bu aşk denen yara. kanatıyor günden güne daha da fazla. dağlar da dayanmıyor artık sabrıma. param parça oldu yüreğim gibi, ağlatan sevdamla. hani sen benimdin hep benim olacaktın. yaz olup herzaman beni ısıtacaktın. kışın soğukta yastığını boş bırakmıyacaktın. verdiğin sözlerle yatağım boş yine. şarkın dilim de şiirlerim de ise, dizeler de şimdi. özlemlerle birleşti mısralar, onlarda ağlıyor benim gibi. yokluğuna alışmak zor be gülüm. ne olursa olsun ben yine seninim. hep seninleyim. |
Ölüm Ayırsa Bile
Hadi gel sevdiğim, gönlüm hep sen de. Huzur bulamıyorum seni görmediğimde. Yoluna bile aşığım, özlemler biriktikçe. Bu yürek hep seninle, seni istemekte. Havam oldun suyum oldun coşturdun beni. Sevdam oldun aşkım oldun özlettin kendini. İçimden taşan yangınım oldun yaktın beni. Yüreğimde köz oldun dağladın ciğerimi. Aşkın dertlerin en büyüğü benim için. Düşüncelerim hep karışık bimem niçin. Çıldırabilirim bu ne biçim aşk böyle. Yapıştı yakama hiç gitmiyor ki. Yeter aşk, git artık bırak peşimi. Mecnundan beterim anlamıyorsun ki. Deliydim zır deli mi olayım şimdi. Perişan ettin yetmedi gitti. Soluduğum havada aldığım yaşamımsın. Yediğim lokmada mideme giren aşımsın. İçtiğim suda doyamadığım tadımsın. Kana kana içsem ne olur..canımsın. Aşkına âmade yüreğim hep seni düşünmekte. Kalbim de açtığın yara ise, iyileşir mi söyle. Yok iyileşmez seninle olsam da özlemin ben de. Bu özlem içimde, hiç bitmez.. ölüm ayırsa bile. |
Ölüm Bile Ayıramıyacak Bizi
veda ederken sana, bir buruk acıydı kalbime ok gibi saplanan. ellerim ayrılmak istemedi ellerinden. kalbim ise vurgundu sana. bir hüznü-aşktı vücudumuza yayılan. baharda sonbaharı yaşatıyordu sanki. ya gözünden dökülen yaşlar.. yağmurda kıskanacak seni, kesin. ayrılık şerbeti mi içtik. yollar neden ayırıyor bizi. şebnem güllerde güzel sevdiğim, sense kalbim de. bir tomurcuktun sanki, büyümeye çalışan. büyüdükçe beni hasretlere boğan. özlemlerle yarıştıran. gitme der gibiydi gözlerin, kolların vücudumda, öyle sarmıştın ki beni. nasıl bir ayrılık bu, bizleri yasa boğan, üzüntülerle hayatımızı karartan. gözyaşlarım yüreğime akıyordu giderken, daha ayrılmadan özledim seni. nasıl bir sevgi bu. nasıl bir aşk.. güneş doğarken batıyordu şimdi. gece olmadan karabasanlar bastı yüreğime. geri döneceğim birgün. ve hep senin, ve hep seninle olacağım. sonsuzluk bile engel olamayacak bize. madem bu sevgi gönüllerimize sığdı. ikimizi aşkla yaktı. ölüm bile ayıramıyacak bizi. |
Ölüm Değmedi Çiçeğine
yalnızlık bana arkadaş, bense sana muhtaç. azap sarmış bedenimi, kıvrandırıyor yüreğimi, ölümün soğuk nefesi ensemde, hissettiriyor kendini. tüm gelen acılar Rabbim den gelsin sen den değil. sararan ruhumsa, büyülü sevdamla esir almış beni. geriye baktığımda anılar su gibi, akmış gitmiş.. sana aşkımsa hep taptaze, solmayan çiçek misâli. ölüm değmedi çiçeğine, hâlâ seni beklemekte. dünyada tek arzum sendin bebeğim. yalnızca senin olmak ve kollarında ölümü tatmak. herşeyin bir bedeli var sensizliğin de. hasreti saran ******* dökülen yapraklar gibi, gözyaşlarımda gizli. özlemim suya hasret, toprak misali içimde ki sevgin, sönmeyen lâvlar gibi, ya bende ki aşk,, ölümü tatmadan tatmış sanki. |
Ölümüne Sevda
beni ve seni içine alan, bir sevda masalıydı bu. ömür boyu sürecek, kalplerde kalacak ölümüne sevda. nerden çıktın karşıma, suçum neydi girdin kalbime. bir ceza mıydı bana, bir ömür yetmez ki sana doymaya. şimdi tatlı kaçık diyorlar bana, ismim bu anlasana. seninle karşılaştığımdan beri, kendimi kaybettim bu dünyada. *******i uyanık, gündüzleri de uyur oldum hayatımda. gecem, gündüzüm birbirine karıştı yine de doyamam sana. öyle bir sevgi verdin ki bana, aç kalbim doydu aşkına. seni öyle sevdim ki bebişim, köle oldum yoluna. dertlerimi unutturdun bana, verdiğin bitmeyen sevginle. hayatımı sana adadım, kalbim ise herzaman seninle. günlerim sensiz haram, canım ise sana kurban. ölümüne sevda bizimkisi, ikimiz bir bedeniz sanki. yaşamımız birlikte, ölümde ayıramıyacak inan ki. görmeden duramıyoruz hasret ise, hep bizimle şimdi. sevgin içimde, kaplamış tüm bedenimi seninle. kalbim bile ismini söyleyerek atıyor, ritmi değişti sevginle. bir sevda masalı bizimkisi, ömür boyu sürecek. ölümüne sevda, hiç bitmeyecek hep bizimle yeşerecek. |
Ölürüm Ben Sana
bak karşımdasın işte, seni hissetmek ne güzel böyle. ellerin ellerim de sıcaklığın ne güzel de yayılıyor bedenime. gözlerinde ki o muzip bakışın, ne anlatmak istiyor söyle. bir bakışın yetiyor bana, gözlerinde ki seni anlamaya. bu gönül uslanmaz sen benimle olduğun müddetçe hayatta. hep sana aşık, hep sana sevdalı, hep böyle kalacak. ruhumuz çiçek eksin hep yeşersin ikimizin içinde. cennetim de tenim, tenine değsin birlikte mutlu şekilde. aşkın girdabında kaybolalım ama sen, yalnız benimle. seni ne kadar özlemişim canıma can katıyorsun yaşantımda. içimde ki mutluluğu arttırıyorsun o gizemli bakışınla. aşkım yaa, ben yapamıyorum sensiz, bu harap dünyada. sen hep benimle olmalısın sevmeliyim seni, doya doya. aşkın seli bizi sürüklüyor ama, birlikte sürüklese yaa.. sana susamış aşkınla yandım ben, bu dünyada.. içimde ki ben, benliğimden çıktı seni her düşündüğüm anda. özlemin dört duvar ördü etrafıma, yaktı beni aşkınla. ben aşkına sadık, aşkta benim aşkıma sadık olsa yaa.. bitmek bilmeyen *******, bizi alsın artık koynuna. ölürüm ben sana aşkın da benim, sevdan da. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:49 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.