![]() |
TAŞIM UNUTMA......
Aşk ne demek adamım!!! Ne diyorsun bana.. Ne aşkı ne sevmesi Ne ölmesi!! Bunlara inanmıyorum.. Ben taşım unutma duygularımı Gömdüm... Yerine beton bir kalp Boşuna ağlama Anlamam ben Ben bir duvarım ne ağlarım ne gülerim Unutma ben bir taşım.. 10 Temmuz 2007 Salı |
...zaman sinsice bakıyor ikimize......
yokluğunla basediyorken zaman sanki durmuş bizim aleyhimize işliyo... ayrılığın acısı daha cok demleniyo yüreğimde.. oysa söylemek istediğim ne cok şey vardı şimdi hepsi boğazımda düğümlendi.. sesim soluğum kesildi... kalbim çıkıp gidecek gibi ya da bi anda duran zaman gibi duracak .... o zaman sonsuz olcam.... tıpkı aşkım gibi... |
SENDEN BAŞKA SENİM OLAMAZ Kİ!!!!...
Şimdi sensizim! Her yer ıssız ve soğuk... Oysa nasılda ısıtırdı sevdan beni. Sen yokken kendimi çırıl çıplak, Sokağa terkedilmiş küçük bir çocuk gibi hissediyorum. Nerdesin sevdiğim? Seninde için acıyor biliyorum. Sende bensiz anlamsız bir hayattasın. Keşke geç kalmasaydım hayata bu kadar Keşke kader bu kadar zor kılmasaydı bu aşkı Keşke ufacık bir ışık olsaydı Hiç düşünmeden koşardım aşkım Şimdi neyi beklediğimi bile bilmiyorum Keşke seni tanımasaydım de |
ÇİNGENE KIZI...
ÇİNGENE Bir çingene gördüm... o kadar mutlu ki çöp karıştırırken dalmış gitmiş ne yaptığını bilmiyor ama şikayetçi değil halinden idealleri zengin olmaktı arabaya bilip gezmek idealleri at arabasıyla karton toplamak değildi ama ekmek parasını burdan çıkarıyor genç yaşta evlenmiş çocukları yanında kimsi selpak satıyor kimisi annesine yardım ediyor o çingeneden bir şey gözüme çarptı hayatı boşverip yada öyle yapıyor gülüyor mutluluğu çocuklarıyla paylaşıyor bir takım şeyler |
unutulanlar...
unutma unutulanlar unutanları asla unutmazlar |
İçimde Gülüşün...
Ölsem de unutamam unutamam Omzuna akan saçları Yanağımı yakan öpüşce O ılıkça yaşları Ölsem de unutamam unutamam İçime şavıldayan gülüşünü Mahmurca içimi titreten O kekremsi öpüşünü |
benimle ölürsün......
Gitmezsen Sana Dokunurum; Sahiplenirim Seni... Sana Aşkı Yaşatırım.... Daha Küçük Aşklara Katlanamazsın; BENİMLE ÖLÜRSÜN..... KISACASI SÖZ KONUSU SEN OLDUĞUNDA GERİSİ TEFERRUAT OLUR.....!!!!! AMA GİTMEZSEN....!!!! |
meçhhuulllll...
Ölüyor içimdeki asi çocuk ;kefenimi kim saracak bilmiyorum.Bedeni soguyor an ve an, aklından ne geçıyor okuyorum.Ağlıyorum yok oluşuna,bir meçhule dogru sürüklenerek gidişine.Boşalıyor biryerler içimde ;acısını duyuyor ama neresi oldugunu secemiyorum.Mutlu olmaya neden arıyorum. Kendimden olsa gerek bulamıyorum.Ne yapacagım şimdi..Hayata kimin eliyle dokunup,hangi gözlerin arkasından bakacağım.İçimdeki savaşa kım gırecek benım bayragıml****albimdeki acıyı kım üstlenecek benim adıma?Ah bir bulsam |
o an...
An vardır..Çıkmaz sözcükler ağzından... Anlatmak ,söylemek istersin beceremezsin.... Bende ''O'' anı zamanında yakaladım... Ama şimdi kaçırdığım ''O'' an için::::: SÖZ SIRASI ŞİİRLERİN DİLİNDE!!! |
İstanbul seni seviyorum...
Bugün çok mutluyum? sabah kalktım balkona çıktım ist doğan güneşi sessiz sedasız kente aşık oldum. güne başlarken elimde çay denize doğru baktım. mavi gözlerinle göz kırpıyor martılar günaydın diyor bulutlar hoşgeldin diyor o kadar mutluyum ki... bugün bir başka seviyorum ist boğazı,köprüyü,trafiği herşeyi seviyorum.... iyi ki varsın ist... yaşadığım sürece seni seveceğim acı tatlı herşeyini... istanbul... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:39 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.