![]() |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
Bitmek Bilmeyen Gecenin Vurgun Saatlerinde;
Kalbimden Vurgun Yemiş Gibi Vuruldum. Bir Sevde Kursunuydu Kalbımı Vurup Kacan; Vurgun Yemiş Yaralı Kalp Bendim, Vurgunu Yapan Serseri Kurşun Ise Sen... |
Hava soğuk üşüdüm
Üşüdüm yini sensizce Seni düşündüm sessiz giden gemide Yağmur yağdı damladı Sonra güneş açtı Üşüdüm üşüdüm Bir doğan güneş vakti SENİ DÜŞÜNDÜM.... |
öyle bir bir sevda bu bendeki.anlatmaya sözler yetmez.dinle sen beni
eski şarkılarda.belki aşkı fısıldar kulağında. kaçkere koştum senin peşinden. anlamadın bu halimden.seviyorum diyemedim.korktum hayellerimin yıkılmasından. bir tebessüm etsen ölürmüydün yar ölürmüydün yar. yaralı yüreğime merhem olsan ölürmüydün yar ölürmüydün yar |
Boşuna Hayellerle Avuttum Kendimi.
Biliyorum Dönmeyecek Geri. O çoktan Unuttu Aşkımı Sevgimi. Biliyorum Dönmeyecek Geri. Ah Istanbul Istanbul. Sen De Allah ından Bul.aldın Yari Elimden. Aradığın Belayı Bul Istanbul. Ali şen |
Ben Sana Ne Yaptım Ki.
Tek Suçum Sevmekmi. Aldın Gururumu Benden. Ayaklar Altına Serdin. Gözün Aydın Sevgilim. Bende Artık Sarhoşum. Meyhaneler Meskenim. Kadahler Tesellim. Sende Birgün Seveceksin. Sevipte Sevilmeyeceksin.isyan Edip Kaderine. Benim Gibi Içeceksin |
Seni sana bırakıyorum ve bu gece
Terk ediyorum bu kenti Kendimde darbeler yaptım sana karşı Yıktım kalbime olan eğemenliğinİ, Yaktım artık aşkımızın gemilerini, Dönmemek üzere geri. Ne sen kaldın aklımda ne de o gülüşün İstemiyorum benim sevdiğim gibi Beni sevmeyen sevgiliyi. Seni ne kadar sevdim bir bilseydin Ama bunları şimdi değilde ben seni benden bitirmeden önce bilseydin. Ben anlatmaya çalıştım sen kaçtın. Ben göstermeye çalıştım sen gözlerini yumdun. |
geldin Tekrardan Döndün En Yeşilinden
Ama Bu Gelişin Elbette Bir Dönüşü Var Biliyorum Geldin; Sen Bana Gitmek Için Geldin Eskiden Hiçbir Eser Kalmamış Senden O Mahsum Gülümsemeni Bile Yitirmişsin Gözlerinin O Parlayan ışığıda Yok Artık Gittiğin Yerlerde,gezdiğin Insanlarda Bırakıp Herşeyi Geri Gelmişsin. Gidişin Beni Derinden Sarsmıştı Dönüşüm Muhteşem Olucak Demiştin Ama; Bu Dönüşün Gidişinden Dahada Beter Sanki Bir Başka Insan Olup Gelmişsin Sanki Benim Tanıdığım Mühür G |
Sevda üstüne düşer kara bulutlar bütün yollar yalnızlık olur
Ayaklarına kara sular iner kazırsın adını kilometre taşlarına Yürürsün geçip giden zamanların sivri kırık iğneleri üzerinde Bedenin susuz, yorgun olsa da bir daha sesini duyamazsın Ben aşkı şarkılarda duydum dersin her daim bir gramofonda Bir hıçkırık düğümlenir boğazında onu hatırlarlatan her notada Denize girersin üşürsün, korkarsın onu bir daha unutamazsın. Sonu olmayan bir yalnızlığı yaşarsın bir daha kavuşamazsın. |
Bır kıyı uzanır oturduğun şehrin altında kirpiklerinin ucunda
Vurur sahile okyanustan gelen bakışların ve yosun gözlerin Dalga dalga saçlarından ellerime, avuçlarıma güzellik dolar Kumlar havalanır, palmiyeler sallanır, eser endamın yanımda Sonsuz bir sevi yankılanır kulaklarımda deniz kabuklarından Bir okyanus manzarasından fışkıran güzeliğinin yankısı gelir Canıma ciğerime tuzlu suların dolar, hararetin kalbimi yakar Öpüp öpüp yıktığın yerlerin koru gözlerinden gözlerime akar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:03 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.