![]() |
seni seviyorum diyorum
sen girgir gecme diyorsun seni seviyorum diyorum aa inanmiyorum diyorsun seni seviyorum diyorum amuda kalk diyorsun seni seviyorum diyorum ayyy yalanci diyorsun seni seviyorum diyorum hep sarmisak yiyorsun seni seviyorum diyorum oda yenirmi diyorsun seni seviyorum diyorum girgir gecme diyorsun |
Hani Derdinn Ya Seni Seviyoruumm Sensiz Yapamam Diye Gerçektenn öl Mi
Sen Bırakıp Gittinnn Ya Nasıl Bensiz Yapamıorsuun?nasıl Söylese Sen Beni Bırakıp Gittiğinde Arkanda Iki çift Yaşlı Göz Bıraktığını Unutma Ağlamaktan Yorgun Düşmüş Bi Sevgili Bıraktığını Unutma Artık Gözlerimden Gözyaşı Yerine Kanlar Akıyor. Ben Diyemedim! Gitme Diyemediimm Diye Kendimemi Kızmam Gerekiyoo! Değmez Mi Bu Aşka Söylesene Bitcekmydii Sonunda Bu Okuduğun Sadece Satır Değil Bu Yazıı Benim Gözyaşlarımın Simgesii Sev |
Zaten damarlarıma zor zaptediyorum kanımı...
Çoktan cemreler düşmüş beynime, yüreğime... Kalbimin buzları erimiş. Göğüs kafesimde ne idüğü belirsiz bir kıpırtıyla geziyorum nicedir... Bir de sen çıldırtma beni... Krizdeyim ben... tembelliğin sırası değil, uyamam sana... Al git serçelerini sabahlarımdan, çağlalarına, kokularına hakim ol. Meltemlerine söyle, deli gibi ıslık çalıp sokağa çağırmasınlar beni... Bulutların üşüşmesin başıma... Girme kanıma benim... ...yoldan çıkarma... |
Sen ki en cilvelisisin mevsimlerin,
afrodizyakların en etkilisi, Sevdanın suç ortağısın. Kıyma bana...! Biliyorum çünkü, yine kandırıp yeşillendireceksin aşka; gövdemi azdırıp sonra birden çekip gideceksin. Tam kanım kaynamışken sana, toplayıp allarını morlarını, beni bir kuraklığın ortasında terk edeceksin... O iple çektiğim ışığın, dayanılmaz olacak o zaman... Ne o delişmen sabahlar kalacak, ne günaha çağıran çapkın eteklerin uçuştuğu günbatımları... Tembel kuşların şakımaktan bita |
Geçmişi bir düşün,
Yalnız kalırsan maziyi hatırla, Zaman bulursan neyleyim sevgilim, Pişman olursan , ''YENİDEN BAŞLAMAK ZOR''bundan sonra......... |
Sana baktığım anda ,
Dünyalar benim oluyor, Ya sen bana baksan , Nasıl bir duygu doğuyor, Her an aklımdasın, Kalbim senin için atıp duruyor, ''SEVİYORUM'' SENİ......... |
Ben sonsuz sevdim seni
bir bir, her saat delicesine... Öyle sessizce,ümitsiz,utangaç Dalıp gittim gözlerine Sanki heran benimmişcesine O yüz,obakışlar Elimi tutan ellerin... Taptım herşeyine Ben seni böyle sevdim Bugünsüz Yarınsız DELİCESİNE... |
"Ne hasta bekler sabahı
Ne taze ölüyü mezar... Ne de şeytan bir günahı Seni beklediğim kadar!.." "Geçti istemem gelmeni Yokluğunda buldum seni. Bırak vehmimde gölgeni Gelme artık neye yarar!. |
Duyabilsem soluyuşunu
Ekin saçlarını gözlerini Sarıversem bellerinden Görebilsem ellerimle Dokunsam gözlerimle Öpüversem kaşlarını Örtüverir gül yaprağını Duyabilsem görebilsem gözlerini Dokunsam gül yaprağına |
dürdane ismin inci tanesi gibi zaten anlamıda ama inci tanesi ben
seni çok ama çok sevdim bir tanesi kalemim elimden düşmez oldu ismin dilimden gitmez oldu gözlerim gözlerin görmeyince çiçekler açmaz oldu |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:32 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.