![]() |
yine aynı yerdeyiz işte
başladığımız yere geri döndük ayrı masalarda söylüyoruz sevda şarkılarımızı ve yine ayrı masalarda avutuyoruz kendimizi yalancı mutluluklarla her nekadar yansada yüreğimiz farklı insanlarla yudumluyoruz içkimizi ve yeniden mutluluk maskesini takıyoruz ne kadar mutlu olamasakta... aldırmamış gibi duruyoruz yaşananlara bir rüyaymış gözüyle bakıyoruz ilişkimize evet bir rüyaydı ve uyandık bitti;hiçbirşey yaşanmadı tek yürekte can bulan iki farklı i |
bitti işte...
bitirdim içimdeki seni o kadarda zor değilmiş aslında sadece ben gerçekleri görmemezlikten geliyormuşum seni seviyorum zannediyormuşum aşığım zannediyormuşum sana... oysaki yokmuşsın sen, kalbim boşmuş hiç girmemişsin sen oraya girseydin çıkamazdın zaten... hapsederdim seni kalbimin en karanlık zindanlarına kilitlerdim tüm kapılarını gardiyanın olur bırakmazdım seni ama yok; bak bıraktım işte demekki ben seni sevmemişim ben sadece seni sevdiğimi sanmışım z |
Bak yine sensizim
yine tek basima içiyorum yine karanlik odama kapandim bu gece yine húzúnlúyúm gúne$i artik sevmiyorum yagmurla beraber agliyorum sensiz yine úsúyorum yoklugunu hissediyorum gelip SIMSIKI sarilsan ellerimi sana uzatsam gúnesim yine dogsa bu karanlik dúnyama elveda desem |
Hayat Kadar Anlamlı Nefes Kadar Gerekli
Acılar Kadar Gerçek Düşler Kadar Hayal Sadece Bir Düş, Hayat Belkide... Hayata Anlam Katan Nedir Sizce Aşk Mı? Sevgi Mi? Yoksa Sadece Verilen ömrü Tüketmek Mi? Kader Mi Yaşanan Herşey? Bence Değil.... Her Olay Bir Yol Ayrımı Yolu Seçmek Size Kalmış Bir Sorunun Cevap Seçeneği Gibi Birşey Işte Ister Ister De; Ne Seçersen Seç Sana Kalmış!!!!!! Kalem Senin Elinde Arzu Ettiğin Gibi Yaşa Hayatını Düşlerindeki Gibi özgürsün Sonsuz Bir Boşluk I |
Şiirleri okusam da güneşi toplasam
Yoksul hanelere dağıtsam Gökçe gözlere, ala gözlere Işıklar'ı türkülesem, Bahçeli'yi türkülesem Kızlar el etse gizlice Side'ye telli duvaklı gelinle Sabah güneşiyle varıversem Işıldak kumlara, pirinç kumlara |
Son yolculuk
Zamanın demirden tekerleri Sonbirkez gıcırdadı Başladığım yerden şimdiye kadar Ne yaşadımsa sonkez gördüm Bir turpan yalamadan ensemi Yalıyordum mazinin keskin hançerini Belimi tutarak merdiven çıkmanın Bilemezdim son yürüyüşümün olduğunu İşte sonkez kokluyorum Hayatımın yitik güllerini Birkaç gürültü geliyor kulağıma Bir ışık hayata ait gözümü alırken Birden sönüveriyor Bilmiyorum belki bu son gözümü kapayışım Uyuyorum uyanmamak üzere Turpanın keskin bekleyişinden s |
Hani ağlamıyorum demiştim ya....
Gözlerimdeki yaşlara kanma! yine ağlamıyorum aslında..... Sadece___ Özlemine Dayanamayan Gözyaşlarım KONUŞUYOR SANA....!!!! |
BuGüN
pEk BiR YaLNıZDıM.... tEk DoSTuM : SıCaK DaMLaYaN.... GözYaŞLaRıM....... |
NeŞtErİ VuR KaLbİmE SeN yOkSaN EgEr
BeDeNiMdE,TeNiMdE;;; eN KeSkİn KıLıÇ BiLe SeNiN GiBi KeSeMeZ BiR KeReDe!!!!! |
Böyle bir şey yok, adını koyamadım,
sevgi mi? ask mı? hayır aşktanda öte Ama yasak bir sevgi bu olmaması gereken Kalp söz dinlemiyor ki; Sen evli ben evli nasıl sevgiyse Biz senle imkansızı yaşıyoruz Ama sen herşeye değersin Ucunda ölüm bile olsa Senle hayata başlamışım ben farkında olmadan Olsun imkansızı yaşamakta güzel İçinde sen varsın. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:43 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.