![]() |
>Kasabanin birinde bir papaz ve onun iki tane papagani varmis.
>Papaganlar da papaz gibi oldukca inancli ve dindarlarmıs. > >Sabah-aksam kafeslerinde oturup incil okuyup dua ederlermis, > >papazin cemaatinden bir kadinin da 2 tane disi papagani varmis, >>papazin erkek papaganlari ne kadar ahlakli ise kadinin disipapaganlari da o kadar ahlaksizmis. > >Eve gelen misafirlerin onunde erkek istiyoruz! diye bagirirlarmis. >>Kadin sonunda dayanamamis ve papaza akil danismaya gitmis. >Papaz da "Sen getir onlari bana benim papaganlarin kafesine koyalim daahlak ogrensinler biraz, "Benim papaganlar surekli dua eder" demis. >>Kadin da almis papaganlari getirmis papazin evine... >Kafese girer girmez disi papaganlardan birisi > >" Hey yakisikli, iki tane ucuz fahise ister misiniz kafesinizde?"demis. >>Erkek papaganlardan biri otekine donup:>" Oglum butun dualarimiz kabul oldu lan sonunda....." |
Ukrayna'da öğretmen öğrencilere para birimlerini sormaktadır. Öğretmen: "Almanya," der. Öğrenciler hep bir ağızdan: "Mark" derler. Öğretmen: "Amerika," der. Öğrenciler hep bir ağızdan: "Dolar" derler. Öğretmen: "İngiltere," der. Öğrenciler hep bir ağızdan:"Sterlin"derler. Öğretmen: "Türkiye" der. Öğrencilerden ses çıkmaz. Öğretmen bir daha sorar. Öğrencilerden biri "kere" der. Öğretmen şaşırır oğlum nerden çıkardın onu,der. Öğrenci: "gecen sene ablam Turkiye ye tatile gitti ve geldiğinde iki "kere" verdim palto aldım, bir "kere" verdim Çanta aldım, bir "kere" verdim pantalon aldım, üç "kere" verdim dönüş bileti aldım" diyordu.
|
Bir otobüs dolusu politikacı seçim kampanyası için Teksas'ta dolaşıyorlarmış. Otobüs büyük bir çiftliğin yanından geçerken, otobüs şoförün dalgınlığı yüzünden derin bir şarampole uçmuş. Çiftçi koşarak gelmiş, gece kurda kusa yem olmasınlar diye cesetleri gömmeye başlamış. Ertesi sabah,Şerif soruşturma için çiftliğe gelmiş.Çiftçiye sormuş:
-"Otobüsteki bütün politikacıları gömdün demek...Hepsi de ölüydü, eminsin değil mi?" - Çiftçi cevap vermiş: "Bazıları yaşadıklarını iddia ettiler ama politikacıları bilirsiniz....Nasıl yalan söylerler!!!". |
Deniizin derinliği http://www.cakal.net/images/smiles/icon_smile.gif
Bir İngiliz, bir Alman bir de Temel sahilde Güneşleniyorlarmış. Alman birden ayağa kalkıp, deniz kenarına gitmiş, şortunu indirip aletini denize sokmuş. Biraz bekledikten sonra: - Mm, suyun sıcaklığı 32 derece geliyor, demiş. Diğer ikisi şaşırmışlar. Beş dakika sonra İngiliz ayağa kalkmış, deniz kenarına gitmiş, o da şortunu indirip aletini denize sokmuş. Biraz bekleyip: - Daha ayrıntılı konuşmak gerekirse suyun sıcaklığı tam olarak 32,3 derece geliyor, demiş ve gelip yerine oturmuş. Temel altta kalır mı? Hemen o da ayağa kalkmış, deniz kenarına gitmiş, şortunu indirip aletini denize sokmuş. Aradan beş dakika geçtik ten sonra geri gelip yerine oturmuş. Diğer ikisi sormuşlar: - Ee ,sen ne ölçtün? - Valla suyun sıcaklığını bilmem de, derinliği 70 cm! |
Benzin istasyonunun önünde bir afiş: "Depoyu dolduran lotaryada tutturursa bedava seks kazanıyor." İki kafadar benzinciye "Doldur depoyu" der, sonra bedava seks için lotaryaya talip olur... Benzinci sorar: - "Kafamdan bir sayı tuttum, bilirseniz bedava seks..." "Üç" derler... Benzinci, "Bilemediniz, ben beş tutmuştum." Bir hafta sonra iki kafadar yine gelir, depo yine doldurulur, yine lotarya... Bizimkiler "Yedi" der. Benzinci "Olmadı, ben altı tutmuştum". Üç gün sora yine depoyu doldururlar, yine lotarya... "Iki" derler, benzinci "Bir" der. Kafadarlardan biri arkadaşına açılır: "Yahu bu bizi kandırıyor galiba, hep başka rakam söylüyor. Hile yapmasın?" Diğeri cevap verir: "Yok canım kızkardeşim arka arkaya iki kere kazandı."
|
Temel Amerikaya gelir ucaktan iner passaport olayi filan falan immigration office alirlar bunu memur sorar
-" What's your name Sir?" (Adiniz?) -"Temel" -"Surname?" (Soyadiniz?) -"Kaya" -"Sex?" (cinsiyetiniz?) Temel gayet sakin cevaplar : -"3 times a week" (Haftada 3 kez) Memur sasirir ve olayi toparlamaya calisir... -"Sir you understood me wrong..I mean male? or female?" (Beni yanlis anladiniz galiba, bay/bayan?) Temel yine hic beklemeden cevaplar : -"Doesn't matter" (Farketmez...) |
Komutan emir erini çağırmış: - "Bana çabuk bir lazer yazıcı bul getir." - "Emredersin komutanım." Bir saat sonra emir eri yanında başka bir er ile gelmiş. - "Lazer yazyıcıyı getirdim komutanım." - "Hani nerde lan?" - "Komutanım bu arkadaş laz bir erdir ve bizim bölükte yazıcıdır!" - "Ulan iyi ki, scanner istememişiz be!"
|
Zengin bir iş adamı oğlunun salaklığından çok şikayet edermiş.Çünkü Adam ne iş kurarsa batırırmış.Adam bakmış olacağı yok yurt dışından en son teknoloji makineleri ithal ettirerek oğluna iş kurmuş.ilk gün oğluna:
-Bak oğlum senin bişey yapmana gerek yok sadece şu makinenin üstünden canlı hayvanı atıcaksın diğer taraftan da hazır sosis olarak alacaksın anladın mı? çocuk bunun üzerine: -Tamamda baba peki ben üstten sosisi koysam alttan bana hayvan olarak çıkar mı? Bunun üstüne öfkelenen baba: -Hayır oğlum bir taraftan sosis alıp diğer taraftan hayvan çıkartmak sadece annene mahsus http://www.cakal.net/images/smilies/kafa.gif |
İsviçre Çin'e savaş ilan etmiş. Bir şekilde Çin'e kadar gelmişler. Haber Çin başbakanına geç ulaşmış.
"Başbakanım İsviçreliler saldırdı, Pekin'e girdiler." "İsviçre de ne?" "Avrupa'da bir ülke." "Kaç kişi bunlar?" "5 milyon." "Hangi otelde kalıyorlar?" |
Gerçekten de öz dumur bir olay anlatacağım size! Hani su İETT’nin yeşil otobüsleri var ya; çevreci ve ABS frenli olanlar... Gayet güzel bir gün herkes kendi kıvamında ve tadında yolculuk ederken, birden bir telefon sesiyle irkildik.
Gazman'inki gibi çalıyordu. Neyse adam çalan telefonu açtı ve konuşmaya başladı. Biraz argosu rahatsız ediyordu çevreyi ama, asıl rahatsızlık veren kapalı olması gereken telefonun açık ve kullanılır vaziyette olmasıydı. Tabi çok geçmeden İETT şoförünün ikaz sesi duyuldu: -Beyefendi cep telefonuyla bu otobüste konuşmanız yasak! Adam hiç iplemeden konuşmaya devam etti. Şoför tekrar uyardı: -Beyefendi kime diyorum, cep telefonuyla konuşmanız yasak, aaaa! Adam hala konuşuyor, hiç tınmıyor. Şoför daha fazla dayanamadı bir hışımla el frenini çektiği gibi, caaaart diye durdurdu otobüsü ve herifin tepesine dikildi. Kardeşim ne laf anlamaz adamsın sen yahu! Bu otobüste cep telefonuyla konuşamazsın. Yasak yahu yasak! Şoförün bu hiddetli hareketinin ardından telefonla konuşan adam bir an duraksadı ve telefonda konuştuğu kişiye dönerek: - Alo, Hilmi abi benim bu otobüste cep telefonuyla konuşmam yasakmış abi. Ne yapalım abi, tamam sen konuş ben sadece dinliyorum abi... Cümleten apıştık kaldık billa... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:41 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.