![]() |
nedensiz,amaçsız,gayesiz bir sevgi benimki
belkide 4 mevsimi yaşamak seninle ya da 5.bir mevsim olmak seninle ve hep o 5.mevsimi yaşamak sonsuza dek birlikte başlattık birtanem bu mevsimi birlikte sürdürdük her gün yeni bir tomurcuk oldu sevgimiz güzel güller açtı aşkımız için hiç solmamasını diledik birtenim solmadı solmayacak dedik ama olamazdı... yapamazdık seninle sonunu bile bile başlattım bu mevsimi ama sonu yoktu biliyordum daha fazla sürmemeliydi bu mevsim hayata inat sü |
Ben senin 45 numara giyen ayaklarini sevmedim
Ben senin damarlarinda ki akan kirmiziyi sevdim Ben senin bedenini sevmedim Bedenin hapsettigi ruhu sevdim Ben seni gözünü ayagini elini sevmedim Ben senin hayata nasil direndigini sevdim Ben seni gercekten sevmedim Ben senin dimdik ayakta durmani, hayata serefinle bas kaldirmani sevdim... |
unuttum seni yalan değil
ne çakmak çakmak gözlerin geliyor aklıma ne seviyorum deyişin ne ellerimi tuttuğun sokaklar nede terk edip gidişin yalanmıydı beni sevdiğin söyle atrık herşey bitti sevdiğim ne ellerin var artık ne gözlerin dedimya artık unuttum seni kolaymı diyeceksin değildi sevmedin diyeceksin yalancısın sevdim canımı verecek kadar bak hala başşucumda resmin nasılda yalan bakıyorsun yüzüme ne yaptın bana böyle neden suskunum yok yok anladım ben seni unuttum kıya |
Sözlerin,gözlerin bir günlükmüş!
Kelebek misali........ Herşey ama herşey yalanmış!!!! Sende öyle............ Şunu kafana yaz!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZaLim.....!!!!!!!!!!!! Bir ömür boyu NeFRetimsin BeNiM.....!! (HLYA_oo) |
Hüznün gözyaşLarı yagmur oLup vururken penceremin camına,iki yaş akar
gözLerimden... DaLar giderim enginLere,mazide kaLan acı gunLere.bedbaht gecen yıLLarımın serefine... İçip sarhoş oLmak geLir deLice... Geçmişimdeki hataLarı tamır edememişken yarınLardan bahsetmek neden....!!! Umut vaad ederken geLecek,kendimi bana kim verecek.... Beynim düşünceLerLe sancıLı,ruhum karmakarışık yaraLı.... |
İnsanlar gülümsememi bekliyor!!!
Ortalıkta gülünecek birşey yokken.... Gülümsesem neye yarar ki....!!! İÇİM KAN AĞLARKEN.... (HLYA_oo) |
Hadi Beni Sustur?
SUSTURAMAZSIN!!!! Hadi Beni Ölümn Kollarından Çek? ÇEKEMEZSİN!!!!!!!!! Hadi Seni Sevmemi Engelle? ENGELLEYEMEZSİN! ÇÜNKÜ SEN KORKAKSIN..(HLYA_oo)!! |
*******i Uykumu Bölüpte Dualar Etsem.
Birgün Aklımdan çıkarmasam Hep Seni Düşünsem. Benide Bir Seven Var Deyip Umudumu Yitirmesem. Yıllar Geç Sede Aradan Beni Beklermisim Sevgili. Senden Başkasını Gözüm Görmese *******i Rüyalarımdan Gündüzleri Haylimden Asla çıkarmasam .ilelebet Beni Beklermisin Sevgili. Cebimde Param Altımda Arabam Olmasa. Seni Bir ömür Boyu Mutlu Eden Biri Olsa. Sevgisini Sadece ölüm Ayırsa. Ilelebet Beni Beklermisin Sevgili. |
Benim Isyanlarım:::
Artık Aşk şiirlerine, ölüm Katışıma... Senden önce,sonra Aşk şiiri Yazdığım, Yalancı Avuntularıma... Seni Beklerken Sabır Sabıkamın Sicil Doluşuna... Unutulursam!!! Unutanı Asla Unutmayacağıma.....!!!! |
Bir çıLgınım yoLunda..
Ben,sen oLdum sonunda.. Herkes bunun farkında.. Sen farkında değiLsin...!!!! (HLYA_oo) |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:40 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.