![]() |
Senden ayrı günlerim hiç geçmiyor.
Sevgin içimde her gün daha büyüyor. Karardı dünyam bir umut bir ışık yok ki Gözyaşımı inan hiç kimse dindiremiyor. Sensizlik yetti inan canıma tak ediyor Üzüntümü senden başka hiç kimse bilmiyor. Bir çare yaradanım bir çare ver bize Bu yürek ondan başka kimseyi istemiyor. |
Ellerimle seni verdim ben ellere
Kimseler üzülmesin buna hakkım yok diye Kimse bilemez anlayam beni İnan ben sadece sevdim seni Herkesin gözünde kötünün biriyim Ama ben sadece senin esirinim. Ellerimle verdiğimi canımla alacağım. Benimsin sen sadece benim |
Kim bilebilirdi ki bu kalbin bu kadar seveceğini
Kim bilebilirdi ki bu aşkın bu kadar acı biteceğini Kim bilebilirdi ki hasretin bu kadar acı vereceğini Kim bilebilirdi ki sensizliğin öldüreceğini Kim bilebilirdi ki hayatın sensiz anlamsızlığını Kim bilebilirdi ki bu aşkın vazgeçilmezliğini Kim vazgeçebilirdi ki senin sevginden ve o anlamlı gözlerinden........ |
Gözlerinin karası kalbimden vurur
Ayrılığın acısı yakar kavurur Dört duvarın içindeyim karşımda sensin Kaaranlıkta aydınlığı düşündürensin mahsun yüzün görünür ay ışığında Penceremden buz mavisi akıp girersin Soludukça tenini coşar yüreğim Ay ışığım kaybolur Bomboş ellerim Karanfil kokan yarim Hüzünlü bakan yarim Sensiz geçmiyor yaşam Yollarını beklerim... |
şu hayatta gecıp gitmeyen ne yok
derlerkı yasadıgım hayat bombok kımse bulunmayan hınt kuması degıldır kım benı severse o benım sevdıgımdır yasa yasayabıldıgın kadar bır dahamı gelecen dunyaya dalma sakın ımkansız ruyaya yasa yasayabıldıgın kadar doymadan gıtme dunyaya |
Hatırlarmısın Yasemin!
Bu Günü Seninle Ilk Günümüz Seninle Yaşadıgım Aşkın Başlan Gıç Günü Bugün Beni Sadece Hatıralarım üzdü Hatıralar Bir Yana Mazim Var Karışımda Seni Asla Unutamadım Kiseyi Yerine Koyamadım Benim Tek Günahım Seni Taparcasına çok Sevmekti Benim Tek Hatam Sana Canımı Vermekti Benim Ilk Hatam Sana ölümüne Güvenmekti Ama Yasemin Sen Bunları Bir Türlü Anlamadın Sana Olana Aşkımı Dünyalara Haykırdım Karşılıgında Ihanete Ugradım Sen Beni Kışın Bırakıp Yazın Geri Döndün |
Dost Bildiklerim Sırtımdan Vurdu
Sevdiklerim Kuyumu Kazdı Kalmamış Büdünyada Delikanlılık Dostlarımız Ne Yılanmış Yeni Anladık Artık Güvenmem Kimseye Böylesine Inanmam Artık Ben Dostum Dien Dillere Emanetimize Ihanet Eden şerefsilere Dost Demem Artık Dilim Kesilse Arkadaşlık Yalanmış Sevdaysa Masal Bu Zor Zamanlarda Kimleri Ardıysam Tanımadılar Beni Dot Bildiklerim Merse Paraymış Onların Tek Dosttu Paran Varsa Dostunda Varmış Paran Yoksa Tanınmıyormuşsun Böyle Ddostluk Olmaz |
Every night in my dreams...
I see you ,ı feel you!! That is how ı know you...... Go On!!! YaŞıYoR aMa UzAkTaYsAm....!!! BiL kİ:::: SeNi HiÇ uNuTmAdıM!!! |
BİR GÜN ÇAL KALBİMİN KAPISINI...
SİL GÖZYAŞLARIMI... ÇARESİZİM. YOKLUĞUNDA BÖYLEYİM İŞTEEE(HLYA_oo) |
Gece başlar benim özlemlerim..
Daha bir çok gelirsen aklıma.. Sağa dönsem SEN! Sola dönsem yine SEN! Ne yana baksam İLLEDE SEN!! Gece başlar benim yalnızlığım.. Kültablam en çok *******i dolar.. Kadehim hep *******i boşalır.. Ve her gece en son?? SENİ ÇEKERİM SON NEFESTE İÇİME...!!! (HLYA_oo) |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:50 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.