![]() |
Yine gözLerim daLgın ve yanmakta..
Perde perde sevgiLiyi anmakta!! Üç günLük firkatın yaktığı ateş, Bir asırda vusLatın hazzına eş.. YıLdızların sübyan bakışLarında, Seni ararım gür NAKIŞLARINDA...!!! |
Bir yalancı şahitti gece
Ben yapayalnızdım; Yalnızlığımla birlikte.. Ilık bir rüzgar degdı tenime; Karanlıkta kayboldu sonra.. Sen geldin aklıma birden, Unutamamıştım o gülüşüne... Gidişin hala gözlerimin önünde.. Ağlamıyordum artık, Ama gülemiyordumda.. Çünkü ben sende yokkem!! SEN HALA BENDEYDİN... (HLYA_oo) |
Ben bu gün yine...
Güneşin battığı. Kuşların gittiği. Günün bittiği yerdeyim.. Ve sen yoksun yine GÖNÜL YAZIM... Çok ÖZLEDİM SENİ... Ne olur çabuk DÖN artık..!!!(HLYA_oo) |
Ayrilik cöktü üzerime
sardi yine yanlizlik sordum acimasiz kaderime dünyam neden karanlik Savurdu rüzgar yüregime devasi olmayan bir hastalik ates düstü yüregime bildim ki bedenim topraklik |
Seviyorum desem inanir misin?
Ellerini tutsam gözlerime bakar misin? Lale cicegi yollasam alir misin? Duy beni sana sesleniyorum! Artik söylüyorum, seni Cok seviyorum.... |
Bilmem ki bu sensiz kacinci aksam
Yine mum isiginda kacinci gece? Usanmadim bitanem seni beklemekten Usanmadim... mum yakmaktan.... |
Seni sevmiyorum artık
Seni sevmiyorum Ne olur sev deme Zorla değil ya Git şansını başka yerde ara Gözlerin çok güzel Yanakların gamzeli Üstelik benin de var Boyun posun da yerin de Bunlar ölmem için yetecek biliyorum Ama seni sevmiyorum Ne olur sev deme Zorla değil ya Git şansını başka yerde ara Önüne gelenden beni sormuşsun Bu kadar da aranmaz ki Kızım sen ne inatçısın Bak mahallenin gençleri peşinde Hele sokaktan bir geçişin var Konu komşu camda Ağızları da torba değ |
Kimi Zaman Uzaklardaki Sevgimin Adıdır Hasret Kimi Zaman Uykularımın
Sen Yıldızların Getirdiği özlem Değil ölümün Bile Silemeyeceği Bir Tutkusun Bende... |
Yorgunum dostlarım..
Yorgunum.... Hayat bana başka yüzünü gösterdi.. Umutlarıma düze düz çalındı.. Hayat bana yalanlar söyledi.. Hiç biri gerçekleşmedi.... Yorgunm dostlarım Hayata karşı.... Yaşamaya karşı yorgunum... Nasıl yaşanır.... Nasıl devam edilir, Yola... Umutsuz yollar da tek başımayım Kimse yok bu yolda Kuş uçar kervan geçmez hesabı!!! Tek başımayım... Denizleri aştım Bir insan göreyim dedim bulamadım... Şimdi bakaıyorum insan kılığında canavarlar Yer almış.... |
ısıtan olmadı soguk *******de usudum
her an her dakıka hep senı dusundum sensızlık zor geldı alısamadım ben senın YOKLUGUNA YORGUNUM yoruldum durup durup aglamaktan yoruldum kalan tek resmınle avunmaktan yoruldum sen dıye hayalınle uyumaktan ben senın YOKLUGUNA YORGUNUM caglayan ırmaktım sımdı göl gıbı durgunum onceden fırtına gıbıyken sımdı susgunum gıttı yesıllıgım kalmadı sımdı solgunum ben senın YOKLUGUNA YORGUNUM |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:25 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.