![]() |
bir kere gittin artık,
sen bende bittin artık, bin kere dönsende boş. ben seni sildim artık ne olurdu sevseydin, biraz değer verseydin, ben seni çok sevdim, sevgimi bilemedin. yüreğim kan ağlıyor, senin sevgin ağır geliyor, seni çok sevsemde, geri ver kalbimi |
bir gün yanına geleceğim
bir elimde gül bir elimde silah ya o gülü alır benim olursun ya silahı alıp beni vurursun :( |
bir zamanlar yaptıklarımı
özlersin dedim ben enayiyim ama seni seven masum bir enayi.. Seni seviyorum ölmek istiyorum ama ölemiyorum nedenini çok iyi biliyorum ben bu dünyaya tek şey için geldim seni sevmek ve kollamak için near become want gamze |
Ben denizlerin altın da yaşayan
Siyah inciyim... Farkım tek olduğum.... Nadir bululan bir inciyim... İçime kapandığım zaman kabuğu mu? İçeme çekerim.. Kimseye göstermez .... Her zaman göç eder... Görenler hayretle bakar... Nadir olmam göze batıyor işte... Bir gün denizin üstüne çıkardılar... Kopardılar beni denizden Duygusallığım olunca kabuğuma kapanırdım Şimdi insanoğlunun vahşi ellerindeyim İŞTE SİYAH İNCİNİN HAYATI.... Artık siyah inci yok..... Nadir bulunan inciydi... |
Bırakma beni ne olur...
Beni ellere teslim etme ne olur... Yaşamım sensin?? Eller değil... Bırakma beni uyma yalanlara .... Çok yalanlar duydum sen inanma bari.. Göz göre göre beni canavarlara verme.. Hayatım boyunca kaçtım çırpındım yara aldım Tıpkı küçük bir kuş gibi kanadımı kırdılar Şimdi de seni sevmemi engeliyorlar Ne olur!! Verme beni Yanın^da kalayım... Sesim çıkmaz... Her dediğine kabulüm ama ne olur Beni canavarlara verme... Abartıyorsun demek Yaşadım biliyorum... |
Ozlemek Guzel Seydır Yurekten Sevene
Ben Senı Delı Gıbı Ozluyorum Gozlerın Heran Gozlerımde O Cılgın Bakıslarını Hıssedıyorum Bana Delı Gıbı Bakısını Ve Senı Hıssedıyorum Her Nefeste Her Soluk Alısımda Sen Yalnızlıgımda Ben, Mutlulugumda Sen O Guzel Gozlerın Baktıkca Ası_bakıslım Anlıyorum En Buyuk Hedıyemsın Her Yenı Gune Senle Uyanıyorum Yanımda Hıssetmek Bıle Mutluluk Yoklugunla Ugrasmıyorum Zor Gelmıyor Artık Sensızlık Aglamıyorum Artık *******ı D |
Sevıyordukya Delıcesıne Bırbırımızı,
Verdıgımız Sozler Vardı Hanı, Herseyımız Yapmıstık Bırbırımızı, Yemınlerımız Vardı Olume Kadar Olan Sevdamız ıcın, Sonra Olumu Secmek Vardı Senın ıcın , Ahh Serserım Ben Varya Ben, Senı Sensız Yasayan Ask_perın Varya, Dayanmaz Oldu Artık Yokluguna, Yemınlerımızde Yetmıyor Artık Yoklugunda, Avutmuyor Kalbımı Senın ıcın, Artık Canım Daha Cok Yanıyor, Hergun Olup Dırılıyorum Senın ıcın, Senıszlık Varya Sensızlık Ucurmus Meger |
İşte gidiyorsun
Ve işte gidiyorsun Bırakıp gittiğinde Yalnızlık ne demekmiş Bir gün öğreneceksin Sana da zor gelecek Bitmeyen *******in Garip haykırışları Bir gün öğreneceksin Bir gün öğreneceğim Diye mi gidiyorsun Haksızlık bu haksızlık bu Ben seni hiçbir zaman Bırakıp gitmedim ki Ben seni bir gün bile Böyle terk etmedim ki Gitmene bir sözüm yok Zamansız oldu her şey Birazdan gün batacak Ve ben kaybolacağım Sen uzaklaşacaksın Soğuk bir iki damla Yanağıma düş |
aldım elime kağıt kalem
bu şiiri sana yazdım bitanem... duysun dünya alem seviyorum seni birtanem..... bu aşkı yazdım dağlara yemin ettim Allah'a senden başkasını sevmeyeceğim birtanem..... ismin dilimde binbir hece kalbime vurmuşsun bir kelepçe anahtarıda sende birtanem by tiryaki |
Acılar insanı bu kadar kamçılarken
Seni her an daha çok arıyorum Hayatımın anlamsızlığını hissediyorum her gün daha çok. Seni istiyorum sadece seni. Çok yoruldum artık Hayat çok yıprattı beni sevgilim. Ömrüm bitsin istiyorum. Ya da bu hayat seni bana versin istiyorum. Belki çok şey istiyorum. Ama tek isteğim sadece sensin aslında. Bakışındaki iksiri Gülüşündeki enerjiyi Kızgınlığındaki haklılığı Kalbindeki o büyük sevgiyi Seni istiyorum kısacası sevgilim Sensizli |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:09 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.