![]() |
BENDEN SENİ ANLATMAMI İSTESELERDİ,bir yurek anlatırdım ıcınde
koskocaman bir dunya,dunyada kocaman bır fener ve sevgı yolu aydınlatan DESELERDİ YAZ ONU;yazardım en guzel şiirleri dilsiz istekleri dipsiz kuyu sarı saclarında yuvarlanan askları yazardım parmaklarım morarıncaya kadar yazardım,yuregım yorulup duruluncaya kadar DESELERDİ CİZ ONU;çizerdim dunyayı dunya her tarafı yedı veren gullerı yedı renk acan en mevsımsız cıceklerın actıgı nakıslı oyalı özenli bir dünya ve korkardım kendı |
Akşam sular iner dallara göklerden ve kurtlanır bütün meyveler.
İçime ince bir sessizlik dolar senin için beslediğim ağaçlar kurur Rüzgar yetim buğday başaklarını okşamadan eser içim kararır Ölüm tıpkı bir mahşer yeri gibi gelir akşam ve sabah darbeleriyle Bitmedi bitmeyecek bu dert bir şeytan üflemesi girer yüreğime Melekleri sevmem bu yüzden ağzımda yasak meyvenin tadı kalır Tutsak dudaklarımda özgür şiirler zincirlere vurulur dilim tutulur Üstelik aç kalırım sevmeye bir yıldızsı |
ben seni sevmiştim,vede daha da sevecektim.ama sen gittin başkasına
beni yalnız bıraktın.nasıl kıydın bana,nasıl yapabildin ben seni sevmiştim ama sen çekip gittin. |
cesedimi agora meyhanesinin karanlık köşesinde bulmuslar
eşim dostum durmamış gelmiş cesedimi su yerine rakıyla yıkamışlar cenazemde dua yerine ferdi babadan okutmuşlar benim derdimi ne ferdi anlar nede orhan sen söyle müslüm baba NEREDEN SEVDİM O ZALİMİ..... |
Nasıl ah çektiğimi duyar mısın
İçimden geliyor,icim yanıyor Kalbim acıyor, bunu anlar mısın Özlemin yakıyor, sevdan yakıyor Bulutum ol, yağmur ol, ıslat beni Aşkınla yanan ateşimi söndür SALMA, kalbinin hapsinde tut beni Sen ölürsen bir gün, beni de oldür |
Zamansızdı her şey
Bir nisan akşamının Hüzün kokan sabahı Doğan güneş... Gölgeler... Ve dokunduğu yer... Islak değilse bile Zamansızdı her şey. 'çabuk yaşlanmışsın' diyordu duvarda gölgem kaldırımda ayak izim emekleyen bir çocuk büyüyor içimde ve yavaş yavaş ölüyorum korkak, |
Bırak Gunes Dogsun Batsın
Bırak Dunya Haıne Kalsın Bırak Yalancının Degırmenı Donsun Ama Sen Yasamayı Bırakma Sen Yasakı Dunya ınsan Gordun |
ben hala sendeyim
ismin dudaklarımdan bir türlü silinmiyor sensiz güneş hiç doğmuyor senin esirin olmuşum gözlerim her yerde seni aramaklı ben hala sendeyim yağmurlar yağıyor dışarıda camdan dışarı bakıyorum sewgililer dışarıda yağmurun altında yağmurda dolaştımız günler geliyor ben hala sendeyim senin en sewdiğin yemeği yaptım bekliyorum belki gelirsin diye yine boynuma sarılırsın diye aşkım dersin diye ben hala sendeyim o kadar çok sewdimki seni ayrıldımızı kabullenemiy |
sen ne kadar sewmesende beni
ben hep sewdim seni yüreğime söz geçiremedim napiyim senin beni sewmediğini bile bile sewdim seni... herşeye söz geçermişde bir yüreğe geçmezmiş bunu anladım ben olmuyor anlamıyor yüreğim işte bana unut deme seni nasıl unutabilirim böyle tüm yüreğimle gerçekten sewerken eğer unutucak olsaydım sewmezdim bu kadar çünkü ben seni unutmak için sewmedimki sewen insanda unutamaz zaten yıllar geçsede sewer tıpkı benim seni sewdiğim gibi sewen insan sew |
bir son yaklaşıyor yavaş yavaş
ya çekip gider bu dağlarda yada sonsuz bir ortamda yaşamaya mahkum kalır.. yaşamaksa seni sevmek ben hiç ölmedim... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:08 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.