![]() |
bir cadı günlüğümü okumuş
baktıki herşey iyi gidiyor o kötü asasına dokunmuş beni sevdiğimden ayırıyor cadı çek git hayatımdan alırım sopanı kalırsın dımdızlak bıktım artık şu meymeletsiz suratından hadi yürü yandan yandan cadı saçını başını yolar kel kel ortada koyarım kah kah güler tüm insanlar kötülükte seni sollarım saçmalıyorum galiba ne cadısı hayatımı karartan onun aşkısı eyvah deliriyorum galiba bekliyor beni tımarhane kapısı |
heeey eskici bakarmısın
kalbim bu kutuda alırmısın ee eskici hadi alsana bak çok değerlidir yıllardır sakladım ben onu anladım eskimiş yıpranmış vede kırık... kimse artık almaz diyorsun ee yapamazmısın eskici çaresini bul nolursun artık yapılmaz mı ee eskici sen ne işe yararsın al bu kalbi üstü kalsın istersen bi çöpe atarsın bu kalbi böle yapan yansın git artık eskici herkes beni kalpsiz sansın |
Yine Aklıma Geldin .
Küllenmiş Ateşi Yaktın. ölmeden öldürdün Beni. Insafın Yokmu Sinem. üçbeş Pula Sattın Aşkımızı. Yıktın Hayellerimi Duygularımı. Seni Vefasızın Kızı. Insafın Yokmu Sinem. Saçlarına Güller Takmazmıydım. Senin Için ölmezmiydim. Ne Istedinde Vermedim. Insafın Yokmu Sinem. Düştüm Gurbet Yoluna. Lanet Olsun Aşkına. Küstürdün Beni Hayata. Insafın Yokmu Sinem. Sevmenin Anlamını Bilseydim. Yaşamayı Severdim. Eğer Yaşa |
Sen Kalbime Giren Kurşunsun Ya Seni Orada Bırkacaklar Benim Olacaksın
Yada Seni çıkartırken Benim Canımı Alacaklar Sonum Olacaksın (nilay.....?) Seni Ama Bir Tek Seni Seviyorum=====) |
Her gün yanında olamamaktan korkuyorum
Sesini duyamamaktan Seni görünce, sana alışmaktan da korkuyorum Nedense sensizlikten de korkuyorum Bir gün hoşça kal demenden İstemesem de; Bir gün, bir gül gibi İçimde solmandan korkuyorum Hafızamda bırakacağın hatıralardan Hatıralardan kaçamamaktan Adını unutamamaktan korkuyorum Ah be güzelim; Ben seni sevmekten korkuyorum. Benimkisi sadece bir sevda Göz yaşlarımla söndüremediğim Korkularımı yene |
bağırıyorum sokaklara
yağmura, rüzgara, buluta körkütük aşıklara yada aşk acısı çekenlere yahud terkedilmişlere mesela aldatılanlara bağırıyorum... yağmur deyince aklıma gelir aklıma gözyaşların rüzgar esince bana sonbaharda solan yaprak gibi uçuşun gelir bana.. bulut diyince bana sensizliğimi unutasım gelir aklıma bağırıyorumm eyy insanlarr; alın sizin olsun aşklarınız alın sizin olsun bencil yaşantınızz....:( |
ilk aşkım sendin
ve sen kalacaksın seni görmediğim her an seni özlüyor ve içim kıpır kıpır oluyor biraz acı biraz üzüntüyle beraber hiçbirşey düşünemiyorum senden başka senin o güzel gözlerini ve o sıcak dudaklarını hiçç unutamıyorum ilk aşkım sensin ve sen kalacaksın |
Seneler Geçse Bile
O Gidişin Aklımda Aşkımıza O Yerde Son Verişin Aklımda Nasıl Gitmez Gücüme Hançer Vurdun Gönlüme Acı Acı Yüzüme Son Bakışın Aklımda öyle Boyun Bükerek Kadere Kahrederek Ayrılalım Diyerek Yalvarışın Aklımda Aşkta Yokmuş Bir Vefa Bizi Buldu Her Cefa Kollarıma Son Defa Sarılışın Aklımda Ellerimi çaresiz Yüreğimi ümitsiz Sonunda Beni Sensiz Bırakışın Aklımda... |
Zamansız Kaybettim Seni
Bir Daha Bulamadım Senin Gibisini Keşke Gitmeseydin Hep Benim Kalsaydın, Hep Benimle Olsaydın Ama Gittin... Gittin Ve Beni Bitirdin Sadece Seni Severken Sadece Sana Deli Gibi Aşıkken Gittin... Gittin Ve Beni Bitirdin |
Diyemedim
Umutlarını bir torbaya doldurdun mu hiç? Bıraktın mı sonra metruk bir viraneye...? Düştü mü omuzların ? Kaldı mı içinde sevinç ? Güldüler mi ardından ? Bakın derken divaneye...! Oysa arı bir sevgi. Yalnızca ardımda kalan. İki güzel gün değimli ki. Ta yüreğimi böylesi yakan. Kırık bir yaşam, umudun tükendiği. Korku aşktan bile kaçan. Yılgınlık sevgiden. Ve yorgunluk fesat yüzlerden. Haykırmak isterdim hem de delice. Haykırmak ölümüne. Seni s |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:26 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.