![]() |
çaremiydi...
çaremiydi çekip gitmek unuttun mu herşeyi ne değişti sen gene sen ben gene ben söylesene var mı değişen bişey olmadı bebeğim sen gittin kaldım bir başıma sen gittin kıydın bu canıma sen gittin yok ettin hayallerimi sen gittin anlamsız kaldı satırlarım sen gittin hastayım artık sana hastayım bitanem sana yokluğunda kavruldum,eridim,bittim duydun mu sesimi hıçkırıklarımı duydun mu duydun mu ??? evet sen, sen yaptın bunları şimdi çaresiz bakıyorum aynalara bi |
kopuşlar asla götürsede birşeyleri
belli etme üzüntünü özgürsün yalnız çekmekle oda sınırlı belli etme ya çek git yada sen düş damarlarında dolaşan sıcak kan kalp ağrısı fısıldıyor işte içindeki ses aldığın nefes yaşıyorsun ölmemişsin daha bırak dünleri biliyordun zaten umutlar yarınlarında arama sağında melekleri onlar görünmez tıpkı yapılanlar gibi çukur misali kaldır ama düşme tabakta yarım elma nekadar çabuk ısırırsan okadar çabuk yersin yoksa açmı kaldın ben sana söylememi |
has bahçe içinde çul serdi bana
bu gece düşümde gördüğüm kadın dalından koparıp gül verdi bana bugece düşümde gördüğüm kadın gözleri masmavi gülüşü hoştu yüzüne bakarken gönlüm sarhoştu şiirden sanattan aşktan konuştu buge ce düşümde gördüğüm kadın sımsıcak bakışla tuttu elimden bir şarkı söyledi engüzelinden ne aklımdan çıktı ne hayalimden bu gece düşümde gördüğüm kadın gülerek gözümün içine baktı hüzünlü gönlüme bin neşe kattı usulca sokulup yanıma yattı bu gece düşümde gördüğüm |
öylesine bendesin'ki
ölmüyorsun ölsen bende öleceğim sanki çıkarsam içimden bütün kanımda seninle birlikte akıp gidecek öylesin kan gibisin yokluğunda benmle birlikte bu kentte sensizliğe isyan ediyor sarayları camileri gökdelenleri birer brer yıkılıyor başka bir şehir kuruluyor adı istanbul değil vazgeçmek mümkün değil senden can gibisin yokluğunda... alıntı mehmet COŞKUNDENİZ |
duydun yakında düğünün varmış
bir yabancı gibi gelmek isterdim sonsuz acı çöksede içime gelin olduğunu görmek isterdim göz göze gelince seninle acıyan gözlerle bakma yüzüme belkide birdaha görüşemeyiz mutlu olduğunu görmek isterdim onunla giderken mutlu yuvana boşyere mutluluk dileme bana hangi kalp dayanır bu acıya arkandan bakıpta ölmek isterdim |
bu dünyadan bir kez geçeceğime inanıyorum. eğer gösterebileceğim her
hangi bir davranış yada bir iyilik varsa şimdi yapmalıyım. Çünkü bu yolun dönüşü yok. ölüm acı... geride kalansa gecilmiş sevgiler herzaman unutulan sevgiler acı haber ortaya çıkınca açığa çıkan sevgiler sevgi ise güzel olan ne garip bir ikilem ölüm sevgiyi hatırlatıyor ve ne gariptir'ki insana en yakışan duyguyu açığa vuruyor hastane odası bir kenar mahallenin metruk harabesinde süren bir yaşam yada omuzlarda yapılan son y |
sahillerden cok uzagim izmirdende
kokusan o lagimdan ,gözümden düsen sevgi kuyrugundan . tutusmus pacam kacamiyorum yaninmda sahi görünen sahte sevgilere uzagim artik askin tuzaklarina. yakalanmam ne sana ne de baskalarina sende artik tasima beni birak , yasamana bak, bak daha neler yasarsin uzaklara git saatsiz vakitsiz tasima beni benimle zorlanirsin yaklasma git git uzaklara tasasiz kedersiz bensiz yasa dedigime bakma arada birde olsa anani babani hatirla ama beni asla. |
Yaş değil, kan gözlerimden akan
Sevgi değil, nefret yüreğime kazınan Gittiğin gün düşlerimde ve Parcalanmış bir yürek var ellerimde |
sevilmek sevmek kadar güzeldi
terkedelmek acı kadar kötü sense hayatta karşılaştğım en berbat his kalbim durdurduğu yerde durmuyor sensiz yapamıyor içimn sensziliği aşkıma vuruyor.. karanlıklar çöktü yine o koca sensiz 24 saat doldu yiine hayat denen yokun sonuydu bu akıp giden sensiz zaman hayır diyemiyorum ölümüm ikimizede hayırlı olsun sevgili... |
senin gidişin benim bitişim oldu
yıldızlar gökyüzümde kayboldu güneş doğmaz oldu sensiz dünyamı karanlık bir elbise kapladı sen gittin bende bittim... şuram ağrıyor yarim bak şuram senin çaldığın gönül arıyor kalbim ağlıyor korkuyorum karanlıktan gittiğin o ondan ve dönmeyişinden ama bunu bana yaşatmaya hakkın yok ayrılığı bana görmeni hakketmiyorum kendine iyi bak glüm dedin gittin... bana senden geriye sadece yaralı bir kalp ve kareli hatırlar bırakıp gittin... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.