![]() |
Güzelim Ben Senin Için Varım
Sen Yoksan Bende Yokum Sakın Aglama Sil O Göz Yaşlarını Lütfen Senin Alamana Dayanamam Güzelim Sana Yer Açtı Bu Kalp Eyer Beni Terk Edersen Işte O Zaman Kapanır Bu Kalp çünkü Senvardın Içinde Sensin Bu Dünya çekilmez Hayatım Bebegim Canım Göz Nurum |
cicege aldanma,
solabilir. günese aldanma, yağmurda yağabılır. gunlere aldanma, omurde bıtebılır. sevgıye aldanma, kalbini terk edebilir. AMA biliyorsan eger her solan, cıcegin ardından, tomurcuk cıkar. her yağmurun ardından, gunes guler. biten omur aslında baslangıc dıye.., iste izin ver , solan degıl acan cıcegın olayım, gunesle yagmurdan doğan, gökkusagın olayım, omrumuzun sonunuda,baslangıcınıda bırlıkte yasayalım, ve terketmesın sevgım kalbınıde, benıde İZİN VER.. |
bir tuvaldeki resimdim,
fırca darbelerinde hüzün. heykeldim bahceyi süsleyen, ince kıvrımlarında kaygı. bir aşk romanındaki kahramandım, paramparca olmus yüreği kirli elleri kanlı. ve anladım ki aşkımız YALANdı!!! |
benzer aşk;sararıp,düşen yapraklara,
sonbahar rüzgarı vurdu sahte aşklara koyu bir karanlık cöktü Güzelim. hayalettiğimiz mutlu yarınlara |
karanlık sahte cünkü sonu var
elbet güneş dogar, güneş batar,yalan aydınlık. karanlık evimde ve aydınlık masamda tek gercek yalnızlık. |
hayat;demir parmaklıkları olan,
dört duvar arasında, şahşahalı yaşamların yalanlarındaki çıkarsa ve hayat sadece kendin için yaşamaksa ölüm daha onurludur yırtık elbiselerinle, tozlu kaldırım taşlarında namlu ucunda ve daragacı başında. |
Git deme canım yanıyor. Gitmek zorunda
olmasam koşarım sana Açıklıyamadım sana sevgim sahte değildi, Ama sorma bana neden gittin diye. Git deme bana sevdim seni. Kavuşmamız imkansız olsada , Sen dostum ,sen dert ortağım ,sen bitanesin Ama sorma bana neden gittin diye GİT DEME DAYANAMAM BİRÖMÜR BOYU SEVDİĞİM DEĞİL. DOSTUM KAL CANIM. |
Hiç birşeyden habersiz canımda cansın
Allahım hayatını şimdiden güzel yazsın Ömrün uzun,mutluluk hep yanında olsun Sen benim canımın içinde cansın. Herkes seni bekliyor sana umut bağladı Ben onu istemeden çok üzdüm,çok ağladı Onun herşeyi sen olacaksın bütün mutluluğu Sen benim canımın içinde cansın. Beni belki hiç ama hiç tanıyamıyacaksın Tanısanda herkes gibi nefret edeceksin Ama sende bir gün inan çok seveceksin Sen benim canım içinde cansın. |
Rüzgar esiyor serin serin,
Sana olan sevgim çok derin, Senin en güzel yerin, Kahverengi gözlerin Seni seviyorum desem, Bunu nasıl söylesem, Ömür boyu beklesem , Yine de söyleyemem Kabul et bu hediyeyi Unutma sakın beni, Bir an bile olsun Unutmayacağım seni Ömür boyu seveceğim tek kişisin, Zaman yanında akıp geçmesin Gözlerin dünyaya bedel, Ellerinde ölmeye değer aşkım... |
Sana seni nasıl anlatayım
Özlemimi hangi kelimeyle Sevgimi hangi sözcükle Hasretimi hangi cümleyle Hangi dilde hangi alfabede Hangi sözlükte hangi ülkede Hiçbir kelime anlatamaz seni Sadece bende gizlisin yüreğimde Gözyaşlarım belki ip ucu verir Gülümseyişlerimin yok olması Bitmeyen *******deki haykırışlar Sensiz geçecek bir ömrün acısını Ne yaparım deyişler nasıl yaşarım Seninle bile sana doyamazken Sensiz bırakıp gidişinle mecburiyetinle Ben sana artık birşey anlatamam |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.