![]() |
Güveniyordu herkeze o genc kiz
Herseyi cok seviyordu Dünyaya toz pembe bakiyordu Yüzünden gülücükler hic eksilmiyordu Hep gülüyordu cok mutluydu genc kiz Kendi dünyasinda yasiyordu Mutluydu ozamanlar Birgün bir delikanliyla tanismisti genc kiz Iste o günden beri dünyasi degismisti biranda Cok baska duygular icindeydi Bundan önce hic hissetmedigi duygulari yasiyordu Tecrübesizdi o genc kiz Duygularinin onu nereye sürükleyecegini bilmiyordu Delikanli yasca büyüktü ondan Görüsmeye bas |
Unutmak Istiyorum Artık Onu
Bu Yalan Aşkın Hazin Sonunu Unutmak Istiyorum Sadece Unutmak Unutmak Kolay Degil Biliyorum Başka çarem Kalmadı Unutmak Istiyorum Aşkı Beni Yaksada Unutmak Zor Olsada Onu Ve Bu Sevdayı Unutma Istiyorum Yakacagım Duvardaki Resmini Silecegim Dilimden Ismini Atacagım Gönlümden Sevgini Unutacagım Sevgilim Seni Başka çarem Kalmadı Unutmaktan Başka Bu Aşk Bitti Sonunda Aşkımız Girdi Mezara çıkmaz Birdaha Unutmak Kolay Olmasada Unutacagım Bu Aşkı Ve O Bak |
Sensizliği bir karanlığa benzetiyorum
Issız, yorgun, sonu olmayan... Çünkü sende öylesin; Karanlık gibi, Issız bir kalbin,yorgun bakışların, Vesonu olmayan bitti deyip gidişlerin var... Benim içim senin yüzünden bu kadar karışık Bu yüzden bu kadar karanlıktayım! Sebepsiz gidişlerinden ve sahte sevginden Yoruldum artık, sen ; Nasıl istersen öyle davran! Ama ben bu karanlıktan çıkmaya Ve kalbimdeki bu sorunu çözmeye karar verdim. Şimdi bir başkasında Başka bir sonu olmayan Karanl |
senin için dağları deleceğimi
senin için çölleri geçeceğimi bir gün seninde seveceğini gözerinde yaş akacağını sevmenin bedelini ödeyemeceğini biliyordun ama gözlerimin önünde çekip gittin... Bunu biliyordun...... |
*******im vardi olumune senin icin agladigim
seni ozledigim saatlerim vardi ve sen vardin olum olsa yolunda gidebilecegim simdi nereye savrulduk nereye kaybolduk birbirimizden uzak ben seni hep sevdim serserim serserim dedim kalibimin en icinden onemli olan benimdin sadce benim simdi bak yoksun yanimda aci cekiyorum tenimin her kosesinde vucudum titriyor sensizligi kabul etmiyor cozum bulamiyorum yokluguna gitmek bu kadar mi basitti bu kadar mi kolaydi yasadiklarimizi unutmak h |
hic affetmedim seni biliyormusun
hani beni alldattigino gece varya sitimdan hancer yedigim tek bir damla akmayan gozlerim sahitti elimi kaldirdim vurmak istedim olesine tokat atmak ama kiyamadim olesine canini acitmak istedim benim acidigi gibi ama benimki kadar olamazdi benimki kadar yanmazdi bedenini alevler icinde gozlerimin icine bakarak onunla olmazdin verdigin sozleri bu kadar unutmazdin ve dokundugun tenim bu kadar titremezdi kirli ellerinle |
Severken senden ayri yasamak gücüme gidiyor
Senin varligina tam alismisken Yollarin bizi ayirmasi beni kahrediyor O öpüsün Bana hic birakmacasina sarilisin O gizemli gülüsün Hele o bakislarin vardi ya Beni en cok etkileyen Ilk görüste ilgimi ceken Ve hala etkisinden kurtulamadigim... Simdi kiminlesin ne haldesin Peki mutlumusun Bilmiyorum bitanem Seviyormusun hala beni Yoksa sadece bir gönüloyunumuydu bizimkisi Oynandi ve bitti... Yoksa beni hala özlemle bekliyomusun Yine do |
DELİLER GİBİ
şarkımızı dinliyorum, ikimizin şarkısını. hani ilk defa "seni seviyorum" derken yanıbaşımızdaki radyoda çalan şarkı... o gün geldi aklıma ne kadarda yeniydik, el ele gezmediğimiz sokak,köşe kalmamıştı. şimdi neden böyle olduk, kim alıp götürdü o erişilmez aşkımızı. bugün bana "sevgili gibi değiliz" dedin. ne demek istediğini hala anlayamadım. ama birşeyi çok iyi anladım: biri seni alıp götürüyor benden. |
Içimde Hep Bir Yalnızlık Var,
Başım Ise Hep Gökyüzünde Raylar üzerinde Yürüyorum Akşamın Geç Saatlerinde, Her Gece Bıkmadan Usanmadan Içimde Hep Bir Yalnızlık Var. Haziran *******inde... Yazan:ibrahim Halil Tanka |
Yer yüzünde insanları onun kadar üzen
Onun kadar mutluluk veren güldüren Yüreğine yaşama sevincini coşkuyu veren Yaş farkı gözetmeden herkese hitap eden Verdiği acılarla tüm acılara bedel olan Yuvalar kurdurup sonrada yuvalar yıkan Umutlara duvar ören insanı bitirip tüketen En inanılmıyacaklara inandıran insanın gözünü Kör eden tüm değerleri ni bir kalemde sildiren Bir şey bu o esasında herşey ama adı AŞK |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:46 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.