![]() |
bilinmez bir yaşamda kaldım
ne aşk var ne de ayrılık boşa geçen bir ömür sadece savdanın bile buzulunu yaşadım kimseler ısıtamadı içimi ve bir lacivert akşam yüreğime sessizce bir ırmak gibi akı verdi bu şiir in adı sen |
sen gözlerinde yeşil ırmaklar akan sen
hangi hüzün konu verdi yüreğinin sıcaklığına teninden kalkan masum bir şiir olsun bu da sana |
ansızın gülüm çekip gidersem beklermisin beni
ömrünün son anına kadar sevebilirmisin dudaklarında adım kalırnmı ya yüreğin atarmı benim için sadece kırıntılar yetermi sana yoksa unuturmusun hasretim çökermi yüreğine zamansız göç eden kuş mu olur yoksa yüreğin |
ne cabuk gecti böyle yillar
zaten seni topu topuna bir yil gördüm sehirde calkalanmisti ogün bir duydum adam vurmussun daha bir cok suca girmissin idamla yargilanmissin yirmi üc yil yemissin bunuda iyi halden dolayi on üc yila düsmüsler. sanami kalmisti v.... kurtarmak hem kiminle niye savasmak bak simdi kimleri dagittin birkere beni cok sevmistin ama kaybettin itibar,varyetli biri olan babani yataga düsürdün annende gözyasi bitmiyor artik kardesin babaya ilac parasi icin, |
Bir sevgi vardı tarifsiz
İki kalp vardı birbirine kenetli Ayırmaya güçleri yeter mi bilmem Bizim aşkımız bitmez bitanem. Rıza ile istedin vermediler Elini öptün istemediler Annemdi babamdı ailemdi Onları kıramadım bi tanem. Çok ağladım görmediler Çok söyledim istemediler Ondan başkasının olmam dedim dinlemediler Annemi babamı kıramadım bi tanem. Hayallerimiz vardı ulaşamadığımız Ben senin karın olacaktım çocuklarının anası Yeminimizde vardı birbirimize Ama ail |
hayat bir oyunmuş anlamadım
hayat üzerine kurulmuş oyun sevgi üzerine kurulmuş oyun ve çaresizle üzerine kurulmuş oyun sen bana birsürü oyun yaptın ben hayattan bir tekme yedim birini sevdim ve bağlandım hayatın bana bir oyunuymuş sevgi nedir bilmezler aşk nedir görmezler akılları sadece paradadır buda sevginin bir oyunu çaresizim napıyım kime dert yanayım kimlere halimi yanayım buda çaresize yapılan oyun hayat bir oyun üzerine yazılmış hayat üzerine mi benim üzerimemi |
Yagan Yagmur Gibisin Hem Duru Hem Huzur Dolu Akan ırmak Gibisin Bazen
Sakin Bazen Deli Dolu Denizde Olan Inci Gibisin Hem Birtanesin Hemde Degerlisin |
bül bül gibi daldan dala konarsın
aradığın nedir senin deli gönül bulamasanda umudunu kesmezsin bildiğin nedir senin deli gönül kıyamam dersin elimi sürmeye saçlarını örüp yanağını öpmeye uzanıp dizinde sessizce uyumaya düşün nedir senin deli gönül beni mecnun ettin aşkın peşinde gülümü alıp dikenler verdin elime yakıp külümü savurdun yellere bana kastın nedir senin deli gönül HASAN AKAR |
İnsanların başka işleri yok sanki.
Her şey aşk üzerine mi, Bu insanları kim yola getirecek acaba Yeni bir peygamberin gelmesi mi yoksa. Bir adam gördüm,elinde bir tas çorba, Peygamber efendimizin bir hadisini söyleyerek yürüyordu yolda Komşusu açken tok yatan bizden değildir diye. İnsanlar geldi aklıma.. O anda bir sıkıntı düştü içime. Hiç düşünmüşler midir Kaç defa el uatmışlardır bi yoksula. Herkese yemek dağıtan o adam Bir gün aç kalır. Kimseden yardım isteyemez utanır. Aç |
adım aşk
soyadım hüzün umutsuz ve sonsuz nerede olduğu bilinmeyen sonsuz yolculuklarda virane ve sarhoş bir halde yürüyor yürüyor yürüyorum gözlerim dolu ayağım çıplak ne kötü şeymiş bu sarhoş olmak başım dönüyor ağlamaktan gözlerim kör olacak yaşamakta gözüm kalmadı kendime gelmek için virane bir meyhane bulup içerim ancak HASAN AKAR |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:10 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.