![]() |
şu dünyada 3 köşesinde 3 damla göz yaşım var. biri seni ilk gördüğüm
yerde.biri seni seviyorum dediğin yerde biride sölemeye dilim varmıyor beni unut dediğin yerde........... |
Zararları Olamayacagından Emın Oldukları ıcın
Dostları Uzak Tuttular. Kendılerıne Baglamak Ve Kazandırmak ıcın De, Düsmanlarını Yakınlastırdılar. Yakınlastırılan Düsmanlar, Dost Olmadı... Ama Uzaklastırılan Dostlar Düsman Oldu... Herkes Düsman Safında Birlesınce, Yıkılmaları Mukadder Oldu!... |
Söyle Yagmur Camur Degmedı Yüregıme,
Simdi Ben Nerdeyım Sen Nerde. Söyle Ay Dogmadan Düsmesın Yas Gözüme, şimdi Ben Nerdeyım Sen Nerde? Dısarıda Dısarıda Günes Doguyor, Benım ıcıme Karanlık, Aglama Göz Bebegım Bıraz Daha Dur. Yüregime Basa Basa ıcımden Yar Gıdıyor, Aglama ıkı Gözüm Bıraz Daha Dur. Vallahı Yagmur Camur Degmedı Yüregıme Söyle Ben Nerdeyım Sen Nerde? Söyleay Dogmadan Düsmesın Yas Gözüme, Söyle Ben Nerdeyım Sen Nerde? Söyle Yagmur, Söyleee Degmeden Yüregıme, Söyle Gök |
Semek çok Güzel şey Olsa Gerek,
Sevilmekte öyle. Ama Kaybettiğin Zaman, Bi O Kadar Kötü Olsa Gerek. Birlikteyken Kıymet Bilmezsin, Söylemezsin Duygularını Gerçekleri Saklarsın. Kaybettiğin Zaman Ise Sevdiğini, Susarsın Ebediyen Kimseye Bişi Diyemezsin. Mutlu Olabileceğini Sanırsın, Güvenirsin Sevdiğine,değer Verirsin, Ama Seni Bi Anda Bırakıp Giderse, Akıtırsın Gözyaşlarını Içine Sürekli Adını Anımsarsın. Bu şu Demek Oluyoki Arkadaş; Genç Yaşında Sanmaki Mutlu Olabileceğini, Sanmak |
gözlerinden kalbime uzattığın yolun
kenarlarında açan,sevda güllerimiydi gözlerimi dolduran,mutluluğu solduran seni elimden alan,hasret yellerimiydi!!!!!! |
gökyüzü kalem
denizler mürekkep oldu her yere seni sevdiğimi yazdım sende inandın akıllım ben seni sevmedim sana taptım! |
seni tanımadan önce
yanlızlığı seni tanıdıktan sonra mutluluğu senden ayrılınca bir hiç olduğumu anladım |
Aşkım benim
Anlıma yazılmış kaderim Bedenime kazınmış nefesim Elini turaken titredigim Gözüne bakarken ümid ettigim İsmini anarken kıyamadıgım Tek varlıgım Sana sadece iki kelimeyi yakıştırıyorum Ve haykırıyorum SENİ SEVİYORUM... |
Yine dayanamadım bak!
Yine ellerim rahat durmadı, Bir şiir daha yazıyorum sana. Zaten hiç bıkmadım ki! Hiç usanmadım seni yazmaktan, Hiç pes etmedim. Hep savaştım bendeki aşkınla, Hala savaşıyorum, Yenilen yine ben olacağım ama, Senin için değer yağmur gözlüm, Senin için biter bu HÜZÜN. Artık sensiz uyanıyorum karanlık sabahlarda, Sen bu aşktan habersizsin benim dünyamda. Farkında olmadan sana bakardım,hiç kaçınmadan, Gözlerimi alamazdım senden, Sanki bir resimdin çizilmiş, |
Bırtnamem Benım
Senınle ögrendım Ben Nefes Almayı Sımdıye Kadar Bılmemısım Ne Yazıkkı Sevgı Nedır Sen ögretın Bana Sevmek Nedır Sana Bınlerce Tessekür Ederım Bırıcık Askıma |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.