![]() |
ne uzaklık nede zaman ayırır sevenleri
yağmur,rüzgar,kar taneleri birleştirir onları kapatınca gözlerini,görürler birbirlerini tıpkı şu an seni gördüğüm gibi....... |
Aşkı bakışlarında aradım yıllar yılı
Andım ismini ta sabahlara kadar Bilki seni ölümsüz bir aşkla sevmişim Gönül tahtına eş seçtim bir güzel senin gibi Kazıdımda ismini kalbimin has yerine Yıkadım gözlerimden dökülen yaşlarla İçtim ta fecre kadar onları yudum yudum Gönlüme eş aradım bir güzel senin gibi Elbet gönüllerde birgün sabah olacak Bizim şu ruhumuz aydınlıkla dolacak Dökülen gözyaşları kuruyacak duracak Ve eş olacak bana bir güzel senin gibi... |
Bir gün buralardan geçip gidersem
Vefasız birisi demeyin dostlar Sessiz sedasız veda edersem Ardımdan gözyaşı dökmeyin dostlar Sevgisiz hayata alışmalıyım Küsmüşüm kendime barışmalıyım Kalbimde acıyla savaşmalıyım Ardımdan gözyaşı dökmeyin dostlar Bırakın gideyim onsuz yerlere Dargınım kendime birde kadere İnancım kalmadı beni sevene Ardımdan gözyaşı dökmeyin dostlar.. |
[H]er gecenin bir gündüzü vardır elbet
[A]ncak sensizliğin ne gecesi var ne gündüzü [S]ensizlik bir ölüm be gülüm [A]çmaz oldu çiçekler bile sen yokken [N]asıl çekerim sensizliğin acısını |
Bir Gün Zamansız Gelirse Ecelim Seni Sevdiğim Gibi çöküp Gideceğim.
Bir Avuç Toprak Olacağım Herkez Gibi; Ama Bir Avuçtoprağın Her Zerresinde Seni Yaşatacağım. Seni Sevdiğimi Haykırmak;öfkeyle Ağlamak;kahretmek;sana Hasretlesarılmak Istiyorum. Bir Anduraklıyorum Ve Düşünüyorum. Ağlayarak Soruyorum Kendi Kendime'benmi Geç Kaldım Yoksa Senmi Erken Geldin 'şu Fani Dünyaya Benmi Geç Sevdim Sen Mi çabuk Bıktın Sevmekten. Yanıtlar Hep Son Buluyor. Biran Kızıyorum Kendi Kendime.meydan Okuyorum |
Her acının sonunda mutsuz bir gün
Bitiminde mutlaka bir sevinç Bir gülümseyiş vardır..... |
çocuk Ağlamasıyla Allah Affetmesiyle Bilinir Eğer Bir Gün
Beni Aldatırsan çocuk Değilim Ağlamam Allah Değilim Affeetmemmm |
Bu gece yalnızım.
gökteki yıldızlar gibi göz yaşlarım ıslatıyor defterimi yerleri ıslatan dertlerime dert katan yağmurlar gibi yalnızlık aldı benden benliğimi ellerin sevdiğimi aldığı gibi bu gece acınacak bir haldeyim ellerimde derman yok kalemimi bile zor tutuyorum ama bu işkence bitecek sabah olacak biliyorum............ |
sevgiyi göstereceksen, sözlerin yetmez.
sevgi gözlerinde olacak,düşlerin yetmez. sevgi herşeydir,kalbe hapsedilmez. seveceksen benim gibi seveceksin, ama buna yüreğin yetmez............. |
AŞK bir yıl sürer
SEVGİ bir ömür AŞK gözünde büyütür SEVGİ razı olur AŞK aldatır SEVGİ ikna eder AŞK (aşık) kıskanır SEVGİ (sevgili) güvenir AŞK seni de onu da ikiye böler SEVGİ ikinizi bir eder AŞK zehir gibidir SEVGİ ilaç AŞK ay gibidir hep bir karanlık yüzü var senden gizlenen SEVGİ güneş gibidir hep sana bakar içini ısıtır AŞK gider (isteyince) SEVGİ kalır (isteyerek) AŞK çeker, ezer, cesaret kırar SEVGİ iter, teşvik eder, yüreklendirir. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:35 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.