![]() |
Gençliğim
Çok derin denizlerde kaldı Sırım sırım gençliğim Gülüşlerimi bıraktım soğuk sularda Maviliklere boyandı. Sevgili bildiğim muhallebicide; Arkadaş kalalım dedi Yaşama sevincim Bir okyanuslarda Bir muhallebicide kaldı 01,04,2006 İnsan yaşlanmayacakmış gibi yaşar yalnız kaldığın da Aynaya bakana kadar.. Ertuğrul Bayam |
Genel Af
Kaçmayı düşünmedim hiç senden Ama sen hep bana Genel af çıkardın Ertuğrul Bayam |
Gerçek Aynada
Gerçek değil gülüşlerin İçinde ağlayan biri var Bir bak dönüp aynaya Yalnız birini göreceksin Yalnız birini göreceğim Birde ben baksam aynaya Ertuğrul Bayam |
Geri Ver
eğer gidiyorsan aldıklarını bırak önce hayatımı ver geri sonra gülüşlerimi ve sabrımı. unutmadan şiirlerimi almışmıydım? haybiye senin için yüzlerce ağlayarak yazılan... ya da onlar sende kalsın nasılsa artık ağlamayacağım 20,12,2005 saat: en son baktığımda 10 du sanırım... Ertuğrul Bayam |
Gideceğim
gideceğim şarkıların en güzeli,en acıklısıyla bir zamanlar seninde gitmek isteyip gidemediğin yere. aklımda son bakışın olacak kalbimde senden kalanlarla emin ol gideceğim beni bulamazsan merak etme nasılsa bir gün yanıma geleceksin? 15,01,2006 saat: Hoşçakal ö.A.e.A.o Ertuğrul Bayam |
Gidemedim
sensizliği unutup gittim senden. oysa yolda aklıma geldi hüzünlerim senden gitmek kolay değildi durdum bir kuru ağacın önünde düşündüm,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,? düşündüm? dönsem serde erkeklik var. gitsem yokluğun.. kalsam donacaktım soğuktan.. ne yapacağımı şaşırdım tek çarem kaldı dua etmek,beni bulman için.. hadi, gel al beni karlarla kaplanmadan kupkuru ağacın dallarında sensizlik. 10,01,2006 saat: senden gittiğime inanma sakın ben her gidişimde senindim aslında g.k.b. Ertuğrul Bayam |
Gidene Kal / Dönene Git Demeyeceksin
Gerçek aşk Gidişlerle Dönüşler arasında Yaşanan acılarda saklıdır her zaman. Sen beklemeyi O dönmeyi bilecek Ya da o beklemeyi Sen dönmeyi Ve her zaman dönen hakedecek sevilmeyi Çünkü aşkı sadece Gurur bitirecek 27.08.2006 Gidene kal Dönene git demeyeceksin… Ertuğrul Bayam |
Gidenlerden Bize Kalan
Hayat bencil Alıyor hep bir şeyler Gözlerde yaş Resimlerde solgun yüz Ve topraktan gelen korku Gidenlerden bize kalan 23.12.2005 Düzenleme. 25.03,2006 Ertuğrul Bayam |
Gidiyor musun?
Gidiyor musun? Yorgun düşmüş kervanlara katılıp Ağır ağır Beni susuz çöllere bırakıp Yanına gözlerini, gülüşlerini alıp Gidiyor musun? O çok sevdiğim bakışların mahzun Sükutu kaldırmadan dudaklarından Ellerimden sıyrılıp bir çırpıda Gerçekten gidiyor musun? Güneş gidiyor ardın sıra Bir çiçek soluyor Sen Sen gidiyor musun? Mevsimler değişiyor ansızın Kuruyor ağaçlarda yapraklar Deniz dalgalanıyor, Beni bıraktığın sahilde Simsiyah oluyor apaydınlık gün Sen gidiyor musun? Ardında bıraktığın yollara Yalnızlık tohumları ekip Ve beni bahçıvan bırakıp mahsulüne Dönmemek üzere gidiyor musun? Beraber ektiğimiz mutluluk tarlamız Kuruyor sevinç yağmurlarına hasret Geçen her dakika bir şeyler eksiliyor Bir şeyler koparıyor yüreğimden Sen bilmiyorsun Bir şaka gibi Bir rüya Bir yalan Bir kandırmaca İçimden gelmiyor gitme demek Ama bir şeyler eksiliyor Bir şeyler kopuyor yüreğimden, Sen bilmiyorsun 08,04,2006 Bir yaz yağmuruna takılıp Bir deli rüzgara sarılıp Gidiyor musun? Ertuğrul Bayam |
Gidiyor musun?
Gidiyor musun? Bırakıp beni öksüz çocuklar gibi Bir yıldız gibi gecemden kayıp Gerçekten gidiyor musun? İçimden gelmiyor gitme demek Ama bir şeyler eksiliyor Bir şeyler kopuyor yüreğimden, Bilmiyorsun. Ertuğrul Bayam |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:18 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.