![]() |
Geri Dönersin Diye
sesini her duyuşumda ateş yeniden düşer ruhuma tir tir titrer her yerim ellerin dokunmasa da bana bir anda yangın çıkar vücudumda alevler yükselir semaya inan ki sönmez bir daha günlerce yağmur yağsa da hasretin yüreğimde yara sen gidince düştüm dara artık göremezsin beni yaza eğer dönmezsen buralara önümüzdeki bahara sevdamı söylüyorum dağlara yankılansın diye sizin bağlarda belki bir gün acımı duyarsın da geri dönersin diye bana 23.12.2004 Hüseyin Erdoğan |
Gittiğinden Beri Yüreğim Yaslı
bu sabah hava sisli puslu yağmur çiseliyor biraz da soğuk gittiğinden beri yüreğim yaslı sesim de çıkmıyor boğuk gözlerimde ışık yok sanki her yer zifiri karanlık işte ben bu hallerdeyim buralarda bilmem ki sen nasılsın şu anda oralarda? razıyım merhaba demesen de yeter ki her sabah benden yana gülümse hiç olmazsa dünyam aydınlansın her tebessümünde benim de dalgalar da küsmüşler sana artık vurmuyorlar sahile adını yazmıyorlar kayalıklara beni terk edip gittiğinden bu yana rüzgarlar da gittin gideli esmiyorlar sensizliğime isyan edip duruyorlar ne kuşlar ötüyor ağaçların dallarında ne de yeşil kaldı çiçeklerin yapraklarında güller boynunu bükmüşler bahçelerde anladım ki senin dönüşünü bekliyorlar sessizce gözlerim buğulu yüreğim de yangın var ey sevgili yar umutsuzca olsa da seni bekleyeceğim mahşere kadar 05.11.2007 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gittin Gideli
gezdiğim yerlerde gonca gülleri görünce bahçelerde o muhteşem gülümseyişin gelir aklıma her gülüşünde rengarenk çiçekler açardı yanaklarında kırmızı bir gonca görürdüm dudaklarında bana her bakışında bir güneş doğardı gözlerinden kışın bile hiç üşümezdim yanında sabaha değin düşlerimde ısıtırdın beni pırıl pırıl aydınlatırdın zifiri *******imi gittin gideli inan ki bomboş dünyam bil ki hep seninle dopdolu olacak rüyam mahşerde bile sana bitmeyecek sevdam 04.10.2005 Hüseyin Erdoğan |
Gönlümde Açan Çiçeğimsin
sen benim her sabah dünyama doğan güneşimsin gönlümde açan çiçeğimsin benim yüreğimi sıcacık ısıtan dünyamı aydınlatan sevdiğimsin hiç batmadan bende kal ömrümce düşlerinde bir tek beni gör her gece sensizlik yarı ölüm gibi bir şeymiş meğer iyi ki sen varsın canım yüreğimde seninle sevda yaşamak her şeye değer sonunda müebbet ya da ölüm olsa bile hayatının her günü geçecek bir bahar gibi solmayacak asla gönlündeki bir tek çiçek iliklerine kadar hissedeceksin sevgimi inan şairin bir tek seni sevecek ölene dek 18.05.2005 Hüseyin Erdoğan |
Gönlümde Bahar Açacak
her gün İstanbul'da yağmur yağsa havalar soğuk olsa ayaz çıksa da ben seninle hep yaşarım baharı sen benden uzaklarda olsan da yüreğimdedir her zaman aşkının narı sensiz gün geçirmek ne de zormuş meğer bir saat bile yanında olmak bir yıla eşdeğer yokluğun yarı ölüm gibi bir şeymiş inan gönlümde bahar açacak sen geldiğin an ne olursun çıkıp gel artık hayallerim solmadan 29.09.2005 Hüseyin Erdoğan |
Gönlümde Delice Esen Rüzgarımsın
telefonda olsa da dün akşam sesini duyunca nefesini hissettim iliklerime kadar sevgin sevincim mutluluğum olunca kalbimde açıverdin yemyeşil bir bahar bil ki sevdiğim sevgili şiirim bende de seni çılgınca seven bir yürek var sen benim rengarenk açan baharımsın gönlümde delice esen rüzgarımsın yüreğimde hiç durmadan yanan narımsın sana sevdamı bir değil bin asır yaşasam da seni her gün bir gül gibi koklasam da asla doyamayacağım goncamsın mahşerde bile bitmeyecek sevdamsın sen benim içimde hiç sönmeyecek yangınımsın sana aşık olmak ne de güzelmiş meğer seni bir şiir gibi sevmekse bin ömre değer sen de beni doruklara çıkarmak istersen eğer her sabah erkenden uyanınca uzaktan da olsa yüzünü dönüp de benden yana tebessüm ediver arada bir olsa da bana sevdiğini söyleyiver yeter 28.11.2005 Hüseyin Erdoğan Hüseyin Erdoğan |
Gönlümde Esen Meltem Yelisin
ben bir sevda yolcusuyum hangi yöne gidersem gideyim hep sana çıkıyor yolum asla vaz geçemem sevgimden bilsem ki hemen kesilecek soluğum senin aşkın olacak benim sonum vallahi gönül gözüm sevdi seni arıyorum sevdiğim nerelerdesin? hayalimdeki senin resmini defalarca çizdim yüreğime artık sen bendesin benimlesin gönlümde esen meltem yelisin bundan böyle hiçbir yere gidemezsin kalmalısın bende ölünceye değin hatta mümkünse mahşerde de sevdiğim yoksa ben bu dünyadan vaz geçerim arkama bile bakmadan çeker giderim 22.09.2005 Hüseyin Erdoğan |
Gönlümde Mevsim Bahar
ah! bir girebilsem senin düşlerine *******i hiç çıkmamak üzere ömrünce okşasam saçlarını öpsem dudaklarını sabahlara kadar razıyım inan ki rüyalarında olsa bile biliyor musun canım? seni sevdiğimden beri gönlümde mevsim bahar bende de seni delicesine seven duygu yüklü bir yürek var 04.02.2005 Hüseyin Erdoğan |
Gönlümde Uçan Kelebeğimsin
sen benim şafağımsın her sabah gönlüme rengarenk dolan ışığımsın geceme çıkan ay ve yıldızımsın sen hiç bitmeyecek aşkım solmayacak baharımsın ömrüm boyunca kalbimde yanacak narımsın sen yaşadığım mevsimsin alıp da vermediğim nefesimsin her bakışımda açtığım çiçeğimsin gönlümde uçan kelebeğimsin söyle canım bu gün sen nerelerdesin? bir günaydın,bir merhaba bile yok senden bil ki birdenbire hüzünlendi yüreğim sevgiden başka ne gördün ki benden neden beni böyle acımasızca bırakıp da gittin? gittiğinden beri kalbin hiç mi sızlamıyor sevdiğm? 08.06.2005 Hüseyin Erdoğan |
Gönlümdeki Bahar Solmadan
baktığım her yerde sen varsın inan sensizlik çok zor hüzünlü geçiyor zaman söyle canım yokluğuna nasıl dayansın bu can? telefon numaram değişmedi haydi ara beni gönlümdeki bahar solmadan keşke beni bırakıp gitmeseydin razıydım yüzüme hiç gülmeseydin beni böyle sensizliğe mahkum edip de ne olurdu sanki sevdana yenik düşürmeseydin bir gün sen de birini seversen eğer inan ki beni çok çok daha iyi anlayacaksın ne olur bir akşam çıkıp geliver yoksa yakında mezarımı kazacaksın 28.06.2005 Hüseyin Erdoğan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:04 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.