![]() |
Çok gördün
Çok şeymi istedim senden Yatlar,katlar'mı? Evler,arabalar'mı? Dolarlar,erolar'mı? Söyle ne istedim senden Birazcık sevgi'yi Birazcık saygı'yı Birazcık ilgi'yi Avuç içi kadar mutluluğu Çok gördün güzelim Çok gördün bana Şahin Ertürk |
Çok Görme Bana Aşkı
Sana ŞİİR yazayım Seni aşkım bileyim Seni sensiz seveyim Başka birşey istemem Çok görme bana aşkı (02.05.2007) Şahin Ertürk |
Çok Şey mi İstedim Senden
Sana Sev de,sevmesini bilen Öl de,ölmesini bilen Bir şair yüreğini Sana beni verdim beni... SAFTI,Arıktı duygularım RİYA yoktu şiirlerimde Çok şey mi istedim senden Tüm KÜTAHYA yı Dağlarıyla,kaplıcalarıyla GEDİZ iyle,SİMAV ıyla Bana vermi dedim? Çok şey mi istedim senden Yılların özlemini,hasretini Aşka susamışlığımı Kollarında bitir mi dedim? Benim kadınım ol mu dedim? Çok şey mi istedim senden Sen de biliyorsun ki Milyon kere HAYIR Yüzünü görmek Sesinle avunmak Yeterdi,yetecekti bana? Avuç içi kadar bu mutluluğu Çok gördün bana Çok gördün güzelim Çok gördün,çok gördün (18.03.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Çok Şeyler Buldum
Çok şeyler buldum sende Cesur bir yürek buldum Sınırsız bir sevgi buldum Çok şeyler buldum sende Riyasız sözler buldum Çıkarsız saygı buldum Tertemiz bir aşk buldum Çok şeyler buldum sende Güveni buldum sende Huzuru buldum sende Gençliği buldum sende Çok şeyler buldum sende Kibarlık buldum sende İçtenlik buldum sende Sıcaklık buldum sende Çok şeyler buldum sende Dünümü buldum sende Bugünü buldum sende Yarını buldum sende Çok şeyler buldum sende Duyguyu buldum sende İlhamı buldum sende Şiiri buldum sende Çok şeyler buldum sende ZEYCAN ı buldum sende Dünyayı buldum sende Kendimi buldum sende Çok şeyler buldum sende (SANA....) (14.04.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Çok Şeyler Vermedin Aşka
Sen benim gibi Çok şeyler vermedin bu aşka Ben,dünümü Bugünümü,yarınımı Hayatımı verdim bu aşka Sen Denizlerde bronzlaşırken Ben Azap denizinde Acılarla boğuyordum Yalnızlıkla dertleşiyordum Sensizliğin kahrını çekiyordum Sen Sabahlara dek Çolgın partiler verirken Ben Gözyaşı akıtıyordum Hırsımı duvarlardan alıyordum Sen li şiirler yazıyordum Sen,benim gibi Çok şeyler vermedin bu aşka Hala bedelini ödediğim ATEŞLİ birkaç öpücükten Birkaç mutlu günden başka Birşeyler vermedin bu aşka Vermedin güzel vermedin (14.08.2005-Yeni) Şahin Ertürk |
Çokmu Açgözlüyüm?
Senden Yatlar,Katlar İstemedim Beraber Bir bardak çay Yudumlamak Bir simidi Orta yerinden Bölüşmek Yeterde Artardı bana Amma Olmadı Olamadı Kuşlar gibi Uçup gidiverdin Başka iklimlere Belkide Başka kalplere? Söyle güzel gözlüm Lütfen söyle Çokmu aç gözlüyüm Sence BEN ÇOKMU AÇ GÖZLÜYÜM Çok şeylermi Yatlar,Katlar mı İstedim senden Şahin Ertürk |
Çözdüm Seni
Yıllar oldu peşindeyim Çözmek için çok uğraştım Nihayet dün daha yeni Çözdüm güzel,çözdüm seni Düğüm,düğüm bağlanmıştım Her sözüne inanmıştım Seni gözde büyütmüştüm Çözdüm güzel,çözdüm seni Senin aşkın bir palavra Kanmam artık her yalana Haydi çek git,git yoluna Çözdüm güzel çözdüm seni (19.07.2005-İstanbul/Yeni) Şahin Ertürk |
Çözümsüz Problem
Çözümsüz problem bırakıp gittin Ben mi çok sevdim,sen mi çok sevildin? Söylermisin güzel,hangisi doğru? Ben mi çok sevdim,sen mi çok sevildin? (09.03.2006) Şahin Ertürk |
D e r s
Göz yaşlarımla,çalıştım dersimi Hasret pişirdi,soldurdu benzimi Şimdi ben seni,ezbere bilirim Pişmanım,şaşkınım ruhsal bitkinim Geliver nur yüzlüm,aldım dersimi (25.12.2007) Şahin Ertürk |
D ü n y a l ı k
Yazlıkların dünyalık Yazdıkların dünyalık Dünyalık dost dünyalık Senin tüm yaptıkların İnan bana dünyalık (26.03.2007) Şahin Ertürk |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:20 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.