![]() |
Öpülesi Dudakların
o güzel dudağını, öpmek gelir içimden. ilk onu görürüm sana baktığımda. sanki bana şöyle der öp beni.. dünyanın en güzel şeyi, görünür gözüme. doyasıya öpmek gelir içimden. bazen konuşur konuşur deli edersin beni. sana baktığımda dudakların gözümün önünde. kızgınlığım gider ve sarılır öperim seni. hayallere dalarım bazı zaman. büyük bir coşkuyla, seni düşünürüm. o an içimde fırtınalar kopar. seninle olmak ve seni öpmek isterim. hayallerimd e yaşatırım. sen ve dudakların, benliğimde. sen yanımda olmalısın aşkım. herzaman ve daima, doyasıya öpülesi dudaklarınla. |
Övgü
ömrümce tanımadım senin gibi birini. yüzüne vurmuştu sanki, kalbinin güzelliği. hayatın acımasızlığını biranda hissettim. yine de gülümsüyordu herşeye meydan okuyan gözlerin. sevgi doluydun kırılmıştın yıllara.. herkesin derdini, yüklemiştin sırtına. öyle sevgisiz yaşamıştın ki hayatın boyunca. seni tanıyana kadar, dertleri de zevk edinmiştin yıllarca. hiçkimsenin dostluğuna inanmamış, küsmüstün şu zalim hayata. ismin gibi aydınlıktı yüzün, sevgi doluydu gözlerin. kimseyi sevmemiş, ama çok sevilmiştin. görünüşün heybetli, mağrurdu hareketlerin. hele tatlı dilin, bir ömre bedeldi sanki. kibarlığın, zarifliğin dillere destan, yardımseverliğin ise, kıskanılacak gibi. senin gerçek dostun olmak, senin tarafından sevilmekte gururdu benim için. |
Öyle Bir Acı Verdin ki
birlikteyken de sensizdim. yine sensizim şimdi. sevgiyi buldum. seni bulamadım birtürlü. kalbimde ki yara, kanıyor artık. acı bir kurşun vurdu beni. tamiri imkansız, yaralar açtı gönlümde. sevgi dolu yüreğim, param parça şimdi. artık git gidebildiğin yere, istemiyorum sevgini de. herşey affedilir ama, ihanetin asla. öyle bir sevgi vermiştin ki dünyaya bedel. öyle bir acı verdin ki ölümle eşdeğer. hiç mi vicdanın sızlamadı bebeğim. gözyaşlarım buz tuttu. isyanlar da vücudum, seni ben de unuttu. |
Öyle Yalnızsın ki
nekadar çok sevsen veya sevilsen, bazen yalnızlık duygusu, sarar insanı. kalp ümitsizliğin kurbanı, ya da çaresizlikler, sarmış seni. bunalımlar üstünde, öyle yalnızsın ki. çevrende bulamazsın hiçkimseyi. olsa da gönlünde ki boşluğu dolduramaz ki. dayanmaz yüreğin, gözünde ki yaşlar, öyle akar, öyle akar ki. nehirler taşar sanki. kalp atışların hızlanır seni boğacak gibi. bağırmak gelir içinden, rahatlayacağını sanırsın. ama nerde.. sarmıştır bedenini, stress denen virüs. bunalımdan kurtulmak ise, yalnız senin elinde. |
Özledim
hasretin bir hançer gibi, kalbim de. yokluğunsa bir yangın içimde. kalbimse paramparça seni bekliyor. özledim be gülüm seni, yeter. ellerime dokunuşunu, yanağıma kondurduğun buseni, beni sardığın kollarını, sevgi dolu sözlerini, seni seviyorum dediğin günleri.. çok özledim sevdiğim, yeter. bitsin bu ayrılık, dön artık bana. sensiz yaşamaktan bıktım anlasana. bu hayat çekilir mi sensiz, özlemler çoğaldıkça. |
Özlem
acı çeker miydim bukadar sevmeseydim seni. özler miydim delicesine, çılgın akan çağlayanlar gibi. gözümde ki yaşlar akar mıydı çoşkun akan seller gibi. Leylâ ve Mecnun'un aşkı ne ki gülüm. benim aşkım tarihlere değil, semâya yazılır. seni çok özledim aşkım, yeter gel desem. seni seninle yaşamanın, güzel olduğunu söylesem. hayat birlikte güzel olacak, yeter anla beni desem. sevgilim gelir misin ömrünün geri kalanını benimle geçirir misin. |
Özlemim Gözyaşlarımda Gizli
Sarayburnun da gözlerim daldı denize. Boğaziçi KöPage Rankingüsü karşımda güzelliğiyle. Denizde ki dalgalar, içim gibi coşkulu, Seni hayal ettim gemi de gidiyorsun yine. Hertaraf yemyeşil bahar gösterdi kendini. Üsküdar, Harem karşımda inci kolye gibi. Bakmaya doyamıyorum bu eşsizliğe, Ah sen de olsan aşkım yanımda sevginle. Sana olan özlemim gözyaşlarımda gizli. Kimse görmesin onları, bana özel sanki. Sensizlik bir kere daha vurdu bu günü. Yalnış zaman da sevdim ne yapabilirim ki. Ağlamayı hiç sevmedim ben ömrümce. Sen öğrettin bana, unutturdun gülmeyi. Özleminle yaktın hasretinle kavurdun. Hergünüm birbirine karıştı sayende. Yürüyüş yaptım Gülhane Parkı'na sonra. Yol boyunca renk renk çiçekler etrafta. Her çiçekte seni gördüm hayalin karşımda. Sevgin bitmez ki ben de sen olmasanda. Oturdum bir banka sen hep yanımda. Kolların sarıyor sıkı sıkı, omuzlarımda. Seni ruhum da hissetmek doyasıya. Bir ömre değil bin ömre bedel bu aşkla. |
Özlemler Kelepçem
Bıraktın gittin beni, arkandan bakakaldım. Sevdan içimde, özlemler de kelepçem şimdi. Hapishane evim, dört duvar içinde günlerim. Ağlama duvarı her sayfam, renklerden ise kırmızı. Aslında yeşili severdim senin gözlerin gibi. Yeşerdim sana, ama bak şimdi kırmızıya esirim. Çaresizlik hep benimle,hasretin ise içimde gizli. Kovalasam da gitmiyor ben den ne istiyor ki. Sensizlik vurdu beni, kurşun dan da beter şimdi. Beklemekle mi geçecek ömrüm, bu esaret biter mi. Tuz bastım yüreğime, yokluğun ise her an içimde. Kavuştuğum anda kaybediyorum seni,tutamıyorum ki. Kahrolası ayrılık, yakacak mı hep yüreğimi. Berbat gönlüm, hüzünlemi kaplayacak gözlerimi. Gücüm tükeniyor yavaş yavaş istiyorum sevdiğimi. Bu sevda fazla bana, yoruyor artık kalbimi. Gökyüzün de kutup yıldızını hediye etmiştin bana. Sen de yıldızımsın benim, uzanamadığım, erişemediğim. Aslında benimsin, ama avuçlarımdan yıldız gibi kayan. Bir kalsan hiç gitmesen avuçlarım da hapis etsem seni. Yollarım buram buram hasret kokuyor sevdam da. Leylân oldum sevdiğim, özlemler kelepçem sana. Sensizlik ateş yüreğimde,yakıyor içimi güneş gibi. Bu özlem bitmez sen, ben ve aşkımız hep yaşadıkça. |
Özlemler Yaksın Yüreğimizi
birgün anlayacaksın seni neden bukadar çok sevdiğimi. özlemler denizinde boğulup, neden ölmediğimi. bir dünya yarattım seni ve beni içine alan. aşk egemenlğinde, aç gönlümüzü doyuran. birtürlü dinmeyen sızılarımızla, dertlerin içinde kaybolduğumuz, aşkımızla sarhoş gibi gezdiğimiz, bir dünya. sevgi esir almıştı bizi. ruhumuz da çiçekler, gönlümüz de baharı yaşatıyordu sevdikçe.. az kalmıştı güneşle denizin öpüşmesine. gündüz karanlığa esir olacaktı yavaş yavaş. biz iki arkadaş, iki dost ve iki sevgili. bunları hep yaşattın bana. ve aşık oldum ilk o yerde sana. sevdan ruhum da aşkın ise, damarlarım da. seni hep seveceğim yaşadıkça. hep böyle kal sevdiğim. özlemler yaksın yüreğimizi hasretler kavursun bedenimizi. susuz kalmasın dudaklarımız hep bulsun birbirini. |
Papatya Tarlası
güneş pencereden mağrur bir şekilde, giriyor içeri. sevinç kaplıyor bir anda içimi, dalıyorum düşüncelere. güneş içimi ısıtıyor aşkınsa yakıyor beni. papatya tarlasında koştuğumuz günler, hep aklımda.. el ele bıkmadan yorulmadan koştuğumuz, yorulduğumuz da papatyaların üzerine, uzandığımız. nekadar değişik gelmişti gökyüzünün mavisi bile o an. kimsenin olmadığı, sen ve ben papatya tarlasında. ikimiz, aşkımız ve bitmeyen sevgimiz.. bir kucak dolusu papatya, toplayıp vermiştin bana. papatyaları sevdiğimi biliyordun. benzetiyordun hep bana. baktığın papatya falında ise, seni sevdiğim çıkıyordu. ikimiz de çok mutluyduk birlikte bir haberle gittin çok uzaklara, istemiyerekte olsa. aklımda yine papatya tarlası ve hayallerimiz. bazen tek başına toplarım papatyaları.. gözümün önünde sen ve bedenlerimiz birlikte. gözyaşlarım ıslatıyor solduruyor papatyaları.. ama bizim aşkımız, solmayacak hiçbirzaman. ruhlarımız papatya tarlasında, el ele dolaşacak. her papatya açtığında sevgimiz, yeniden büyüyecek. sana olan sevgim hiç bitmeyecek seninle yeşerecek.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:28 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.