![]() |
Geri Dönüşsüz Yolculuk
Deniz kudurur Yalancı vapurları gördüğünde Oyuncak kayıkları ister balıklar Adı deniz olan kızlar İsminde gök olan erkeklere koşar Şaşırırsın Çocukluğun kabul etmez Gençliğin kıskanır seni Yaşlılığın kaçar durmadan Olgunluğunla kalırsın baş başa Çaresiz Kapı açık kalır Ayakkabıların seni bekler Oysa sen Geri dönüşsüz yolculuğun Son kilometrelerini koşarsın Bir meleği Hiç sebepsiz Kovalarken |
Gerisini Sen Bilirsin
Sen bana anlatma Ölürüm kıskançlıktan Tepeden tırnağa İsyan kesilirim İnsana Yaşadığın herşeyi Anlatır kaprislerin Ben sana gelirim ama Gerisini sen bilirsin Uyanırım ******* boyu Karanlıkla paylaşırım Merakımı Susarım Dönüşünü bekleyerek Sabırla bakarım pencereden Kapıların tıkırtılarına koşarım Ben sabaha kadar uyumam ama Gerisini sen bilirsin Bu benim kaderim Kabullendim herşeyi Gerisini sen bilirsin |
Geveze İbişler
Sürgüsüzdür dudaklar Dili kesilir Geveze ibişlerin Kavuk düşer Kel görünür Takke kahkahadan İki büklüm olur Çay bardakları dizilir Kirli camların Önünde Bir bir Sabahı bekler |
Gideceksin Bugün
Gidemem deme Gideceksin Bekliyorlardır bugün Olumlu düşünürsen Yenilmeyen düşman Yenilecektir bugün Sıkarsan çözüleceksin Sıkma kendini Gevşe yalancıktan İlk sözü bekleme Son sözü sen söyleyeceksin Değil mi bugün Çağırdılar bekletilmez Çağıran üstündür Kabul et bugün Geri dönüş kaybetmektir Yollar hep ileri gidenlerindir Zevkte sefada değil Geride kalmakta satırlar Dökülüyor bugün Yarınım olamadın bugün |
Gidişin
Bir ırmakta toplandı Ve bir göle aktı İçimdeki çivit mavisi nazar Toparladım kendimi Dağılmıştım Ve savrulmuştum vadine Sen gelmeyeceksin biliyorum Kararlılık vardı Uzaklaşan adımlarında Ve kalbimde iz bıraktı Tıkırtıları gülüşünün Ritmik bir dansa benziyordu Ve bir ağıtın kokusu vardı Bakışlarında Kendini tekrarlıyordu pişmanlığın Ve acıyordu yüreğim Svri dilinin kundağında büyürken Öfkeme yenik düştü kıskançlığım Ve bir daha dönüp bakamadım Gittiğin yollların uzaklarına... |
Git Dedi
Git dedi ey oğul,git de şehit ol Gül gibi yetiştirdim,bir gül gibi sol Ölüm bizim için,artı kutlu yol Bugün için doğdum,anam sen sağol Git dedi ey oğul bekliyor vatan Yığılmış sınıra binlerce düşman Dedim caiz değil artık sılada durmam Rabbim benimledir verecek derman |
Gitarım
Bir gitar... Bir gitarım olsa ellerimde Dilimde İspanyol şarkılarının en hüzünlüsü Vursam tellerine ayrılığın Söylesem yılların türküsünü sensiz geçen Her nağmesinde gitarın Ulaşsa acılarım beste beste kulaklarına Dans etsen benimle İspanyol danslarının en ateşlisini Zillerin sesinden çınlasa boş odam Eteklerinin her kıvrımına sinse yanlızlığım Topukların vursa vursa kırık tahtalarına döşemelerin Kalbim dursa dursa Hasretinden ayak seslerinin Bir gitar Bir gitar olsa elimde Her nağmesinde ulaşsam benliğine Beste beste Hiç susmasam |
Gitme
Gitme Geride kahverengi gözlerim Sana çarpan yüreğim var Biliyorsun gitme Gitme Geri döndüğünde Bir kaç boş sokak anısı Bir eskici Bir muhallebici dükkanından Ve bir çiçekçi kadından başka Bir şey bulamayacaksın Gitme Gitme/ben istiyorum seni Kendimiçin yanlızca Tapmamı istiyorsan taparım Yalvarmamı istiyorsan yalvarırım Çok yanlızım Gitme |
Gitme Be kadın
Gitme... Gitme be kadın Son gece Olmasın bugün Güneş Sensiz doğmasın Boş yatağıma.. Gitme.. Gitme be kadın Bir kere Bir kerecik olsun Yüreğim yanılmasın |
Gitme Özgürlük
Gel demiyorum sana Hiç gitmedin ki Göz kapaklarım ağırlaştığında sen Duvarları yumruklayan ellerimin acısında sen Bir nefes soluk aldığım kapılarda sen Düşlediğim uykularımda Beslediğim umudu kara *******imde sen Seni yaşıyorum vel hasıl Yirmi dört saat Gel demiyorum sana Gitme özgürlük Gel demiyorum sana Hiç gitmedin ki Suskun saatlerimin tik tak lerinde Soğuk zindanımın parmaklığında Hayallerimi döktüğüm gençlik çağında Kendime sapladığım ihanet bıçağında Boş odama baktığımda Hep solumda hep sağımda Sen varsın öksüz kalmış kucağımda Gel demiyorum sana Gitme özgürlük |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:35 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.