![]() |
Yolun açık olsun...
Yolun sonuna geldik boşuna uğraşma boşuna konuşma bitti herşey sürdüremiyorum malesef üzgünüm hayatın boyunca mutluluk dilerim her şey gönüllü olsun sakın peşinde gelme sakın arama sakın ağlama boşuna uğraşma sıkıldım artık herşeyden her umuttan her dilekten herşeyden bıktım 25 Nisan 2007 Çarşamba |
Yaprak dökümü...
Dost dediğin yaprağa benzer çok görülür ama sayısı az olur tıpkı yapram dökümü gibi bir gider biri gelir yıllar geçtikçe anlaşılır iyi günün dostları kötü günün dostları... dostun dediğin çok vermişsin hiç bir şey almamışsındır... hiç vermediğin beklemediğin kişi iyilik yapar buna şaşırır kalırsın işte hayat ölümde,doğmakta,arkadaşta sevgilide birer yaprak dökümü olur .... bir bakmışsın tek başına yıldızlara bakarken içli bir şarkıyla dalarsın uzaklara.... |
seni seviyorum...
Seni seviyorum İster git ister kal Gerçeği bilmek hakkın içimdeki duygularım yüzyıllar boyunca kalmasın ölsem bile rahat öleyim seni seviyorum??? seni benim canım? sen benim kanım? sen benim canımsın? canım sevgilimm??? seni seviyorumm... |
Bir gül olsan...
bir gül olsan ulaşılması zor olsa bile seni seçerdim savaş olsa ölceğimi de bilsem seni seçerdim dağ tepe kadar engel olsa gene aşar seni isterdim diken olsan zarar versen de bana izin vermesende gene seni seçerdim tıpkı dağ kenarında yanlız yaşayın kırmızı gül gibi dikenler sarmış dört bir yanını o kadar güzel ki kapatmışlar gülü kimse görmesin diye bir gül olsan seni ben koparır ben alırdım ulaşması zor olsa bile Allah'ın izniyle.. 24 Nisan 2007 Salı |
Sandalim SirdaŞim...
O Kadar Mutluyum Kİ Denİzİn Dİbİnde Mavİlerİn İÇİnde Baliklarin İÇİnde O Kadar Mutluyum Kİ Hayatim Boyunca Bu Kadar Mutlu Olmadim Bİr Sandalim Var Dostum Benİm Benİ Yalniz Birakmiyor Bİr De Teyİbİm Bİr De Mangalda PİŞen Baliklarim O Kadar Mutluyum Kİ İstedİĞİmİ Yapiyorum ArkadaŞlarim Baliklar Oldu SirdaŞim Sandalim Oldu BÖyle Olmasini İstemezdİm Ama İŞte Hayat Şİkayet Etmİyorum Kalp BoŞ Umutlu DeĞİlİmİ Umutsuz DeĞİlİm YaŞiyorum İŞte... *******İ Yaradanla KonuŞurum Yalniz |
kader ellerini ver bana.......
Gel kader bir kerede ellerini uzat bana Bir kere de beni bir köşeye Kağıt parçası gibi Fırlatma.. Şu yüreği bilirsin temizdir ve safdır Bu yürek herkesi kabul etmiş Güvenmiş Malesef hayattan nasibini almış Bİr yanık kalp ihanete uğrayan bir İnsan var karşında Hayatıma küfür ederken Neden geldim bu pis dünya ya derken Karşıma çıka çıka Kader çıkıyor Herşeyin başı o diyorlar Şimdi kader ellerini uzat bana yardım et Bir kere de olsa yardım eli uzat yanmışım yanacağım kada |
Benliğimde Terk Etti Beni......
Bırakıp gittin ya beni Ağlıyorum hala o günden beri... Ne yaptıysam olmadı sevdiğim. Doldurmadı hiç birşey yerini... Duymadım,görmedim ve hiç yaşamadım. Senden önce söyleseler inanmazdım. Bilseydim böyle olacağını, Sana hiç kanmazdım sevdiğim. Bırakıp gittin ya o gün beni; Güneşimde senle bir terketti beni. Karanlıklarımda silemedi seni içimden. Acılarım katmer katmer artarken hergün biraz daha, Ölümün tüm soğukluğunu hissettim bedenimde. Tıpkı;O gün ki g |
Hasret YaĞmuru...
Yİne Hasret Yagmurunda Silanacagim Yİne Sensİs ŞİŞelerle DertleŞecegİm Farkinda Olmadan ÜŞÜdÜgÜm Özlem AteŞİye Kavrulacagim Benİm BÖyle Sesİmİ Duymuyormusun Sen Sİn Benİm Tek Sevdİgİm Anlamiyorsun Şİmdİ Çok Uzaklarda Yalan Ellerİndeyİm Hayatin Karanlik *******İndeyİm İstersen Habersİzce Gel GÖreceksİn GÜlÜm Benİ Ben Sensİz Ne Hallerdeyİm Belkİ Bİr Uzaklardan KoŞup Gelİrsİn Belkİde GÖrÜnce Benİ Taniyamayacasin KÜserİm Dİe Sakin DÜŞÜnme Çok Zaman Oldu Sende Haklisin Gelde Bİ |
SEVENLER BENİ ANLAR...
VARLIGIN TİRYAKİSİ YOKLUGUNUN DELİSİYİM BENİ SENDEN MAHRUM KOYMA GÖZLERİNİN HASTASIYIM SEVGİM YÜCEDİR DAGLAR KADAR İÇİMDE BİN VOLKAN KAYNAR ANLAMAZSIN SEN GÜLÜM SEVENLER BENİ ANLAR REVAMIDIR HARAB OLMAK AŞKINLA HER GÜN YANMAK GÖZ YAŞIMDAN NBAŞKA NEDİR SENİN SEVİPTE SENSİZ OLMAK SEVİYORUM SENİ MECLUN KADAR SENDE SEVSEN NE ÇIKAR BENİ ANCAK SEVENLER ANLAR SEVDA ÇEKMEYENLER BU ŞİİRDEDN NE ANLAR... .cm_azrail.....58 sivastan yükselen ses |
Dur Dİnle...
Dur Dİnle Yasemİn Bİr Çİft SÖzÜm Var Şu Fanİ DÜnyayi Etme Bana Dar GÖzler GÖrdÜ GÖnlÜm Sevdİ Neyleyİm SÖyle Bunda Benİm Ne SuÇum Var Bana Yalan SÖzler Verme Daril Mayalim Sonra PİŞman Oluruz Ayrilmayalim Dİl Yarasi Derİn Olur Çaresİ Bulunmaz Bİrde Derman Dİye Kahrolmayalim Kaderİme Boyun BÜktÜm Sen Nedİyorsun Allahim Senİ Bana YazmiŞ İnanmiyorsun Bİr Bİzmİyİz Seven AŞiklar Benİm Bu Halİmİ Nededn Begenmİyorsun |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 02:47 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.