![]() |
Neden Eşeğim
Cemal Temel'e eşek demiş. Temel sormuş: - Arkadaşın olduğum içun mi eşeğum, eşek olduğum içun mi arkadaşinum? |
Sinyal Vermediniz
Temel Cemal'e telefon eder, sekreter çıkar. - Teleseçretere not pırakacaytum, der. - Bana da bırakabilirsiniz der, sekreter. Temel uzun bir süre ses çıkarmayınca, sekreter kız ne olduğunu sorar. Temel cevap verir, - Haçan sinyal vermedunuz daa. |
Şakadan Hoşlanmam
Temel'in ensesine biri tokadı indirmiş Temel dönmüş bakmış, azman gibi bir adam yanıbaşında duruyor. - Ciddi miydu diye sormuş? - Ciddu demiş adam. - Pen şakadan hoşlanmam daa. |
Tedbir
Temel boynunda bir yılanla dolaşıyormuş, nedenini sormuşlar. - Tenize tüşersem tiye tetpirli tavranıyorum. |
Merak Ettim
Aynanın karşısında gözleri kapalı duran Temel'e ne yaptığını sormuşlar. Uyurçen sanıl çöründüğümü merak ettum |
Tahlil
Temel hastaneye girişinde ağlayan bir adam görür, yaklaşır ve sorar: - Hayrola hemşerim! Neden ağlıyorsun? - Kan tahlili yaptırmaya geldim, parmağımı kestiler. - Hayırdır hemşerim. Sen niye ağlamaya başladın. Temel iç çekerek yanıtlar: - Ben idrar tahlili yaptırmaya geldim. |
Kendini Hazırla
Temel İstanbul'da okurken sınıfta kalmış. Rize'ye kardeşine bir telgraf çekmiş. "Ben sınıfta kaldum, sen babami hazurla!" Kardeşinden telgraf gelmiş. "Ben babamu hazirladum, sen kenduni hazirla!" |
Ceketsiz Gidecektim
Temel ceketini arıyor. - Üstünde, diyorlar. - Uyy uşaklar söylemeseydinuz pu soğukta ceketsuz cidecektum. |
Soyguncular ve Temel
Temel birgün bankadayken soyguncular bankayı basmışlar. Bankadakilerin önce paralarını alıp sonra da vuruyorlarmış. Sıra Temel`in yanındaki bayana gelmiş. Soyguncu, "Adın ne" diye sormuş. "Ayşe" demiş. Soyguncuya da "İyi benim annemin adı da Ayşe" deyip kadını serbest bırakmış. Sıra Temel`e gelmiş, soyguncu ona da adını sormuş. Temel: "Adum Temel, ama arkadaşlar bana Ayşe derler..." |
Telsiz Telefon
Temel bilim adamı iken bir arkeoloji araştırmaları konferansına davet edilir. Amerikalılar anlatmaya başlar; -Biz ülkemizde yaptığımız kazılarda 25 metre aşağı indik ve telefon kabloları bulduk. Öyleyse bizim atalarımız asırlar önce telefon kullanmışlardır. Sıra Türkiye`ye gelir ve Temel başlar anlatmaya: -Biz ülkemizde yaptığımız kazılarda 50 metre aşağıya indik ama hiç birşey bulamadık. Öyleyse bizim atalarımız telsiz telefon kullanmışlardır. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:22 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.