![]() |
Gel desem de kalbin buz tutmuş çözülmüyor....
Kal desem gururun incinmiş söz geçmiyor.... Al götür beni gururun olmadığı bir yere, Yoksa bu hayat çekilmiyor!.. Aşkın böylesi gücüme gidiyor!... |
HaYaTTA, Ya ToZu DuMaNa KaTaRSIN YaDa ToZu DuMaNı YuTaRSIN....
|
Dusunmek , ruhun kendi kendine konusmasidir EFLATUN
|
sana yapılmasını istemediğini karşıya yapma
|
"iz bırakanı taklit etme,onun izlerinin üzerine iz bırakabileceğini mi sanıyorsun"
"bırak kendini onun rüzgarına,yanında ol ve senin izlerin ne kadar silik de olsa -onun yanındaysa- dikkat çekecektir." |
"sahip oldugun şeyler gün gelir sana sahip olurlar"
fight club |
"Kendisiyle ilgilenmeyen kişi, kendisiyle ilgilenecek birini bulur. O bir uşak ya da bir efendidir. Bir uşak ya da efendi birbirinden farklı değildir, bu ayrım salt uşak ve efendi için vardır."
"Peki öyleyse kendisiyle ilgilenen doğrusunu mu yapmış oluyor? "Salt kendisiyle ilgilenen, hiçbir şeyle ilgilenmemiş sayılır. O Hiç'liğin uşağıdır ve hiçbir şeyin efendisi değildir." "Öyleyse kendisiyle ilgilenmeyen mi doğrusunu yapmış oluyor?" "Evet, eğer başkalarının onunla ilgilenmesine neden üretmiyorsa, bu da hiçbir şeyle ilgilenmemek ve Hiç'liğe hizmet etmek anlamına gelir, ki bunlar hiçbir şey değildirler ya da Hiç'liğe efendilik etmek, bunlar da hiçbir şeydirler" dedi düşünür Bay Keuner, gülerek... (Bay Keuner'in Öyküleri, Brecht) |
'''dünya bir gündür oda bu gündür'''
bunu tuttum çok güzel bi söz... hepside çok güzel ben saygıyla eğiliyorum... |
Bana benden yakın oldun,
En az sana senden yakın olmak istediğim kadar. |
Bir bölünmez ki, insan, onu zaman bölüyor;
İnsan her ân dirilip her saniye ölüyor... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 04:53 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.