![]() |
geceye inat koynunda sabahlayacagim, günes kiskansin seninle isinacagim, yastiklar aglasin seninle uyuyacagim.
|
slm gül bahçesinin prensesi sevda rüzgarina tutulmus gibisin.bahar misin çiçek mi yoksa bir melek mi? seni sevmemek mümkün mü???
|
Hayatta olmaz dedigin ne varsa bir gün olacaktir sen ne yaparsan yap bundan kurtulusun olmayacaktir.
|
Gözlerin nehir kaslarin köprü olsa tam ortasindan gecerken ipler kopsa bir göz yasi gibi düssem dudagina beni öpermisin yoksa bir göz yasi gibi silermisin
|
Dikensiz gül misali kaldim elinde, Topraga ekilmis Tohum misali Filizlenmede, Senin Elinde Kalmis bir deliyim ben
|
Kalbimi kirmak suya yazi yazmak kadar zordur. Kirilan kalbimi düzeltmek ise gece dogan günese dokunmaya benzer. Sen o suya yazi yazdin,simdi günesin dogmasini bekle...
|
Gerçek askta ne vefa vardir ne cefa...
|
denizde dalgan olamadigim icin , bahcemden gulum olamadigin icin , ilk sevdigim degil son sevdigim oldugun icin beni affet...
|
Ay agliyor bu gece sevipte kavusamayanlar için yildizlar sarki söylüyor bu gece sevipte sevilmeyenler için bu gece bende agliyorum sevpte kavusamadigim biri için.
|
öyle birini sevki ölen sen ol mezara giren o olsun
|
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:56 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.