![]() |
Cuma geçen salıya benzermi
Yoksa perşembe cumartesimi Çarşambamıydı pazar gibi olan yok yok Pazartesi cuma gibi Gördünmü ne ettiğini Her gün farksız sanki Yokluğundan beri Her gün haliç Her gün halicin perisi.... |
(KISKANÇLIK)
Kimin sevgisi büyüktür acaba! Ayrılınca gözlerinde yaş kalmayana kadar ağlayanınmı? Yoksa kavuşunca mutluluktan uçacakmış gibi olanınmı? Kısmet değilmi her işin başı! Kader değilmi her şeyin sonu! Aşk yola düşünce ne başı bellidir nede sonu. Zaman kendi sınavında Esaret dünden hazır. Kıskançlık girince araya, Oklar hazırlanmış bekliyor dillerin ucunda Of desen atılır ardı sıra. Kim ağır yaralıdır görünmez, Kim ka |
Her sabah gülümseyerek uyanacaksın
Gidince gözlerinin mahmurluğu Yatağında başkasını bulacaksın Aynada görünce geçmişin izlerini Üzüleceksin, her gün son defa ağlayacaksın Silme sakın gözyaşlarını, damla damla aksın. Başkası tutunca ellerini Söyleyince seni ne çok sevdiğini, Gözlerimi arayacak bulamayacaksın. Düşündükçe yorgun dünü Yarınsız bugünlerde yaşayacaksın. Bırak zamanı aksın, Nasılsa bir gün unuturum diyerek ayrılmıştın. adem korkmaz |
ben seni umutsuzca sevdim
hiçbişe beklemedim mutsuzca seni özledim ama sen gelmedin bırak gelmeyi farkında bile olmadın benim aşkımın cebi boştu seninde kalbinde benim yerim yoktu birgün beni farkeder de anlarsın sevgimi diye bekledim ama sen gelmedin evet biliyorum çünkü beni hiçmi hiç sevmedin ama olsun canın sağolsun ben seni cok ssevdim benim hayatımdın bittin platonik aşkıma |
Hayatımın Anlamı Nerdesin
Canım Sen Benim En Değerli Prensimsin Gene Ağlar Bulutlar Benim Sensizliğime Gözyaşları Düşer Gökyüzünü N Hasret Yağmurlarında Bu Hasret Yordu Beni Beklerim Seni Bir Umut Peşide Koşarım Ben Nere Gitsem Gelir Peşimden Gökyüzünün Hüzünlü Hasret Yağmuru Gece çöker Yine Sensizliğime , Içime Kapanırım Karanlıklar Aleminde Seni Sende Istiyorum Gel Artık Be Bak Yine Gökyüzü Hüzünde Tek Tek Düşrken Hasret Yaağmurları Hiç Gülmeyen Yüzüme |
hergün gözlerinin içine bakmak
ve söyleyememek bende söyleyemdim hergün ağladım yandımm ölmek istedim ama karşılıksız sevdim sende seviyosun karşılıksız ama bnden bir başkasını nasıl göremiyo o güzel gözlerin nasıl dünyaya böyle seni seven biri varken kapalı bakıyosun nye o gözlerin görmüyo beni belki yıllar sonra gelirsin farkedersin sen,i seven biri olduğunun ama ben bir başkasıyla sen bir başkasıyla nasıl dayanır buna o yüreğin |
seni seviyorum diyemedim
sensizlik benim için ölümmüş bilemedim kaderime aşk acisi çekmek yazilmiş silemedim seni yüreğimden atamadim be gülüm atamadim sen hiç aşk acisi çektin mi sen hiç sevmek nedir bildin mi sen hiç sevdiğin için öldün mü ben seni ölümüne sevdim be gülüm ölümüne sevdim ben sana azraile meydan okudum da geldim ben sana kadere resti çektim de geldim ben sana canimi ortaya koydum da geldim ne yaptimsa seni unutamadim be gülüm unutamadim sen benim solmayan gülüm |
[H]er gecenin bir gündüzü vardır elbet
[A]ma sensizliğin ne gecesi var ne gündüzü [S]ensizlik bir ölüm be gülüm [A]çmaz oldu güller bile [N]isan'ın onbeşiydi daha [V]eda etti tüm senli ve sensiz günler [E]bediyen sensiz mi kalacaktım [F]enerli denizlerde [E]sen yele karşı [R]üzgarın en farahlatıcısından [H]üzün dolu mevsimlerine karşı [A]çmayan nisan çiçekleri gibi bende solgunum. [N]isan'ın onbeşi de geçti şimdi, hala sensizim YİNE SENSİZİM BİRTANEM |
Bir tesadüfmüydü ne o gece tanışmak,
Ve gecenin karanlığında aydınlığı yaşamak Kalemim durmak bilmiyor boyna yazıyor Ayrılık Zamanı Düşünmeden aklına geleni yazıyor, Ama ona yazdıranlar için yazıyor, İçinden gelen sevgi dünyasını yazıyor Bir tesadüfmüydü ne o gece tanışmak Ve gecenin karanlığında sevgiyi yaşamak Kalemim durmak bilmiyor,boyna yazıyor Sevdiği şeyleri,sevdiklerine,dostlarına yazıyor Hayallerini sevgiye dönüştürenler için yazıyor İçinden gelen sevgi dünyas |
ağladığımı kimseye söyleme anne onlar beni kral biliyor. kızdım mı
dünyayı yıkar biliyor, ağladığımı kimseye söyleme anne onlar beni bir kız için bu kadar düşeceğimi bilmiyorlar |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:34 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.