![]() |
Bugünün tarihi yok yalnızca carmıha
gerilmiş sairlerdir kandilleri yakan serkisof tiktaklardır cılgın rüyaları bölen nefesler kehribar nargilenin vah cekmesi ile büyülüdür ******* ayyasların ayak seslerı ıle örtülüdür çan sesleri karısınca mahsun bir sela beklentisine bakarsın aniden sadırvanın kıyısındaki ürperiş gibi |
birinci sigara
görüş bitti bu ara muhtemelen ranzanda dönüp durdun uzun gece hem kara gelmeyeceğim yanına bitti sigaram bende sıra ikinci sigaram içimi kıyıyor açım hem ağır acıyor açtığın yaram şu nefestede seni unutursam bu pazarda yokum üçüncü sigaramı yaktım ne öfkem kaldı sana nede içimde sevgini bıraktım işte bitti hem sigaram hem hayat beni arama, bu aralar işler kesat |
bir gün ardına bakmadan çekip gidersen unutmaki ardında çarsizce
bekleyen bir sürü kalp var hepsi çaresiz hepsi seni bekler amaki bunun hesabını soracaklar sana |
Tam sevdim derken
Yanılmışım bunu farkettim Yüzüm gülüyor derken Ağlıyorum şimdi anladım Sen mi bana uzaksın Ben mi sana anlayamadım İçimdeki duygu seline Bir türlü çare bulamadım Seninle yaşama alışmaya çalışırken Sensiz yaşamın ortasına düştüm Gözümdeki o perde düştü Şimdi karanlıklar içindeyim O yollar şimdi çıkmazlarda Geçmişimiz ise mazilerde Hatıralar kaldı yüreğimde Sen mi bana uzaksın ben mi sana anlayamadım........ |
gerçek bir aşkı zor ayrılık,
yalan hayatı sessiz bir ölüm, sana olan sevgimi tek bir sözün, bitirmeye yeter!!! o an bu ruh,bu bedenden arkasına bakmadan firareder. belki... ben gidince güzel günler bekeler seni,bulurusun yeni birini ve unutursun beni.... dalar gidersin anılara yoklugumda, ve anılarda kaybedersin benliğini... |
Gözlerim gülüyor sen varken.
konuşurken titriyorum, içimde birşeyler uyanıyor. ama sen bunu göremiyorsun. bir an farkedermisin acaba? düşünüyorum karşılık verirmisin. yoksa red mi edersin. alay mı edersin duygularımla. neden bilmiyorum ama sanki seninde gözlerinin parladığını yüzünün güldüğünü bir temessüm oluştuğunu hissediyorum gözlerinde gözler yalan söylemezmiş ben sevdiğimi kimselere söyleyemem dilim kilitlenir fakat gözlerim yalan söylemez. |
unutmak kolay diyorlar
alışırsın unutursun diyorlar sevmenin nedemek olduğunu bilmiyorlar nerden bilsinler ki kimse seni benim kadar sevmedi |
bir gün ellere gidersen,
benim yerime başka gözlere bakarsan, benim yerime başkasını seversen, bilki sevdam sana HARAM. ellerein başka ele değerse, yüreğine başka isim girerse, kalbin olurda beni unutursa, bilki sevdam sana HARAM. |
Seni sana bıraktım gülüm
Ben artık gidiyorum, Seni sana bıraktım canım, Kalmadı benim amacım. Hiç sevmedin mi beni söyle. Benim gibi seven varmıy dı böyle. Yolun sonunda ayrılık göründü ikimize, Seni sana bıraktım canım, Kalmadı benim amacım. Uzun yıllar artık kimseyi sevemem, Seni gönlümden ben bir çırpıda silemem. Bu hayatın kahrını yokluğunda çekemem. Seni sana bıraktım gülüm GİDİYORUM BEN ARTIK BU ELLERDEN |
Sonu ölüm olsada,
Dur diyeceğim sana, Ellerim bulaşsada kana, Dur diyeceğim sana, Yaktın aşkınla beni, Gönülden severken seni, Bumuydu aşkımızın bedeli, Sana muhtaçken neden? bıraktın ellerimi, Söylemem artık sevgimi, Anlatmam artık derdimi Sen vefasızmışsın sevgili Anlamadın hiç bir zaman beni. Git gidebilirsen,hayatımı yıktın duruken, Gözlerimde kin, gönlümde sevmek dururken Beni böyle bırak , GİT GİDEBİLİRDEN. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 09:56 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.