![]() |
Bu şiiri bir zamanlar sevipte
şimdi ayrı olanlara ve acı cekenlere armagan ediyor, duygularımı söyle dile getiriyorum. sen varya kızım sen sevmesini bilmeyen aşk için hiç deymeyen birisin aynı zamanda zır delinin tekisin adını kalbıme askla yazmıstım güzel bir hayali gerçek sanmıstım senin sevgine nasılda kanmıştım seni sevdiğim için ÖZÜR DİLERİM. aşkından karsılık beklemek sucmus şu dünyada neler yokmuş senin beni sevmeye niyetin yokmuş seni sevdiğim için ÖZÜR DİLERİM. |
seviyordum hemde çok
keşke sevmez olaydım,keşke.. beni sevdiğini sanmıştım, en önemlisi inanmıştım sana.. ne kadar safmışım! zevk uğruna oynamış benle. yüregim kanıyor.. seninle ayrıldığım için degil . nasıl sana inandıgım için.... |
Nasılda başlamıştık ne ümitlerle
Buldum sandım ilk defa aşkı sende Gülüşünle güler gözyaşınla ağlardım hani bu aşk sürecekti mahşere kadar Neden böyle değiştin beni kimlere değiştinn Yazık diyemem ki geçen günlere mutluydum seninle unutmaya gücüm yetmez öleceğim derdinle yalan diyemem ki geçen günlere mutluydum seninle unutmaya gücüm yetmez öleceğim derdinle beni ilk güldüren sesin şimdi ağlatıyor bana umut veren sözlerin artık acı veriyor neden böyle değiştin Beni |
Uzanıp ağaçlar çıkmış göklere, Yemyeşil yapraklar düşmüş
diplere, Aşkından benzeyip solan güllere, Bir güzel sevmişim o na yanarım. Nergiz çiçek açmış göl kenarında, Balıklar beslenir damarlarında, Kalbe giden yolun limanlarında, Açıklar da kalmışım o na yanarım |
Sadece sevmeyi bilenler
İçin söylüyorum Seviyorsanız Allahına kadar Seviliyorsanız Allahına kadar Sevip nankörlük Görüyorsanız boşverin gitsin Beklerim yıllarca beklerim Hasretime hasretine eklerim Beklerim yıllarca beklerim Özlemime özlemini eklerim Ben seni seni seviyorum diyemedim yar Seni seni çok özledim Nankörsün güzelim değmezsin Aşkın sevdanın kıymetini bilmezsin Nankörsün güzelim değmezsin Aşkın sevdanın kıymetini bilmezsin Kala kala bir ben kaldım dünyada sensizim |
KAHROLSUN SENİ SEVDİĞİM GÜNE.
HAYATIMI MAHFETTİN BENİM. KALBİM DAYANMADI BU NEFRETE. ACIMADAN VURDUN HANÇERİ YÜREĞİME. SEVMEKMİ;BENDEN UZAK OLSUN. SEVİPTE KAHROLMAYA TÖVBE OLSUN. BENDEN UZAK SEVENE YAKIN OLSUN. BU KADAR YETER BE GÜLÜM ACIM ARTIK SON BULSUN. LANET OKUYORUM HERGÜN SANA. BİR HANÇER GİBİ SAPLADIN ACIYI BAKSANA. GÖZLERİMDEN HERGÜN KANLI YAŞ AKSADA. SENİ BİRGÜN UNUTACAĞIM BUNA İNANSANDA İNANMASANDA..... ONUR GÜNGÖR (antony) |
Sevilen Bir Kalbim Olduğuna Inanırdım.
Ve Seven Bir Kalbim. Sen Hiç Bi Zman Sevgimi Haketmedin. Kalleşçe Arkamdan Vurup çekip Gittin. Yüreğim Dayanmadı Bu Acıya. Seni Böyle Severken Sensiz Kalmaya. En Acı Olanda Bu Ya Zaten. Hiç Hakkın Yoktu Beni Bu Halde Bırakmaya. Mutlumusun şimdi Başkasının Kollarında. Benden Uzakta Seni Sevdiğineinandığın Birinin Kollarında. Mutlumusun Ey Nankör. Seni Böyle Seveni Bırakıp Bir Hayinin Kollarında.... |
Acılar Sarmış Etrafımı Gülüm.
Kurtuluş Yok Umudum Sensin. Sende Sırtımdan Vurursan Gülüm. Hayatın Bi Anlamı Kalmaz Bunun Sonu ölüm. Yüreğime Yazmışım Adını. Kazımışım Hençerle Kalbimin üzerine. Bir Acıda Sen Olmuşsun Içimde. çıkması Imkansız Kapalı Bi Kutu Içinde. Dermanım Kalmadı Artık Gülüm. Sen Kalmışsın Birtek Içimde. Uzat Elini Kurtar Beni Bu Dertten. Tutamazsan Elimi Hiç Kaçarı Yok Bunun Sonu ölüm Antony |
resimlerin kaldı ellerimde
hatıralar canlanır bedenimde gözlerin ise hasretimde senden her kalan yüreğimde. geçmişimle avunurum herkese seni savunurum aşkın ile kavrulurum yokluğun ile maholurum seviyorum seni anlasana kalbimde yerini bağlasana bir tek sana ait bu kalp ne olur beni anlasana. bu kadar zor mu beni sevmek hayatında bir köşeye yer vermek kalbinin derinlerine yerleştirmek bu kadar zor mu beni sevmek............ |
aşk ikidir sevgi bir
aşk yalan sevgi gerçektir aşk sudur sevgi susuzluk bu yüzden sevgi hasrettir özlemek ve beklemektir |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:36 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.