![]() |
gözlerim gözlerini ariyor ellerim ellerini tenim tenine hasret
nerdesin ela gözlüm ne güneneşim doguyor yoklugunda ne nefes ala biliyorum seni arıyor gözlerim her baktıgı yerde gözlerimi böyle gözlerinden yok sun bırakma neredesin ela gözlü gel yeter güzel gözlüm |
Bazen o kadar çaresiz oluyorum ki...
Yıldızların çaresizliğime ağladıklarını duyar gibi oluyorum. Bazen o kadar karanlık oluyorum ki... Çevremdeki ışıkları birer birer söndürüyorum. Bazen o kadar ağlıyorum ki... Rüzgâr bile artık gözyaşı kokuyor. Bazen o kadar uç noktalara gidiyorum ki... Köşelerde kalmış sevgilerim neredeyse yetmiyor. |
Gözlerimin önünde ıslak dağların kabaran yalnızlığı
Ne varsa uçurumlar eşiğinde Hüzünlerle yalpalayan ne varsa Gözlerimin önünde Ve hayat gül kokulu bir sağanak yine Bir şeyler anlatmak istiyor hayat Ve alıp götürmek bir şeyleri kurt sofralarına Gün batıyor gün batıyor bukağısı paslı bir sevinç oluyor yalnızlığım Unutuyorum sevgilim suretini Durgunluğun "niçin"di unutuyorum Gün batıyor ürkek yıldızlar dolanıyor yalnızlığıma Umurumda değil ne yağmur ne a |
seni çok kırdım
hanenin içine bile sızıp ızdıraplar çekmene sebep oldum bana karşı olan zerre kadar bile olan sevgini nefrete dönüştürdüm sana karşı olan sevdamın her geçen gün artmasına rağmen aklım başımda değil seni düşünmekten sana karşı olan sevgimin sonsuzluğuna rağmen aptallık yaptım galiba bana karşı olan zerre kadar sevgini de bitirdim senle konuşmaya cesaretim olsa senden özür dilesem ve beni affetsen geriye dönüp yaptığım hataları silebilsem ama imkansız hanene kadar |
Hüzün gemisine dün yalnız bindim ilk defa
Yokluğunu derinden hissettim inan bu defa, Seni sordum dalgalara,martılara. Ama ne fayda yoksun işte yanımda. İçimi bir ürperdi kapladı sensiz. Ağlar oldu,gözlerim çaresiz. Kaderimle başbaşa kaldım. Değmeyin yarama dostlar, Hüzün gemisinde çok efkarlıyım. Aşk sarhoşu oldumben, Hüzün gemisinde, Yanmışım,aldanmışım tatlı sözlerine, Anlasana kalbim sadece senin ellerinde. Sensiz mutsuzum hüzün gemisinde. |
Hayat bir gemi bizlerse limandan binenler
Geride kaldı tüm yitenler , gemi durmaz ilerler Kaçak bindim ben bu gemiye Sense tabiatın bir hatası , bir anlık zevk meyvesisin Kendimi ararken kendimi kaybettim,bu gemi gibi bende açıklarda yiteceğim Biten ömrümün şerefine son damlasına kadar içeceğim Birgün karaya çıksak bile ben dalgaların köpükleriyle eridim Sizlerse daha yeni doğdunuz,ne benim gibi doğarken soldunuz Ne de sizi yuttu bir okyanus İnsanların son umudu bir damla yağmurdu |
Güler yüzlüm gül yanaklım
Üzerime yağan dert yağmurum Lisana sığmayan mor sümbülüm Sevgimin tek gerçeği sensin GÜLÜM Esirin oldum her gece ağlayan benim Rüyalarıma girer o güzel tenin Evvelim ezelim sen oldun gülmüyor yüzüm Ne dert ne cefa çekti gönlüm Yusuf derki yalan dünya tek gerçek sensin Uğruna ölünücek kadar güzelsin Sensin dünya sensin evren sen meleksin Uyumam *******i hep gönlümde gezersin Fani dünya en büyük acı yokluğun sensin GÜLÜM |
sen hiç tüknmişliği yaşadınmı kalabalıkta ?
Zaman durur o an,akrep küser yelkovana Ağızdan çıkmaz kelimeler boğaz düğümlenir Klabim seni basarken damarlarıma hücrelerim sen olur Nefesim sıklaşır beyim hakim olur davama Gözlerim sen görür yokluğunu Duymak istersin başkalarını da kulaklarında duvar olur sesizlik Ortak arasın derdine herkes kendi derdinde Dudaklarına dokunursun kalakalırsın öylece Gözlerinin dolduğunu hissedersin kıpırdamadan Burnunu silmek istersin kağıt peçeteler bile s |
Yalnızlığın ortasında....""
Yalnızlığımın ortasında Sana yer yok tatlım... Her yer o kadar dolu ki... Sana yer kalmadı tatlım.. Belki ıvır zıvırla dolu.. Hayatım belki de Bana sorma hayatı Şansım olsa bir arada olurduk Olmadı.. Sevemem seni, Herkes mazi, Bu aşkta sonun da bitecek, Mutsuz son olcak.. Yalnızlığımın ortasında Sana yer yok dediysem Seni sevmiyorum anlamında değil Bilirsin seni sevdiğimi Hayat diyelim biz buna Kader çekip alıyor sevdiğin |
Yalan söylersin inanırım
Seninim sanarsın oynarım Muhtaç eder gibisin kandırdım Başa döndüm son anda ,ayıldım Roller ve yapılacaklar aynı Sevgim sana göre aynı Tek birşey değil aynısı Hikayen belli sonu farklı. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.