![]() |
hayatımdan çıksan bile
benimle nefes almasan bile ellerimi tutmasan bile hatıran yeter yüzüme gülmesen bile gözlerime bakmasan bile geleceğimde olmasan bile hatıran yeter kalbinden çıkarsan bile konuşmasan,sussan bile adımı hatırlamasan bile hatıran yeter selamını kessen bile temessümünü esirgesen bile hatıralarımızı silsen bile hatıran yeter hatıran yeter................... |
bir tek seni sevdim
bir tek sana gönül verdim bir tek senin gözünde daldım gerisi yalan..... bir tek sana aşıktım bir tek sana yalvardım bir tek senin için ağladım gerisi yalan..... bir tek seninle yaşadım bir tek seninle hayaller kurdum bir tek sana gönlümü bağladım gerisi yalan yalan........... |
kıyametim oldun
o gidişin ardından beni yanlız bıraktın karanlıklar ardında yıktın yüreğimi anlayamadın sevdiğimi yaraladın kalbimi kıyametim oldun bedenimin beni gözü yaşlı bıraktın sensizliğe mahkum ettin yüreğimi yanlız bıraktın benim kıyametim oldun peşinden sürükledin yüreğimi kilitledin kalbimi çaldın benden sevgimi kıyametim oldun yüreğimin.... kıyametim oldun sevgimin...... |
Hayat karmaşasında koşarken
Takıldım farklı dünyalara... Kimi zaman kula rab ,rabba kul oldum Çok yorulmuş olsamda Sana yetişecek gücüm vardı her zaman... Zaman kavramından yoksun, Yürürken camlar arasında bir canı kırdım... Olmazlıklar içinden kurtulup Yaşamı koparıp geldim sana... Ardımda facialr,tenimde cam kırıkları , Rüzgarda yanmış yüreklerin kokusu;gelecekse meçhul Gurumu söküp atmışken, AÇ DÜNYANI Yoksa korkuyorum Sende ardımda bıraktığım facialardan olursun diye!!!!! |
yokluğunda ne kadar gözyaşı döktüğümü bilmiyorum
yokluğunda ne kadar yıprandığımı da bilmiyorum tek bildiğim bir şey var o da seni herşeyden çok sevdiğim yokluğunda seni sevdiğimi düşünerek teselli etmeye çalıştım çaresizliğimi ama bu ne kadar sürebilir ki senin ve sensizliğimin yerine hiç bir şeyi koyamam yokluğunda ne kadar çok adak adadığımı bilmiyorum ama hiç biri gerçekleşmedi eğer gerçekleşseydi şu an yanımda kollarımda olurdum yokluğunda öğrendim savaşmayı yalnızlığıml |
Sen şarkı Olsan Seni Hep çalardım,
Sen Dağ Olsan Aşkımı Dağlara Yazardım, Sen Kalbim Olsan Aşkımız Kalbime Kazırdım, Sen Hayat Olsan Sende Yaşamak Isterdim |
Bu ne senden ilk kaçışım nede ilk düşüşün yüreğime,
Ne bu senden ilk geçişim nede ilk küsüşüm kaderime.... Bazen en büyük öfkeyi en çok sevdiklerimize duyarız... Bazen en yakınlarımız en çok acıtır canımızı... Bazen en tutkulu aşkla bağlı olduğumuzdan en vahşi intikamı almak isteriz... Bazen kendi duygularımızdan bile kuşkuya düşeriz... Bazen sevdiğimiz kuşkulandırır bizi.... |
Göz Kamaştırır Güzelliğin.kurşun Misali Değer Sözlerin.
O Kurşunlardan Biri çarptı Yüreğime, En Suskun Köşesinde Açtı Derin Bir Yara .kanar Durur Yaram Yanımda Sen Olmayınca!.. |
Serüvendir yaşamak.
Ne getirir, ne götürür belli olmaz, Birgün ağlar, birgün gülersin. En umutsuz anında; Yaşlar süzülürken yanaklarından, Birden donuverir hatırladığında, Işığın olur, karanlıkları delersin. Ya da katılırken kahkahalarla, Yüzünde açan gülleri göstermek istediğin, Belki yanıbaşında belki çok uzaklarda, Ama bir yürek atışı kadar yakındır sana. Kasvetli bir sabaha merhaba dediğinde gülerek, Ya da düz yolda tökezlediğinde, Elerini avuçlarında hissedersin. |
Bir yıldız kadar uzak,
Ruhun kadar yakınsın bana. Senle, sensiz yaşamak gibi bir şeymiş Seni sevmek. Cezamısın, ödülmüsün bana, Kaderimsen gülerim, Çilemsen çekerim. Seni sevmek, Sensiz yaşamak gibi bir şeymiş. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 03:04 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.