![]() |
perde kapandı oyun bitti
kimse anlamadı sana olan sevgimi içimde tuttum sakladım senı kimse bilmesin istedim içimdeki ateşi senden baska kimseyi sevemedim ki sen farketmesende benı BEN HEP SEVDIM SENİ!! |
Yok sensiz geçen gelerin sabahı..
Ne yıldızlarla vedalaşabilir Ne de güneşe hoş geldin diyebilirim.. Sen olmadıktan sonra istemem yaşamın güzelliklerini.. Kapansın gözlerim senden başka yar görmesin..! Duymasın işitmesin kulaklarım sevgi sözcüklerini başkalarından.. Sen gel Seni göreyim Sen söyle sevda sözcüklerini.. Sen sarıl sen dokun hasret tenime sıcak yüreğime. Bitsin bu hasret dayanamam sensizlige.. Sıkıntılar içinde biter günlerim.. Tüm zamanlara düşman Ne onlar geçer n |
sensiz bir hiçtim ben
bırakıp gıttın hiç düşünmeden cok düsündüm neden--neden? oysaki bendim seni hakeden ama anlamadın ki sen ya da anlamak istemedin bilemem şunu bil üzüldüm sen giderken sildim ben herseyi sen hayatımdan cıkıp giderken! |
bugun senin doğum günün .öpücük koydum anlına .kopardığın
ogüllerden.taç yaptım istanbula.yaşadığım en büyük mutluluk çektiğim en büyük acısın bir şarkı yazdın san umarım hep hatırlarsın ne desem anlamsız be aşkım biti işte rüya gibi kalan birkaç göz yaşı belki birkaç anı zehirlendi sigara kadar zaraalısın çektikçe yaktın helal ALLAH razı olsun aşkım ödenecektir kem zararen çok bu şarkıyı yazmak istemedim gök şahit şimdi elimi tutsaydın sarılsaydın çok garip kartalın sokakaları öpüştüğümüz cx |
ates yandi bir kere yüregimde
tutustu her bi yerimde fazla söze gerek yok aslinda yüregim ortada görmelisin artik ELA GÖZLÜM!!!!! burcu seni seviyorum birtanem |
benden cok uzaktasın
arada kilometreler bile olsa bakışların hep aklımda seni görmeden duramıyorum sesini duymadan uyuyamıyorum hayatımın böyle sensiz geçmesini istemiyorum senden ayrı kaldığım günlerde tek başıma sarhoşlar gibi dolaşırım o caddeden bu caddeye sen sevdiğim ilk ve son kişisin benim yaşama sevincimsin ömrümde gördüğüm en güzel şeysin ama en önemlisi benim BİRTANEMSİN SEDEFTEN UMUT'UNA... |
Gözlerini,özlemini
Benim için söylediğin sözlerini Unutuyorum,unutmaya çalışıyorum Senin için aldığım herşeyi sana bırakıyorum Senin bana aldıklarını bir kenara koyuyorum Ellerini,gülüşünü Seviyorum değişini Bırakıpta gidiyorum gitmek için çabalıyorum Ayrılığın yükünü Yalnızlığın belimi büktüğünü Sensiz kendimden bile ürktüğümü yavaş yavaş anlıyorum halime yanıyorum Artık sensiz mi yatacağım bu duruma nasıl alışacağım Affet beni cancağazım Gelmezsen ağlayacağım Hiç mi öne |
Sonbaharda bir başka olur aşk,
Sevenin yüreği,sımsıcak olur buz gibi havada, Gönülden aşka giden yolda. Dalar gider insan,uzaklara, El ele tutuşan sevgililere bakar insan, imrenir onları öyle gördükçe, O an içindeki yangını hiçbir şey söndüremez biliyormusun, Ama vefasız yar,sen benim halimden anlamıyorsun, Tutsak olmuşum sana ve sevdana, Bir merhemi çok mu gördün, Sen kanayan yarama; Yinede sana dargın değilim birtanem, Bir sonbahar akşamı girmiştin,dünyama. Dilerim bir sonbahar sa |
Kayboldum senin dünyanda
Bulamıyorum bir türlü yolumu Bekliyorum bir kösede Bıraktığın yerde Her şeyden önemli senin mutluluğun Benle de gülerdin simdi susar oldun Anladım artik bende mutsuzsun Sen eğlenirken ben seni düşlüyorum Hayallimde senle gülüp senle mutlu oluyorum Artik eskisi gibi değilsin Sana demiştim sevdamın Uğruna canini veririm Ben senin mutlu olduğun yerdeyim Söyle mutsuzsan benle Çıkarım dünyandan hemence Yeter ki sen iste çıkarayım Bu ruhu bedenden Am |
Bugün senden bir haber geldi
İçimdeki sıkıntılar gitti Haberi getiren bir melek İnşallah yüzü herzaman gülecek O melek sana bir slm bir gül getirecek Seni sevdiğimi söylecek Birde yanağından öpecek Senin de yüzün gülecek |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:24 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.