![]() |
Uyuduğumda başlar asıl acı
Hayal meyal bir rüzgar öper saçlarını, uzaklarda sen. Görürüm,bilirim ordasın koştuğum kadar uzaklaşır gölgende sen. Yüreğimin,nefesimin sesi avazında sessizliğin Dokunmak isterim ellerim kalkmaz uzanmaz Haykırmak isterim burdayım diye sesim boğazımda düğümlenir. Yüzünü görmek isterim gece olur karanlığında inadın Saçlarını rüzgar öper kumsalı öptüğü yerde denizin Gördüğüm kadar yakın olursun oysa kıpırdayamam. Derin nefesler alırım yüreğim delirir yine doku |
Ben sana mecburum bilemezsin
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Büyüdükçe büyüyor gözlerin Ben sana mecburum bilemezsin İçimi seninle ısıtıyorum Ağaçlar sonbahara hazırlanıyor Bu şehir o eski İstanbul mudur? Karanlıkta bulutlar parçalanıyor Sokak lambaları birden yanıyor Kaldırımlarda yağmur kokusu Ben sana mecburum sen yoksun Sevmek kimi zaman rezilce korkuludur İnsan bir akşam üstü ansızın yorulur Tutsak ustura ağzında yaşamaktan Kimi zaman ellerini kırar tutkusu |
Seni her gördüğümde
Sar beni güldür beni Sözümden döndüğümde Vur beni öldür beni... Yaban gülü koklarsam Onun yolun beklersem Senden bir şey saklarsam Vur beni öldür beni... Elde gönül eylersem Sensiz gülüp oynarsam Fıkır fıkır kaynarsam Vur beni öldür beni... El sözüne kanarsam Başka adı anarsam İçin için yanarsam Vur beni öldür beni... El bağına girince Gonca gülün derince İnce beller sarınca Vur beni öldür beni... Yad ellere koşarsam Hasreti |
Ayrılmak kaderimiz, çekeriz deyip, ağız
Yoklama, vur hançeri, son sözünü söyle git Biz ki eteği çiçek, zirvesi karlı dağız Koklama, vur hançeri, öldür beni öyle git !.. Sendin yaralı kalbin değişmez güzergâhı Üzülmüş gibi yapıp, yalandan çekme ahı Hiç yüzün kızarmadan işlediğin günahı Aklama, vur hançeri, öldür beni öyle git !.. Hasret türkülerini dilime dolamışken Gözlerimin yaşıyla, mutluluk dilemişken Hazır sen de gönlünü nefretle bilemişken Saklama, vur hançeri, öldür beni öy |
Fırtınalar kopuyordu bu gece yüreğimde ; ve sebebini bilmediğim bir
hüzün çöktü kalbime; çünkü sen vardın gönlümde.. Varlığına o kadar alışmışımki yokluğun sanki bir işkence gibi çöküyor üstüme ;olamıyorum , sensiz taşıyamıyorum yüreğimi ...Sanki sana ihanet eder gibiyim sensiz nefes alırken ... Acılarıma bir perde indi sen hayatıma girince ;geçmişime rest çektim sen bu yüreğe gelince o kadar alıştım ki o gözlerindeki cenneti görmeye.. Kayıp giderken bu hayattan bir dal gibi tutundum sana ; |
aramizda daglarmi var denizler mi bilmiyorum bu sehirde sen yoksan
gitmenin üznü yok dönmenin zaten anlami yok seni seviyorum yar aklimdasin hala seni seviyorum inan bana gülüm inan sen olmayinca buralar sesiz biliyorum hata bende günah bende biliyorum sensizlige sürünmüs ölüyorum ne olur gel ne olur gel seni cok ama cok seviyorum |
son kapım olacak açtığım son yürek , belkide hiç ağlamıyacaksın hiç
göz yaşı dökmiyeceksin . sevgi ne bilmeyeceksin sen anlamazsın ki gülüm sen hiç aşık olmazmısın ben aşık olsam da aşkıma sahip çıkacağım küçük düşmiyeceğim seni sevdiğimi şimdi içime gömeceğim unutacağım gözyaşlarımı silmeyeceğim beni susuz bırakmasınlar diye toprağıma karışıp gitsinler diye sen gelme diye aşkım hiç susmıyacağım seni ne kadar sevdiğimim anlıyacaksın birgün gelecek sen de ağlıyacaksın sen de... |
imi yakmısım sallamısım gözlerime sensiz düsler sürüyorum
bir diyara da buldum kendimi bana dediler kimsin bende kendimi bilseydim burda olurmuydum otel odama gittimuyur ken birden üsüdüm yorganıma sarılmıs seni düsünüyorum yeni yeni insalanlar gördüm bu diyarda ama hiç biri unuturmadı seni aklımda bi sey yok keşke anlasaydın seni ne dakar cok sevdigimi bak aramızda sesiz bi dünya var 2 3 yıl geldi de geçti cok sey unutum bu diyarda cok sey ögrendim bu diyardan ama bi |
Seni Seviyorum
NEDEN Mİ? ... Şafağın her söküşünde Saçlarından hayata asılmamın tek nedeni sen varsın Unutma! ...sana tutku halinde bağlanmam için Milyonlarca sebebim var.... Şu çirkef dünyada tek parıltı sensin Ünlü bir heykeltıraşın spatulasından çıkmış gibi Fakat...sönük bir parıltı değil.. Güneşin tüm ışıklarını silik bırakan bir parıltı Şu kuru ayazda içimi yakan bir volkan gibisin Cayır cayır esiyorsun Yüreğime işleyerek.. Sonrada çekip gidiyorsun Ne zaman |
sensiz ölmemeye yemin etmiştim...şimdi varlığın da öldürüyor, yokluğun
da...çeksen gözlerini aklımdan...silsen adını dilimin ucundan...yok, olmaz gitme uzağa...beni gönder...azad et artık toprağından...senle çürüdü köklerim...zorla tutunmaya çalışmanın anlamı yok...bırak savrulayım o ölümden bu ölüme... gönder gideyim...izin verme arkama bakmama... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:43 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.