![]() |
Bugün yine yorgun yüreğim Hasta düşmüş bedenim
Yine ağlıyor gözlerim Bu gün yine uzaklara dakdı Baktı baktı doldu yine gözlerim Titredi birden bedenim Üşüdü bu sensiz gecede Yandı yine yüreğim Yandı yandı kül oldu bedenim Özlendi yine giden Her sesde irkildi yanan bedenim Kork |
Ağlasam sesimi duyar misiniz,
Mısralarımda; Dokunabilir misiniz, Göz yaşlarıma, ellerinizle? Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel, Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu Bu derde düşmeden önce. Bir yer var, biliyorum; Her şeyi söylemek mümkün; Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum; Anlatamıyorum. ORHAN VELİ KANIK |
Yazık ettin aşkımıza,
Bitirdin bir hiç uğruna, İstemem arama,sorma bir daha Kırdın kalbimi,yazıklar olsun sana, Sen gerçek sevgi nedir?bilemessin Gözümden düştün bir kere, Artık git gidebilidiğin yere, İstemem sorma beni hiç kimselere, Yazık ettin aşkımıza, Zından ettin hayatı bana, |
istemedim mi seni unutmayı,gözlerimde ki yaşları kurutmayı...
sanki hiç düşünmedim mi senden vazgeçmeyi... ömrüm boyunca aradığım diğer yarımı bulmuşken kaybetmeyi... hayatıma anlam katan ne varsa silmeyi... istemedim mi sensiz olan bu dünyayı terk etmeyi... bırakma beni yolsuz kanatsız,çaresiz,sensiz... terketme ruhumu karanlıklara karartma günle |
hayat,hiç bir insan için ağlamaya değmez..zaten değen insan
ağlatmaz..yinede ağlamak istiyorsan,başını dik tut ki gözyaşların ağlatan kadar alçalmasın.....!!! |
gidiyorum,gidiyorum buralardan
birgün aklına gelip sorarsan bu gece son gülüşümdü bu gece son görüşümdü seni bu gece son diyişimdi seni seviyorum toprağı aşkıma şahit ediyorum batan bir aşkın arkasında kalan buğulu gözlerimle sana veda ediyorum bu gece sana ilk ve son şiirimi yazıyorum bu gece ilk ve tek sevgilimi yitiriyorum hakk'a sığınıp derman istiyorum tüm dostluklarımı tüm yoldaşlarımı bırakıyorum senden sığınıp sana geliyorum |
Sen benim en eski alışkanlığımsın
Belkide ben doğmadan seninle yaşamaya Seni unutmamaya mahkum edilmiş Bir ömür boyu her nefes alışımda Nefesimin yarısının sen olması sağlanmış Sen benim en büyük zaafımsın Hiçbir şekilde ve koşulda karşı koyamadığım Ne zaman gelirsen evet dediğim Gelen sen olursan başımla kabul ettiğimsin Sen benim en büyük pişmanlığımsın Hayatımın bir devrini kaplayan Saniyesini bile tekrar yaşamayı istemekten kendimi alıkoyamadığım Dizlerimin bağını çözen, yüzüm |
Yine yanlızım bu akşam Yine sensizim
Bu gecede yanlız Herşey aynı bıraktığın gibiyim Biliyormusun her gün ağlıyorum Ellerini özlüyorum En çok seni seviyorum demeni Dön diyemem sana Hatıralar gözlerimin önünde Bize geçen günlere ağlıyorum Hayallerim vardı |
Bir Neden Im Var Uzaklarda,
Gözlerinden Mahsun,ellerinden Yoksun Kaldıgım, Ter Ki Diyarlarda Yoklugunda Acılarımı Koyucak Yer Bulmadıgım Karanlığım Da, ******* Kendini Sabaha Teslim Ediyordu Da Bir Bana Ulaşmıyordu O Gecenin Sabahı,bir De Yalnızlığıma.... Gecenin Sessizliğine Herkeslerden Sakladığım Sırlarım Vardı, Ama Onlar Bile Neden Lerime çare Olamadı Beni Anlıyamadı.....! Ve Hayatımın En Anlamlı ---neden---i Benim Lara'mdı |
Gözlerim kapıda,Bir gelebilsen diyorum.bu nasıl sevda?Bu nasıl aşk?
Gözlerim yaş olup süzüldüğünü Çılgınlar gibi sevildiğini bilesin Birtanem |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 07:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.