![]() |
seni tanımadan önce aslında ben değildim
Seni tanıdıktan sonra Bendeki bensizliğin sen olduğunu anladım k..ra |
Ecelsin Canımda Heran Gelebilirsin
Azrailsin Başımda şimdi Alabilisin Toprağımsın Bedende üstümü örtebilirsin Ama Içimdeki Nefreti Hiçbir Zaman Bitiremezsin Her Zaman Aklımda O Deniz Gözlerin Gözümün önünden Gitmez O Bebek Yüzün Hele Hele Aşkım Diye Başlayan O Cümlelerin Hiç çıkmaz Aklımdan Hep Aklımdasın Sevmek Acı çekmekmiş Karşılıksız Sen Beni Vurdun Acımasız Bırakıp Gittin Beni Zamansız Ama Ben Seni Unutamadım Be Insafsız Dışarıdan Yıktılar Sevdamızı |
Efkar bastı gönlüme yine
Tat vermiyor bu hayat niye Canıma işlemiş sevgin gönlüme Söküp atamıyorum neden Biliyorum olmayacak hayal benim kisi Seviyorum desem ne kıymeti var ki Unutamıyorum diye dert yansam önemlimi Kendim ettim kendim buldum delilik benimkisi Hasret çekmekle olmuyor güzelim Seni rüyalarda görmek yetmiyor ki Zaten mutluluk benim için bir hayaldi Ayrıldık işde eller sevinsin değilmi? |
Gönlümde tatlı bir belagibisin
Sen bendeki benim tek sahibimsin Desemki bebeğim artık benimsin Sevgilim benimle evlenirmisin |
Içime Kopan Fırtınalar Ansizın Kopmaz Oldu!!gözlerimde Yaş Yüregimde
Senden Kalan Acı Var!!!heryanım Bomboş Düşüncelerim Karmakarışık!!!dost Diyebilcegim Kimsem Yok Etrafımda ....herkez Dagılmış .... Sen Yoksun Sevgilim !!!! Kimsecikler Yok Sokaklar Bomboş!!!!kaldırımda Aglıyorum Senin Gidişin Için !!!!! Duvarlarda Senin Ismin Kazılı!!!yüregimde Sen Kazılısın Fakat Ne Careki!!sadece Yazıyorum Kim Bilecekki Seni çok Sevdiğimi ....saçmalıyorum ....işte!!burda !!! Aglıyorum Sebebsiz Yere !!!gözüm |
üniversitedeki ilk senem 15.11.2006
OKULLAR AÇILMIŞTI VE BEN ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ 1 SINIF ÖGRENCİSİYDİM.VE OKULDA KİMSEYİ TANIMIYODUM HERKEZ YABANCIYDI VE HERKEZ BAŞKA SEHİRLERDEN GELMİŞLERDİ SOSYETİSİNİ Mİ ARARSIN KOPUGUNUMU HEPSİ ADETA BİİZM OKULDA TOPLANMIŞTI.Bİ HEYCAN VARDI İÇİMDE KIPIR KIPIRDIM DURAMIYORDUM YERİMDE HERKEZ BİRBİRLERİYLE TANIŞIYODU AMA BEN UZAKTAN BAKMAYI TERCİH ETMİŞTİM.ÇÜNKÜ YANLIZLIK TI BENİM FELSEFEM OKULDAKİ HERKEZ Bİ TUHAFDI KIYAFETLERİ GÖRÜNÜŞLERİ KONUŞMALARI |
Artık Sen Yoktun!hayatımda Ebediyen Gitmiştim Benim Benliğimden !!!
Herşey Yalan Geliyodu!ilk Başta!!herzamanki!ayrılıklarımızdan Sanıyodum!!ve Aldırış Etmemiştim!ama Artık Bu Ayrılıgın Farklı Oldugunu Anlamalıydım..bitmişti Tamamen.artık!!geçeleri Yatagımda Uzandıgımda Bedenimin Her Bir Yani!!üşüyodu..buz Gibiydim Ellerim Kasılıyo Ve Adeta Tir Tir Titriyodum...aklım Da Hep Sen Vardın..aglıyodum ..odam Karanlıktı Bütün Perdeleri Cektim...çünkü Yanlızlıgımı Kimselerle Paylaşmak Istemiyodum....oda |
Kurban Canım Anam Sana
Nımet Verdın Sen Bu Cana Cefa Ceken Anam Benım Yavrun Kurban Olsu Sana Annem Gönlüm Sende Olsun Hala Gözünde Bebegım Yasım Kac Olursa Olsun Annem Yavrun Sana Kurban Olsun Nurlar Sarmıs Nur Yüzünü Sefkat Sarmıs Senın özünü Baltan Tatlı Her Sözünü Unutmam Anam Senın Gözde Yasımı Sılen Sensın Tatlı Uykunu Bölen Sensın Anam Hakkını Helal Edermısın Annem Senı Cok özledım |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... |
Gunes kadar sicak kar tanesi kadar berrrak yagmur kadar saf ve
temizsin aglamayi bil gulmeyi unutma sevmeyi bil sevilmeden sevme sevsende belli etme bu dunyada seversen o kisi deme |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:22 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.