![]() |
ne yazilmaski,
o güzel gözlerine, bir tatli gülüsüne, seni sevsem de, her gün ölsem de, seni sensiz, yasmak da bir aci olsa, gözlerim dolsa, karsikliksiz sevsemde, seni hergün görsemde, ne yapacagimi bilemesemde, elim agagima dolassada, kimse bilemese de, sana nasil tut |
............gül yüzlüm offf ..........
Gül yüzün güllerle dolsun, Kulağın sevgimle çınlasın, Kalbimdesin unutamazsın unutulmazsın, .............. yüzümde gülleri açtıran, .............. kulağıma sevgini fısıldıyan, .................. kalbimdesin unutulmazsın, Yüreğinde yara olursam, İzin verirmisin merhem olup sarayım, '' Gül yüzlü '' gül kokulu sevdiçeyim, Yüreğime enderin yarasın, Hiç uğraşma yaramı saramazsın, Gözlerim sevdanla parlasın, Gözünde pırıltı olsun, göz ya |
Senmiydin o bir zamanlarki deli aşık
Tanıyamıyorum artık bana bakan o gözleri İçindeki o yabancı korkutuyor beni Oysa ben açmak istiyorum bütün gizemli yerlerini Biliyorum yüreğinin bir yeri yanıyor hep gizli gizli Soruyorum kendime neden değişti Neden sevdamı ezip geçti Bu kadar mı zalim, bu kadar mı kalpsizdi Oysa ben; Ellerim kanıyor artık sevdama tutunurken Yatağımın bir yeri hep sana zimmetliyken Nasıl vazgeçerim senden söyle Seni inadına inadına yinede sevmeye yeminliyken... |
Ne lüks arabalar ne sporlar...Sadece bisiklet binmek istiyorum
seninle,neşeli çığlıklarını duyarak ha düştük ha düşeceğiz diye...Ünlübir şarkıcı olup,herkesin beni dinlemedini değil,taşlı bir kıyıda,ateşin önünde,fısıldamak istiyorum şarkımı sana makamlı makamsız..Lüks lokantalar,vitrinde yemek gibi geliyor bana İnan arabesk değil,yarım ekmek kaşar üstü kola paylaşmak istiyorum seninle...Tüm kitapları okuyup,yazarlarıyla tartışmak değil.Gece yatağımızda sarmaş dolaş,okuyup tartışmak bir kitabı. |
seni tanıyalı gülmüşsem,hayat denen bu yolda
yol sürer zaman akarken bulutklar çöker üstüme sensizlik basar tenime,yüreğim titrer pınar coşar dalga dalga dinmek bilmeyen bir fırtına her yer karanlık aşk senmişsin |
seninle ilk sevmeyi
en güzel duyguları en narin şu hayatımı hepsini ben senden öğrendim ağlayan şu gözlerimin şu en acı hislerimin pınarımı silmeyi hepsini ben sende gördüm Sen benimsin hayal gözlüm şu yarınlar ikimizin sensiz olmak asla olmaz ben senden hiç ayrılamamki |
sensizim yalnızım şimdi
sol yanım acıyor sen gittiğinden beri ne olur geri dön bana sensizlik ölümden daha zor sensizim yalnızım şimdi hadi gel çok geç olmadan dön bana ne olur seni tekrar yaşamak isterim sensizim affet beni ne olur şimdi çok pişmanım affet beni ne olur aşkım |
Sevmiştim öyle Delicesine Sevmiştimki Umarsızca Yürekten Sevmiştim Onu
Tanıdığımda Onbeş Yaşındaydım Ama öyle Bi Sevdimki Ben Bile Anlamadım Benimle Aynı Sınıftaydı Yakışıklı Zekiydi Ve Bütün Kızlar Peşindeydi Omu O Kimseye Bakmaz Kimseyle Ilgilenmezdi Dikkatini çekebilmek Için Her şeyi Yapardım Ama Olmuyodu Aradan Iki Yıl Geçti Ve Ben Artık Onyedi Yaşındaydım Daha Bi Güzelleştim Herkes Bana Hasta Olurdu Ama O Değil Yada Ben Mi öyle Zannederdim Bilmiyom Ama Içimde Ona Karşı Hergeçen Gün Büyüyen |
Bir Yağmur Bulutuydu
Aşkımız Yağdı Aniden Bardaktan Boşanırcasına Kalmadı Bir Damla Bile Geride Gürkan Kaya |
Rüyalarımı Süsledin Yine Dün Gece
Sadece Kalbinle Gülümsüyordun Bana Gerçek Gibiydin Gözlerin Gibi Nerde Olduğunu Bilmesem De Biliyorum Ki Kalbin Benimle Birlikte Atıyor Hasretin Bitiriyor Beni Düşünüyorum , Hissediyorum Ama Duyamıyorum... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 01:43 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.