![]() |
Ben
Benden Habersiz Aşık Olmuşum Sana Senin De Haberin Yoktur Mutlaka Gürkan Kaya |
O gece
İçimde tarif edemediğim bir hüzün vardı Nedeni bilinmeyen bir rüzgar gibi esiyordu içimde Ta ki gözlerine bakana kadar Onlar o kadar masumdular ki O tatlı bakışların altında kendimi buldum Birden yüreğimde bir sıcaklık hissettim Gülümsedim Bakışlarına yenilmiştim o an Sanki bir yağmur misali döküldü kelimler dudaklarımdan Hep kal yanımda gitme dercesine Baktım gözlerine Gördüğüm hissettim bir düşsün benim için Hayat rüzgarları bizi nereye sürükler bi |
Vakit Gece Yarısı Ben Hala Seni Düşünüyorum
Yaşlı Gözlerim Yollarda Seni Bekliyorum Hafif Bir Rüzgar Esiyor Senden Bana Anlayamadığım Sadece Hissettiğim Birşey Sık Sık Yaşıyorum Aslında Bunu Sen Olmadığında Hep Seni Düşünüyorum ******* Boyu Sensizliği Yaşıyorum Zaman Geçmek Bilmiyor Hasretin Içimde Iyice Büyüdü çok özledim Geleceğin Günü Bekliyorum... |
Yine Yalnız *******deyim
Ansızın Dalıyorum Uzaklara Seni Arıyor Gözlerim Sonra Gülüşün Geliyor Aklıma Anımsıyorum O Günleri Birden Hüzünleniyorum Hatırlar Da Sarıyor Bedenimi özlemin Heryer Karanlık Sanki Ben Varım Ama Sen Yoksun Birgün Gözlerimiz Buluşursa Düşlerde Tek Sözüm Sana Hep Kal Yanımda Gitme...... |
Bir Düş Gibi Başladın Içimde
Hayallerimde Gördüğüm Hissettiğim Anımsadığım Bir Meleksin Bende Adın Kalbimde Saklı Sen Benim Içimde Yanan Alev Benim Yalnızlık Selimsin Gözlerimin Gördüğü En Güzel Ansın Sakın Karanlık ******* Bizi Ayırmasın Mevsimler Inadına Yaşayalım Sevgimizi Yüreğimiz De Bir Gün Uzaklara Düşsekte Umutma Ki Ayrı Deil Yollarımız Aynı Nefesi Aldığımız Sürece Kalbim Seni Hep Anacak Ve Ne Zaman Içinde Beni Düşlersen Rüzgar Olup Esicem Sana Doğru Dostum |
Yaşıyorum Hayalinle O Soğuk *******de Yokluğunu
Hergün Hasretinle Yanıyorum Sanki Kendini O Kadar Sevdirmişsin Ki Seninleyken Doğuyorum Yeniden Sen Benim Için Vazgeçilmezsin Ki Sana Seni Seviyorum Diyebilmek Sevgilerin En Güzeli |
Mutluluktu Adı Yaşanan Güzelliklerin
Aşktı Adı Kalplerimiz Birleştiren Sevgiydi Adı Paylaştıkça çoğalan Ve Sendin Beni Sevginle Saran Hayatıma ışık Olan |
Güneş Doğuyor Sabahın Ilk ışıklarıyla
Denizler Yine Bulutların Maviliği Ile Dalgalanıyor Rüzgar Esiyor Yönünü Bilmeden Sebepsizce Yine Yapraklar Dökülüyor Bir Mevsim Daha Geçti Sonunu Bilmediğim Bir Zamanda Yaşıyorum Amaçsızca |
Yüreğimdeki Deniz Dalgalanıyor
Içimde Yine Hakim Olamadığım Bulutlar Gözlerim Seni Arıyor Düşlerde Bir Rüzgar Gibi Esiyorsun Içime Kapılıyorum Galiba O Tatlı Bakışına Nerden Estin Içime |
ÖZLEM BİR YAĞMUR GİBİ YAĞIYOR ÜSTÜME
DAMLALaR YÜREĞİME VURUYOR GECENİN KARANLIĞINDA BİR BAŞIMAYIM ŞİİRLER HAVALANIYOR KUŞLAR GİBi ŞARKILAR AĞLIYOR YOKLUĞUNA BÜTÜN RÜYALARIMDA HAYALLERİM DE SEN GÖZLERİM KAPANIR KAPANMAZ GÖZLERİN YAKLAŞIYOR SONRA BİR RÜZGAR ALIP SeNİ BENDEN UZAKLARA GÖTÜRÜYOR SENİ ÇOK ÖZLEDİM ........ |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 06:44 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.