![]() |
AYRILIGI NASIL TARIF EDEYIM
GECMEZ BIR ÖMÜR GIBIDIR AYRILIK BÜLBÜL OLDUM DERTLERLE DOLDU KANATLARIM DIKENLE CEVRILMIS GÜL DÜR AYRILIK ############################ BIR YARADIR KANAR YÜREKLERDE DERMANI BULUNMAZ ACIDIR AYRILIK YAZA YAZA SONU GELMEZ DERTLERIN BITMEYEN SIIR GIBIR AYRILIK #################### GURBET_CIEGIYIM BAKIN BENIM HALIME NE VARLIGIM BENZER NEDE ÖLÜME BURAM BURAM HASRET VARDIR ICIMDE SANKI GAMLI YASDIR AYRILIK gurbet_cicegi |
YESEREN UMUDUMU CÜRÜTTÜN
GURBET_CICEGINI GÖZÜ YASLI YÜRÜTTÜN SU ÖMRÜMÜ SEN BITIRDIN TUTDUGUM DALLARIMI KESDIN TUTUNACAK BIR TEK DALMI BIRAKTIN ######################## DIKENLI TEL OLMUS SACLARIN SOGUK TAS OLMUS BAKISLARIN GÖZLERINI ESR ALMIS KASLARIN SEVIP OKSAMAYA ELMI BIRAKTIN ########################### TAS KOYMUSSUN TÜM YOLARA KARACALI OLDUN SEN BAHTIMA UMUDUM KALMADI SU YALAN DÜNYADA YÜZÜNÜ GÖRMEYE YOLMU BIRAKTIN ############################ gurbet_cicegi |
Koparma kalbimi
Yerinde kalsın Düşünmem kendimi Orda sen varsın |
Ey mehmedim...
Bastığın nice topraklar seninle Gurur duyuyor.... Bastığın her toprak sana muhtaç.... Kana benzeyen bayrak dalgalanır Düşmana inat... Ey kara gözlüm mehmetçik? Sana bir Şey olursa uğruna Yakarım Dağı,Taşı,Düşmanı... Her gün dua ederim??? ALLAH´A.. Mehmetçiklerin yanın da ol diye? Bahrı yanık anne bırakma... Seven yolları ayırma... Gelin olan kızların gelinliğini Kana bulandırma... Gelişi uzak olsun..... Ama geri dönsün? Döndüğünde başına ne gelmişse Gelsin... |
Hayel ederim seni....
...Sevgilim... Tıpkı! Bir su gibisin, Berrak ve temiz .... Dokunmak istesemde! Dokunamazsın! Çünkü sen bir susun.. ...Sevgilim... Ellerime doldurdum seni, Tutmak için, Bir sızıntı gibi ellerinden, Aktın gittin.. Hayel ediyorum seni?? O kadar?Hoş Ve o kadar güzel bir duygu ki? Anlatılması zor! Tarif etmesi imkansız? Yaşayan kişi bilir... Su gibi akıp geçtin ömründen?? ...Hayelin bile güzel... ...Sevgilim Su... 09 Eylül 2007 Pazar |
Seni ben bir güle benzetiyorum
Kızardığın zaman kırmızı gül´e Kızdığın zaman sarı gül^e Benzetiyorum.. O kadar zarif ve incesin ki! Hayran kalmak elde değil Hal hatır sorman insanların Dinlemen sen iyilik meleğisin Gizlice fakirlere yardım eden Kapısına yemek bırakan dualarla bekleyen küçücük çocuklar,Nineler Anneler.. Gülüm o kadar iyisin ki kapıya bıraktığın her yardım Umutla bakan küçücük çocuklar heyecan içinde Noel baba ne getirdi bize diye Bakan gözler... |
Yalnızlık çığlıklarımı duymuyor Musun?
Bu kentte yapayanlız haykıran Kızı görmüyor musun? Bir düşün neler yaptın bana! Seni severken sevgimle alay ettin Seni severken silmek ne kadar zor Bilir misin?Nankör.. Yıllarım seni sevmekle geçti Tertemiz bir kalp Tertemiz bir ruh misali Sen ne yaptın aldın alay ettin Çekip gittin!! Yalnızlık çığlıklarımı duyuyor Musun? Yıllar sonra gelsen? Seni seviyorum desen... Ne olcak ki seni.... İsmini kanla yazdım!! Kanla ismini bir kaleml |
Cesaretin yok?
Niye aşk istiyorum diyorsun? Boş konuşmaya mı? Geldin dünya ya Boş yaşamaya mı? Geldin Cesaretin yok Konuşuyorsun Senin yaptığın sadece Konuşmak Konuşmak Konuşmak Karşındayım neden sustun Atıp duruyordun Ne oldu? Söndün! Korktun mu!Yazık Ne oldu... Boşa zamanımı harcama! Boşa kafa şişirme... Cesaretin yok.... |
Bir yıl daha geçti sensiz?
Odamdaki sessizlik, Duvardaki hüzün, Penceremdeki yansıyan ışık! Evet hepsini yaşadım... Tek başıma eski hatıralarla kandırdım kendimi... Bir yıl daha geçti sensiz... Bir yılda biraz isyan biraz özlem!! İkisi karışınca ben bile Sözlerimi hatırlamıyorum.. Şuan hayalin ve resminle Günümü geçirirken Seni özlediğimi resmine Ve odama söyleye biliyorum... Bir yıl daha geçti sensiz Aslında mutluyum Neden dersen aşkın karşılığı olunca Boşuna geçmem |
Sayende kavga nedir öğrendim?
Gözlerimin yaşını da sen öğrettin Ne yazıktır ki?? Akan göz yaşlarım senin için Akıyor... Kalbim sıkışıyor ismini alınca.... Seni görence kaçıyorum köşe Bucak.. Pişman oluyorum..... Kavga ediyorum kendimle... Yüreğim dayanmam bu acıya Diyor.... Her gördüğünde onu.... Can çekişir gibi.... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 08:43 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.