![]() |
bir ikitirdim uğrunda döktüğüm yaşları al götür vicdansız ruhun
yıkansın her günüm hasretin zülmü ile başlar ahımı hakettin ciğerin yans bilseydim duyguya yer yok dininde el pençe durmazdım hain önünde kapkara yas tutum doğum günümde neşedoğuştan sevgiye aşka meyildimkimsenin lütfuna muhtaç değildim bi sana diz çöktüm sana eğildimcanım tak ettin ciğierin yansın mi yok ettin ciğerin yansının |
Yanlızlıkla boğuşmaktan Öyle hastaki yüreğim
Ölesiye yaralı Gözlerim dolu dolu Dökülen her parçaya ağlıyor Tüm vicudum yanıyor Seni arıyor seni soruyor gözlerim Ve öyle çok özlüyorum ki seni BU GECEDE AKLIMDA SEN YANIMDA YANLZLIĞIM BOYLU BOYUNCA YANIMDA |
Gidişinle beni o kadar kırdın ki!
Sana gitme diyemedim.. İçimdeki ayna paramparça oldu sen giderken? Neden? Neden........ Sende mi! Aynısın sende mi? Gidiyorsun... Gözlerimin yaşını içime akıttım İsmini anmadım Resimlerini yaktım... Gidişinle beni yaktın.. Her şey düzelir bilirim.. Unutmaksa unuturum Seni unutmak zor Alışılır... Gözlerini görmeden yaşarım bir Ömür boyu Anlamazsın bilirim Duymazsın bilirim Başka kollardasın kim bilir? Kırılan yüreğimi bile görmeden |
ACI KELIMESI ARTIK ACITMIYOR BENI
INAN YAKMIYOR ESKISI GIBI YIKMIYOR BEDENIMI SANA DOKUNAMIYORUM SANA BAKAMIYORUM SANA ULASAMIYORUM O YÜZDEN ADINI ACI KOYDUM HER AN HER SAAT HER DAKIKA HER SANIYE ALDIGIM NEFES GIBI BEN ACIYI YÜREGIMDE BEN ACIYI BEDENIMDE BEN ACIYI GÖZLERIMDE BEN ACIYI ICIMDE TASIYORUM ISTE O YÜZDEN ARTIK ACI CEKTIGIMI BILE HISSEDEMIYORUM gurbet_cicegi |
SEN VARSINYA YETER BANA
ACMASIN GÖNÜL GÜLLERIM ZAMAN ZAMAN KAYBOLUR DURGUNLASINCA ASIK OLDUGUM GAMZELERIN MEHTABI SÜZER SANA BIR KEZCIK GÜL DERIM ############################## GITSENDE SANA KAL DERIM GELMEMI ARZU EDERSEN HIC DÜSÜNMEM GEL BENI AL DERIM UZATSAN ELLERINI SAKIN BENI BIRAK DERIM SEN VARSINYA BEN DAHA NE ISTERIM ######################### HICRANLA BIR SES DUYSAM AH SU ISATNBUL DERIM OLSA BE BITRANEM SEN VARSINYA BEN DAHA NE ISTERIM gurbet_cicegi |
Geçenlerde beni sormuşsun Bensiz nasıl demişsin Sen bilmezmisin İnsan
nasıl nefessiz yaşayamassa İnsan ki nasıl hayatım dediğini kaybettiyse Seven nasıl sevdasından kopduysa Aşık nasılki aşkdan vaz geçtiyse Yüreği nasıl yanarsa insanın Ve kalbi artık durduysa NASIL YAŞARKİ İNSAN NASIL YAŞANIRSA İŞTE ÖYLEYİM SENSİZ İŞTE BÖYLEYİM |
Düşünemiyorum SENsiz bu sokakları..
Düşünemiyorum boş kalan anıları.. Düşünemiyorum resimsiz çerçevemi.. Düşünemiyor kimse SENsiz Beni be GÜLÜM.. |
Sen ince arımdın veremdim sana aleme haramdım sana haremdim sana
aşkınla tutuşan keremdim sana aslıdan çooook ettin ciğerin yansın........ Düşsemde kalkarım tutma elimden,gururum merhamet unmaz zalimden,beddua çıkmazdı şair dilimden sabrımı tükettin ciğerin yansın..... Sineni kaplasın bu onmaz yara,hayatın boyunca gölgemi ara, değilmi sen benim yüzümü kara saçımı ak ettin ciğerin yansın........ |
hayal gibiydi sevişin
hayal gibiydi gidişim hayaldi yaşadığımız sen hayal gibiydin hayaldi elimi tutuşun hayaldi gözlerimin içine bakışın hayaldi buluştuğumuz yerler sen hayal gibiydin şimdi sen gittin hayal gibiydi gidişin hayaldi senin yalan aşkın sen hayal gibiydin |
her gidişin ayrı anlam yüklüyor..yapma Allah aşkınaya hep kal benimle
söz etme gidişlerden ya da silinsin isminde cismin de.oynama benimle dengemi bozuyorsun.aşkı yaşayacak yürek bırakmıyorsun insanda.böyle değildin sen ne oldu sana?bittiyse heyecanın bileyim bende.sni çok seviyorum diye başlayan ve ama ile devam eden cümleleri duymaktan bıktım.seviyorsan seviyorsundur aması olmaz bu işin.üstelik bir cümlede ama varsa bir önceki yargının hiçbir hükmü yoktur artık... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:14 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.