![]() |
Seviyorum desem
En güzel sensin desem Nazikce yanına gelsen İsmini söyler misin Seviyorum ama kimi En tatlı birini Nasıl söylesem sana İlk harflere baksana |
Gurbet Derdı Büktü Belımı
Bagladı Elımı Kolumu Sasırmıs Kalmısım Dostlar Yolumu Dertler Gelır Bana Tane Tane ############################# Bulamadım Bunca Sene Bır Durak Kurudu Göz Yaslarım Akmaz Oldu Bak Gönül Dılı Neler Söylüyor Bak Sende Dınle Anla Tane Tane ######################## Felek Cektı Benı Cetın Hesaba Dınletemedımkı Ben Sözümü Sana Olurda Bır Gün Gelırsen Bana Yollara Gül Dökerım Tane Tane |
Dudakdan Kalbe Bır Yol Varmıs
Orada Benım Sevgım Yatarmıs Kalbın Sanırım Bende Kalmıs Sımdı Ver Dersın Kalbımı Gerı Ama Cok Gec Artık Verememkı ########################### ıste Yaktı Kül Ettı Benı O Sendekı Delı Sevgı Görmez Ettı Gözlerımı Tüm Yasakları Cıgnettı ######################## Ben Gızemlıydım Ben Hep Gızlenırdım Bırtek Bu Kuralları Sana Karsı ısleyemedım Kalbıme Söz Gecıremedım |
Dört Mevsım Gecsede Beklerım Senı
Yıllar Gecıp Gıtsede Beklerım Senı özlemın Tükettı Yüregımı Hasretın Yaksada Beklerım Senı Beklerım Bırtanem ömrümce Senı ########################### ınankı Derbeder Oldum Yolunda Hıcranın Yakıp Durur Canımda Sakın Sakın Yıllar Boyu Benı Unutma Gelecegım Elbet Bır Gün Yanına ############# Sabrederım Ben Sımdı Hersey O Güzel Gelecek Günler ıcın Degılmı Ben Sabır La Beklerım Beklerım Bırtanem Senı |
Unutmadım seni! "Ey Yalnızlık..." .:.
Ne yazilmali ki silinip gitmesin, ne söylenmeli ki unutulup bitmesin. Sessizlikle bağlayan bir hikaye bu. Eger bagladigi gibi bitecekse sonu, yasanan her ne varsa sil, gitsin.Hayallerde gerçek gibi yasarken seni, umutlarda bitti bir zaman, sevgiler de. Seni seviyorum çünkü ne zaman siir okusam, misralarindan sen akiyorsun, gözlerimden yaslar süzülüp resmine damliyor, sessizlik sarariyor içimde, susuyorum. Tam buldum dedigin anda kaybetmek nedir bi |
ben sen değilim
hani bazen geceyle başbaşa kaldığında herşeye küskün binbir düşünce içerisinde olursun işte sevgilim ben senin dertlerinim gözlerinisyan edip uykuya daldığı an beni görürsün rüyanda,düşünde almışandır ben seni herşeyinle |
Bir gül istiyorum,
Sensiz açmayacak. Bir gün istiyorum, sensiz doğmayacak. Bir gece istiyorum, sensiz bitmeyecek. Bir AŞK istiyorum, Seninle hiç bitmeyecek. Birtanem |
Bak yine sonbahar rüzgaryine serin esiyor
seni fısıldıyor kulagıma hep dökulmus yapraklarda arıyorum bulacakmısım umuduyla ama senyoksun neden bukadar erken gittin biliyormusun sensiz hayat cok acı veriyor bana hani söz vermiştik hani ayrılamayacaktık amasen erken vazgectin sözunden pesettin yalnız bıraktın beni, martıların sesini dinlerdik sahi |
Eğer bir gün seni bırakıp gidersem,
heybemi düşlerimle dolduracağım. Bu düşlerin her birinde sen olacaksın. Sarılacağım her kadının bakışlarında, seni arayacağım. Gülüşünüzü hatta, konuşmalarınızı karşılaştıracağım. İşte, yani, ne deyişlerini arayacağım, ve aradıklarımı bulamayınca, senden başka hiç bir kadına sarılamayacağım. Düşlerim ve hayallerim kalacak, senden bana yaşanmış günlerin adına. Eğer bir gün seni bırakıp gidersem, yüreğimi öksüz kalan anılarımız |
agırdır sevgım her yurek tasıyamaz
buyuktur umutlarım her omuz kaldıramaz herseyı sılerde bu gonul bır SENI UNUTAMAZ^!!!!! |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:52 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.