![]() |
bıraz sevınc bıraz huzun :o hayat ıste
sevmeler yalvarmalar:o ask ıste sırın seker tatlı:o sensın ıste SENI SEVEN BIRI:o benım ıste |
Hayat seninle güzel bana
Sensiz boşlukyatım anlasana, Esirgeme sevgini benden. Bu can nasıl vazgeçsin senden, Aniden girdin dünyama, Güneş gibi doğdun,karanlığıma, Vuruldum gülüm, ben senin gözüne kaşına, Yeter artık acı,gözlerimin yaşına, |
On sekiz yaşın nisan günleri
Dünya bir kızın gözlerinden ibaret Hayat bir taş su içimi Ne zaman oldu aklımda yoktu Yamurlar yağdı hatırladım Yayıldı içime aşk iklimi Toprak kokusu bu muydu Böyle miydi benim insanlarım Ben hiç yoruldum mu severken Ah bu uzak ses kimin Şüpheniz olmasın şimdi bile Düşüp ardına gidebilirim |
Sen, tarif edemediğim bir yaprak yelisin,
Sen, içimde sönmeyen tek alevsin, Sen, yaşama sebebimsin, Sen, aldığım nefesim tek derdimsin, Sen, varlığıyla huzur veren, Sen, yokluğuyla delirten, Sen, çiçeklere renk veren, Sen, rüyalarıma giren, Farkındaysan hep senden bahsediyorum, ya ben,seni ölümüne seven(aşığınım).- gül güzelim esra için; |
Seni çok seviyorum ilk aşkım
Bunu sen bilmiyorsun Belki beni sevmiyorsun Ne olursa olsun Seni hep seveceğim |
Ben hiç hoşlanmadım büyümekten,
Hoşlanmadım büyüklükten. İçimdeki sevinçle beraber çocukta ölüyor yavaş yavaş. Büyümek böyleyse acılı, Böyleyse sancılı, Ben sevmedim ne bugünü nede yarını. Çocukken çok sevmiştim aşkı. Sandımki oda beni hep sevecek, Sandımki ilerdede hep böyle olacak, Sandımki oyunlar devam edecek. Saklambaç, körebe, elim sende oynanacak. Ve yanılmadım oyunlar oynuyoruz hala Saklanıyor duygular bulamıyorsun, Öyle gizli öyle karmaşıkki anlayamıyorsun. Körebe oynuy |
Sinir harbinden yeni çıktım.
Malubum kendime, Malubum *******e, Malup oldum sevdiğime. Malup oldum nasip, kısmet zihniyete Malup oldum sevildiğini bilmeyene Malubum bugün, yarını göremeyene.... |
Bir gülü sevdim
Rengi kırmızı Bir aşkı sevdim Sonu acı Bir güzeli sevdim Gülüşü çok tatlı Bir seni sevdim Gönlümde hala sancısı |
Unutmuş gibisin kalbini!
Dinle bak neler diyecek sana. Unutmuş gibisin sevgiyi! Hisset ,ne olacak sonunda. Kimse duymuyormu sanıyorsun sesini, Duyan olur mutlaka, anlatmayı bilirsen kendini. Gören olur sanma sakın, bakmayınca görmezler seni. Yüz vermedin,başını kaldırıp bakmadın,kaybettin. Boşuna can çekişmelerin,tek başına kalacaksın, Aldanırsın yalanlara sandın, yanıldın. Bu yolda yalnız yaşayacaksın........ |
Güzel Diyemem Sana! Yalan Olur
Gül Diyemem Sana! Dikeni Olur Güneş Diyemem Sana! Sönük Olur Aşığım Diyemem Sana! Yazık Olur |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:03 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.