![]() |
BOSUNA BEKLEYIP AGLAMA
BIRAKTI GITTI UNUTTU SENI ICINDEKI FERYADINI GÖZÜNDEKI YASLARI SILMEZ SILMEYECEK UNUTTU SENI ################# *******CE AGLADIGINI ADINA SIIRLER YAZDIGINI DUALRDA YALVARDIGINI BILMEZ BILEMYECEK UNUTTU SENI ########################## DIYECEKSIN SEN NERDEN BILIYORSUN BUNLARI BAK DOSTUM ZAMANINDA BENDE YASDIM BU OLANLARI UNUTMADIM AMA UNUTULDUM TIPKI SENIN GIBI SIMDI SILDIM TÜM DUYGULARI gurbet_cicegi |
ANLADIM HERSEY FAYDASIZ
KAVUSMAMIZ IMKANSIZ BIRAKMAZLAR ANLAMAZLÖAR BIZI BIRBIRIMIZI DELICE SEVDIGIMIZI ##################### BU ASKA YASAK DEDILER GÖNÜL NIKAHIMZI SILDILER BENI VE SENI KADERE KURBAN VERDILER ############################## NE SENIN NE BENIM SUCUM BU GITMELIYIM ANLA BENI SEVGILI NE OLUR KAL DEME BANA DAYANAMAM SENIN ACILI BAKISINA AFFET AFEET GIDIYORUM SEVGILI gurbet_cicegi |
AYIRDILAR IKIMIZI
YAKTILAR YIKTILAR BIZI ANLAMADILAR KALPLERIMIZI GÖZYASLRIM SEL GIBI SIMDI BU HASRETLIK YAKIYOR BENI ################### YOK YAPAMAM BEN SENDEN KOPAMAM BEN ISTERSE ÖLÜM GELSIN BU CANI UGRUNA VERIRIM ######################## BAK BENIM SEVGIM BÜYÜK BENIM SEVGIM KORKUSUZ BEN BÖLE SEVIYORUM SENI SÖLE SENDE SEVIYORUMUSUN BENI ? gurbet_cicegi |
kader beni benden aldı
çekilmez dertlere saldı seni göreceğim diye gözlerim yollar da kaldı yaralıyam ey yaralıyam ben bir bahtı karalıyam git gözüm görmesin seni ben belalıyam hey yaralıyam |
GÖZLERIMI KÖR ETSELER
TIRNAKLARIMI KÖKÜNDEN CEKSELER BAGRIMI KOR ATESLE DELSELER BIRAKMAM YAR SENI ########################### YOLARIMA TAS KOYSALAR ELLERIMI ZINCIRE VURSALAR DILIMI YERINDEN KOPARSALAR BIRAKMAM YAR SENI ########################## BU KALP BENDE OLDUGU SÜRECE MEVLAM YASAMAMA IZIN VERDIGI SÜRECE BU BENDEN RUHDA KALDIGI SÜRECE BIRAKMAM BIRTANEM BIRAKMAM SENI ######################### gurbet_cicegi |
BEN ARTIK SEVMEKDEN YORULDUM
EL GIBI KALBINDEN KOVULDUM ÖYLE BÜYÜKKI GÖNLÜMDEKI SEVGI BEN SANA KÖLE OLDUM ############################# BIR DILENCI MISALI SEVGINI SENELERDIR DILENIYORUM DERBEDER BIR SAVDALI GIBI BEN SAYENDE AKLIMI KAYBEDIYORUM ################################# AL AL GÖTÜR BU SEVDAYI CIK GIT ARTIK BIRAK BENI YÜREGIMDEN SILSIN RABBIM SENI CÜNKI BEN ARTIK VEFASIZ SEVMEKDEN YOLRULDUM YOLUN IZIN ACIK OLSUN ############################## Gurbet_cicegi |
Hani uzaktaki yıldız parlak gelirya insana...
Uzakta olduğun için TUTKUNUM sana........... Hani en güzel aşklar imkansız gelirya insana... İmkansız olduğun için AŞIĞIM sana......... |
Inanmadım Hıç Kapılmadım Kimseye Saçmalıktı Benim Için Belki Aşk Bir
Hiçti şimdi Ise Aklımda Fikrimde Bir Sen Bir Sen Meyer Ne Tutkulu şeymiş Aşk Ne Güzel Aşkta Deyil Bence Keramet Bir Sensin Aşktanda Güzelsin Birgülsen Bana Bir ömür Verirsin Sanki |
Gönlüm kalbime kaymış olsa
Aşkım aşkınla karşılık bulsa Seven kalbim ah bir kavuşsa Mutluluğuma mutluluk katsa Bedenimiz bir bütün olsa Bizi kimse ayırmasa Aşkın beni çöle atsa Aşk ateşin beni yaksa |
Sır gibi sakladım seni içimde
Bir türlü kimseye anlatamadım Bir yudum sevgini çok gördün bana Aşkına değmezmiydim anlayamadım Bir ömür boyu çaresiz seni bekledim Ben sana yolumu gözletemedim Bir yudum sevgini çok gördün bana Kalbimin sesini dinletemedim Yıllardır avundum seversin diye Gönlüme söz geçiremedim Bir yudum sevgini çok gördün bana Kalbimin sesini dinletemedim |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:17 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.