![]() |
bu şiiri bir zamanlar sevipte şimdi ayrı olanlara ve acı çekenlere
armagan ediyor ve duygularımı şöyle dile getiriyorum sen varya kızım sen sevmesini bilmeyen aşk için hiç degmeyen birisin aynı zamAnda zır delinin birisin adını kalbime aşkla yazmıştım güzel bir hayali gercek sanmıştım senin sevgine nasılda kanmıştım seni sevdigim için özür dilerim aşkından karşılık beklemek suçmuş şu vefasız dünyada neler yokmuş senin beni sevmeye niyetin yokmuş seni sevdig |
Diyorum ki bir gün
sevdamı yüreğime yüklesem alıp gölgemi yanıma dağ deniz çekip gitsem... dolanır ayaklaıma güz anamın yanık ninnileri kor beni çaresiz... uçurumlar doldurur bakışlarımı yönümü nereye çevirsem... kalsam, sığdıramam bu deli maviyi ihanet kokan soluguna metropollerin üşür gözlerimde yediveren tomurcuk yedigöğün yıldızları yüreğimde bir maral ağlar hangi suya eğilsem... kanayan bir yaradır özlemim güz kıyılarında akıp gider sancıyarak mevsimle |
Sevmenin lamı cimimi olur
Yalandan sevmek bize yakısmaz Gun gelir yalan belli olur Yalan sevgi kimseye kalmaz soylerim. Ama ben sevdim mi,adam gibi severim. Once ümit verip,sonra sır olan Güzelligini kullanıp yakın olan Acımasızca seni boynu bükük koyan Böyle sevgiliden nefret ettim ederim Ama ben sevdim mi,adam gibi severim ::::by_karamsar.... |
Bir gün bana gelip sevmediğini
Güzel günlerin çoktan bittiğini Nasıl söylersin Allah aşkına Bir erkek ağlıyor biten aşkına Hasrete koyduğumuz saatleri Çılgınca seviştiğimiz *******i Unuttun yazık, dön de bak ardına Bir erkek ağlıyor biten aşkına Evlenip de bir yuva kuracaktık Bir ömür boyu mutlu olacaktık Kimsenin sözüne kanmayacaktık Verdiğin sözleri unuttun artık Ayrılmak kolay mı,kalmaz yanına Bir erkek ağlıyor biten aşkına Umudum yıkıldı döndüm şaşkına Bir erkek ağlıyor |
Bir kız tanıyorum 20 30 yaşlarında
Hayatttan nefret ediyor Hayatının daha baharında Daha bu genç yaşında Mutluluğu hiç tatmamış Gülmek için hep sebeb aramış Sevmeyi denemiş sevmiş ama Ailesine karşı koyamamış Bir kız tanıyorum umutsuz Bir kız tanıyorum çaresiz Bir kız tanıyorum gayesiz Hayatı çok düzensiz Bir kız tanıyorum hep ağlayan Aklına geçmişi getirip Kendini isyana bağlayan Dertlerini yanlız kalem kağıtla paylaşan Bir kız tanıyorum gözleri yeşil Allah bile görmemi |
Küçük bir menekşeyim
Daldan dala konan Ellerin dilinden kurtulamayan Kendini korumasız sanan Sebebsiz yere yana Ömrünce hep ağlayan İnsanlardan da korkan Kimsesiz menekşeyim ben Boynum eğri düzelmez İşlerim bozuk yola girmez Ne bekler bu hayatttan gizli gizli bilinmez Kimsesiz menekşeyim ben Gece gündüz düşünen Ömrünce hep üzülen Seven bir arkadaş edinemeyen Kimsesiz menekşeyim ben Yanlız kaldım ağlıyorum Halimi kimseye anlatamıyorum Herkes güler iken ben gülemiyorum Y |
Güneşin battığı bir akşam üstü
Hayalim canlanacak gözlerinde Kulakların çınlayacak gecenin 3 ü Ben geleceğim aklına ağlayacaksın bir gün oturacaksın nikah masasına mutlu olacaksın belki orda imzanı attığın işte o an varya ben geleceğim aklına ağlayacaksın Yabancı eller elini tutsa Yabancı gözler gözüne baksa Hani o yapacağın o ilk dans varyaa Ben geleceğim aklına ağlayacaksın Sardı artık bütün özlem kalbimi Sensiz yaşmanın ne anlamı vatki Bir yerlerde gösterirler kabrimi Bi |
Bir ömür yetermi seni sevmeye
Seni sevmeye karar verdim ben Luzum yok sevgilim sevdim demeye Sensiz yapamadım sana geldim ben Seninle bir ömür boyu aynı yastığa Başımı koymaya karar verdim ben İyi kötü günde her an dostluğa Yanında olmaya karar verdim ben Ne nikah memuru ne iki şahit Allah huzurunda yemin ettim ben İster delice sev ister çek git Kalbime sevgimle imza attım ben Yorgun gözler takılmış bir noktaya Sevgilerim bitmiş umutlarım kaybolmuş |
Gidiyorum buralardan
Seni bir gün göremedim Şu kısacık hayattta Doya doya sevemedim Beni ellere verdiler Ben seninim diyemedim Çok aradım sokaklarda Ama seni göremedim Ne çok sevmiştim seni Bunu hiç söyleyemedim Beraberce gezdiğimiz O yerlere gidemedim Bana hiç ümit vermedin Beklermisin demedin Nasıl sevdim bilmedin Hep yanlış değerlendirdin Hep ellere inandın Sevgimi sahte sandın Beni böyle yapayalnız Korumasız bıraktın İşte geldi nişan günüm Ben ellere gidiyo |
Verdin Bask Kasabasındaki Sivil Halka Yönelik Hava Bombardımanlarını Tualinle İnsanlığa Biz Anlamadık Hardal Gazını Keşfettik Ekmeğimizin Üzerine Sürdüğümüzden Arta Kalanları Tüm İnsanlığın Üzerine Sürmeye Dostum Pablo Picasso Gürkan Kaya |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:29 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.