![]() |
Öyle
Bir Yerden Vurdun Ki Beni Ne Ben Vurulduğumu Anladım Ne De Sen Vurduğunu Anladın Ta Ki Bir Gün Beni Vurmaya Geldiğinde Ben Sana Vurulduğumu Anladığım An A Dek Öyle Vurulmuşum Ki Sana Ben Vurulduğumu Bile Anlamadım Sana Anlasana Gürkan Kaya |
Bir Yağmur Bulutuydu
Aşkımız Yağdı Aniden Bardaktan Boşanırcasına Kalmadı Bir Damla Bile Geride Gürkan Kaya |
Günbatımı
Gibidir Seninle Ayrılık Tıpkı Güneşin Göğe Vedasındaki Sonlanmayan Elveda Gibi Gürkan Kaya |
bir gıpta boğazıma takılır,
üşürüm seni düşünerek dona kalırım, şarkı gibi idi sözlerin bir masal, rakamlar kifayetsiz aşkımın değerine, ama unutma aklım hepseninle hep sende. bilsemkibu güneş doğmaz doğudan, bilsemki bu yürek vazgeçmez senden, anlatırım yaradana,seni ne kadar sevdiğimi, anlarım o zaman sana ölebileceğimi.. hep bir mısra eksik kalırdı şiirlerimde, düşünürdüm acaba neden die? birde baktım ki herşey eksiksiz olmuş, şaşırdım, sonra gördümki sayfanın altında senin |
Bakır
İletken Tellerle Parmaklarından Bağlı İnsanlar Geldiğinde Sisteme Karşı Verilir Yavaş Yavaş Sistemli Bir Şekilde Sisteme Uyum Elektriği Coslanmış Yüreklere Gürkan Kaya |
Baskın
Yedik Daha İlk Karşılaşmamızda Sevginin Yıllardır Beklediğimiz Hep Beklediğimiz Beklenen Sevginin İlk Karşılaşmasında Bakışıyla Tüm Şarjörlerini Üzerimize Boşaltan Sevginin Katledildiği Faili Meçhul Sevgiler Dosyasına Fişlenen Bir Ömür Boyu Hiç Silinmeyen Boş Mermi Kovanlarına Arıların Petek Yaptığı İçine Sevgi Balı Kustukları İnsanların Kusmuklarıyla Kaplanmış Mermi Kovanları Oysa Biz Neler |
Bir
Gün Yüreğime Misafir Etsem De Seni Sevilmek Nedir? Bir Bilsen Seni Gürkan Kaya |
SEN
Sabahları uyandığımda,sabahın o sessizliğinde kendimi yapayalnız hissediyorum.Kendime gelmek için bana senin gözlerini hatırlatan su ile yüzümü yıkıyorum.Su o kadar berrak ve soğuk ki beni anında ayıltıyor.Birden üşüyorum ve ısınmak için aynı sen olan güneşin doğmasını bekliyorum.Nihayet güneş ortaya çıkıyor ona baktığımda seni görüyorum ve içim ısınıyor.Tam sandalye'ye otururken birden senin sesini duyuyorum.Yani ağaçlarda öten bülbülleri,artık kendimi daha iyi hissediyorum. |
Ey!
Zaman Kavramı Nedir? Bilmeyen Aşk Çat Kapı Ansızın Geleceğine Beni Hazırlıksız Yakalayacağın Yerde Bir Gün Haber Ver De Gönlümce Doya Doya Bir Ev Sahipliği Yapayım Ben Sana Gürkan Kaya |
Olsaydın Bir Bahçe
Olurdum Bir Bahçıvan Ne Güzelde Bakardım Ben Bahçeme Ben Sana Su Verirdim Susuzluktan Çatlamış Kurumuş Toprağına Çatlakların Suyla Dolana Dek Budardım Kurumuş Dallarını Düzensiz Yapraklarını Güzel Kalana Dek Toplardım Bahçendeki Yabani Bitkileri Otları Taşları Böcekleri Sana Zarar Vermesinler Diye İzin Vermezdim Hiç Kimsenin Sana Dokunmasına Seni Koparmasına Açtığında Güller Bahçende Dünyanın Tüm Renklerini Sunardım Sana Olmayan |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:03 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.