![]() |
bu kalabalık senin düğününe benim ise cenazeme geliyor sevgilim bu
dualar senin dğyününde benim ise cenazemde okunacak sevgilim senin basına duvaklar benim ise mezartaşı seni ellere beni ise kara toprağa verecekler sevgilim..... |
olmaz diyen dillere inat sevdim seni,
belki bir hırs efsanesi, belki de kerem misali, ilahi aşkla birleştirdim sevgimi, yürümez diyen dillere inat seveceğim seni, belki umudun sesi, belki aşkın yakıcı ateşi, hiçbirşey engel olamayacak, ellerini tutmama, güzel gözlerinde aşkı tatmama, hiçbir güzellik sebep olamayacak, güzelliğini unutmama, |
Gözler Gözleri Gözleyen Gözleri Gözler
Yakup _ Yıldırım |
Hasret çekmek Zordur Ama Aşk Hasreti çekmek Her Hasretten Daha Zordur
Ben En Zor Hasreti çekiyorum |
2004...
Adın dudağımda sen duymasanda, Hep seni seveceğim sen sevmesende, Gönül seni ister sen gelmesende, Belki gelirsin diye bekleyeceğim, Ne ben eski benim nede yüreğim, Aşk yolunda ebediyyen yürüyeceğim, Hiç bikmayacağım yemin ederim, Yeterki yanımda ol SEVDA ÇİÇEĞİM, Kader alırsa eğer seni elimden, Mahrum kalırsam sevda yelinden, Duymazsam sesini taa derinden, Sökerim kalbimi o an yerinden, ------------------------------------------ |
göremesemde her dakika seni,
bilki; her dakika kalbimdesin oynayamasanda saclrımla bilki ölümüne asıgım ben sna! öpemesemde dudaklarını kapatınca gözkapaklarımı bilki içimdesin! sarılamasamda boynuna bilki;engel olamaz mesafeler bu aşk'A aramasamda ellerini elimde bulamayıp aglasamda; lanet olsun sensiz bu dünyaya! özleminden yansada yüregim aşkına tövbeliyim. bir yıl değil bin yılda olsa seveceğim! göremesemde seni, ARAMIZDAKİ YOLLARI ELBET BİR GÜN SİLECEĞİM!.. |
kalbim kırık,bedenim paramparca
saymadım kac yıl oldu,uykularım fırarlarda bogazımda dügüm,dudagımda zoraki kahkahalarla, içime akıttım zehrimi ruhumdaki kara zindanlarda, söyledigin sözler dizildi bogazıma kaya kaya yutsam yutamam,kussam kusamam ne yapsanda ben sana kızamam, KIYAMAM... |
Seni Sevdigim Için Bir Gün öldürecekler Beni. Param Parça Edecekler
Kalbimi Sökmek Isteyecekler Ama Bulamayacaklar Hani Kalbin Nerede Diye Soracaklar Onu Sana Verdigimi Asla Bilmeyecekler (aşkım) |
Çıkmıştı makama arz-ı hal için,
-"bey" dedi yutkundu eydi başını, Bir azar işitti ki oldu o biçim, -"şey" dedi yutkundu eydi başını, Çıktı kapıdan dört büklüm dışarı, Gözler çakmak çakmak benzi sapsarı, Bir baktı konağa alttan yukarı, -"vay" dedi yutkundu eydi başını, Çekti ayakları kahveye vardı, Açtı tabakayı sigara sardı, Düşündü neden sonra garsonu gördü -"çay" dedi yutkundu eydi başını, Yürüdü kör-topal çıktı şehirden, Ağzında küfür |
Gözlerine bakıp bir gülüşün yetti içimde fırtınalar koparmaya
Yanımda olamasan da benimleydin İçimde bir yerde büyüyordun her geçen gün Oysa küskündüm Yalnızlığıma ortak oldun Karanlık *******ime ışık Bana beni geri getirdin Bozdurdun küskünlüğümü Seninle yeni bir güne merhaba demek ne güzel Ne güzel *******i benimle olduğunu bilmenin huzuruyla uyumak Sen benim aşkım olduğun günden beri Bir tek sen varsın aklımda Sensiz ama senle doluyum Güneş gibi doğdun yüreğimde içimi ısıt |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.