![]() |
kabaran nehirler gibi arsızım. kuruyan dallar gibi yapraksızım. seni
sevdim belkide hayırsızım. sevmek sucsa ömrümün sonuna kadar işlerim |
Dur sakın gitme birazdan kopacak fırtına var yüreklerimizde
Ardımızda kalacak fısıltılar konuşmasın aşkımızı gitme Keşkeler ömrümüzü bitirmesin ayrılık şarkıları çalmasın Umutlar aşkımızla yeşersin sen ol sadece hayatımda Dur sakın gitme yaşanacak bir güzel ömür var yüreklerimizde Bırak başımı kalbine koyayım aşkını dinlememe izin ver Yaşamalıyız sonuna kadar güller solana kadar yaşamalıyız Topraktan çıkardığın kalbimi dinle senin aşkın var orada Yalan söylemez o kalp sana inan s |
yine kıpır kıpır yüreğim
sevda denizine yelken açıyor dalgaların sürüklediği gemiler gibi, yanaşacak bir liman arıyor. bulutlar gibi kabarık duygularım fırtınalarla sürekli savruluyor. sıcak bir sevgi buldugunda sağanak olup kalbime yağıyor. gelincik ürkekliğinde hislerim, sürekli korkular yaşıyor, hoyratça savrulup kopmak istemiyor. neden anlamak istemezler bilmem ki! benimde sevmeye hakkım olabileceğini |
başta hep seni seviyorum.sni seviyorum diye avuttun beni.ama ben sana
hiç aldanmadım,inanmadım.çünkü seni seviyorum kelimesinin büyüklüğünü ben senden önce çoktan biliyordum.sven svdiğini üzmez.senin sevginde sende kocaman bi yalansn artık benim için.bütün ilkleri senle yaşadım bana bi ilk daha yaşattın.önce seni seviyorum dedin sonra yarı yolda bıraktın.TEŞEKKURLER SEVDİĞİM TEŞEKKURLER.bu muydu sonsuz sevgin?bu muydu bir günlük olmayan aşkın;?hani soylemıstın ya ellerini bıkatıgımda ÖLÜRÜM |
sessizliğe el açtım inzivada yüreğim.
ylınayak koşarken hep yokuşlar tırmandım. bu yüzden belkide yorgun düştü dizlerim. sandımki düşlere adım,adım yaklaştım. hayatın ellerinde umudum parçalandı. dönüp ardıma geride kimler kaldı. yalanlardan kaçarken gerçeklerle savaştım. bir yığın dost ararken düşmanlarla karşılaştım. yüreğimde taşıyorum maziyi kırık bir bavul gibi. gölgemde yıkılırmı tıpkı hayallerim gibi. kim açar kapısını bana eskimiş umudumla. ölüme varırımıyım son attığım bi |
üçb eş günlük hevesleri bir kenara bırakıp.
dünyada birçok kişinin sahip olmak için çok şeyini vereceği bu sevgiyi asla incitmemelisin,değerini bilmelisin. insanların kişisel çıkarları uğruna her türlü yalanı söyleyebildiği şu fani dünyada sana sonsuza dek,ölümden sonra da sürecek bir sevgi veriyorsam bu sevgiyi yaşayabilme cesaretini gösterebilmelisin... |
kaybetmekten en çok korktuğum sensin
sesini duyamamak yüzünü görememek bakamamak gözlerine doya doya gözlerimi kapattığımda hayalini görememek yanı başımda dinlediğim şarkılarda varlığını hissedememek daha neler neler bu gün iyi dinle geceyi,denizi,gökyüzünü fısıldadım onların kulağına beni bırakmamanı,hep yanımda olmanı gece ben onu ikna ederim dedi nasıl diye sordum birdaha sabahı göremezsin derim dedi deniz bende hep seni sevmesini söylerim ona derim ki eğersevmessen onudalgal |
sana dur diyemem ki
ki gitmek isteyen ben değilim yol ayrımı gelmeden bu kaçış neden arkanı dönüp gidecekmisin bitmeyen karanlıklara mı bırakacaksın beni sevmiyorum değişin gözlerime bakışın yalan mıydı yani şimdi gidecekmisin peki sevmeyecekmisin artık beni ne olur beni öldür git yalvarırırm sana ben sensiz yapamam ki yaşayamam yada beni de al yanına sonum önemli değil ki senden sana gelicek olan bana gelsin canım pahasına korurum seni canımın pahasına sevdiğim gibi |
sevgim seni ilk gördügüm zaman başladı
cesaret edip yanına gelemedim kabul etmessin diye karşına bile çıkmadım çünkü ben şişman ve çirkinin tekiydim sırf bu yüzden zayıflamaya kalar verdim karşıma ilk çıktıgında seni sevdigimi söylüyecektim şimdi 20 kg verdim ama herşey bitmişti artık hayalimdeydim çünkü seni başka birisiyle görmüşler o anı anlatamam unutmak istiyorum |
Yıllarca en acımasız yangınlarda
Mısra mısra yaktınız beni Şimdi sıra bende Hazır olun Birer birer Ateşe veriyorum sizi... Ve kalbime gömüyorum küllerinizi Varsın dikenleriniz avucumu kanatsın farketmez Yeter ki Sevenler yüreklerine taksın güllerinizi.. |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 12:17 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.