![]() |
karanlığın tam ortasında küçük de olsa bir ışık oldun hayatımda belki
açık belik koyu renkli ama yine de oldun..bundan sonra neler olur bilemem ama kalbimi yaralamaya niyetin varsa bir an önce karar ver... |
Ne olursun konuşma böyle,
Bana bu acı sözleri söyleme, İçim parçalanıyor, Sen söyledikçe. Sil gözlerinin yaşını, Beni de ağlatacaksın, Söz ver bana ağlamayacağına? Nasıl kıydın, O güzel gözlerine, Yağmur damlacıkları gibi, Akıyor göz yaşların. İzzettin Bilgin |
Lütfen aşkım olarak ve bana sadık olarak kal.İstersen arama sorma beni
istersen terket ,dönme geri.gözyaşı acı olsada aşkın bedeli senden başkasını sevmeyeceğim.Bir seni düşündüm bir de kendimi saatler dolmadı,sabah olmadı.Bir seni düşündüm birde kendimi susamışken gönlüm aşka sevgiye senin yüznden dönüm deliye.Güneş batarkende kızıldır doğarkende ama birinde merhaba diğerinde elveda der....Biliyo musun sevgilim seninle belki cehennemde karşılaşırız.Sen kalbimin hırsızı olduğun için,bende Allah |
Duydumki vazgeçmişsin benden
Bir başkasını sevmişsin Olabilir gönül bu Hem benden güzelmiş, Kısa kumral saçlı Anlamlıymış bakışları. Gözleri yeşil mi,mavi mi? Asıl merak ettiğim Acaba seni benim kadar sever mi? |
Beni benliğimden çalan imkansızım .
Esirin oldum ansızın. Hala sürüyor aşk sızın, Seni sensiz yaşadım. Aldandım gözlerine Tahammülüm kalmadı yalan sözlerine. |
Matem Tutan Yüreğim.
Ebruli Gözlerin. Lanetlenmiş Yüreğin. Teselli Arayan Ellerim. Eskimeyen Sana Olan Aşkım. Mutsuzluğa Hapsedilmiş Kalbim... |
Bir sen varsın
Işık sacan etrada delice Bir de ben varım ki Anlamı anlamsızlıktan doğan puslu bilmece Bir sen varsın Yüzü gülen beni görünce Bir de ben varım ki Sevgiden anlamaz cahili hece Bir sen varsın Yüreği dağlar delen minik serçe Bir de ben varım ki Serab-ı kaplan,ürkektir kendince Bir sen varsın Anlatamadiğim cümlelerce Bir de ben varım ki O cümleleri isteyen sadece Hep sen,sen dedim ya güzelce Aynı soyler mi ki bu dil öldüren melek gelince? |
her aşk yeni bir aşkın heycanıdır derler
oysaki ilk aşkın heyecanı başakadır çünkü sen benim ilk göz ağrımsın gözümü ilk açtığımsın güne seninle başladım seni düşünürek sabahları getirmeye çalıştım. ........................ derslerde bile aklımda sen wardın sürekli ismimizi yazardım kağıtlara seninle buluşcağım günlerde tatlı bi telaş sarardı beni ne giysem,nedesem,napsam diye düşünürdüm bütün gün ilk aşkın heyecanı gerçekten çok başkaymış seni hala sewiyorum kimseleri yerine koyamadım |
(G)ülmek yakın...
(A)ğlamak uzak... (M)utluluk yakın... (Z)ulüm uzak... (E)llerimizde kopmamaya... (M)ahkum olsun... |
gurbetin zorlukları arasında
elimde birtek yırtık resimin olmasada bu sevdanın up uzun yolunda gece gündüz gitmeye razı olsamda yetti artık benim bu hasret canıma son deminde yaşıyorum haytımı dert deryasında verecegim bu canımı silmişim gözümden zaten ben bu dünyayı |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 11:42 AM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.