![]() |
sevmek; bakmak değil görmekse eğer,
sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.... * * * * * sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM * * * * * sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek; sevdiğini çıklık çı |
Ağlama gözlerim, yeter yaşlar dökme
Mutluluk kucak açtı, işte gönlüme Dur diyelim artık, çektiğmiz dertlere Şu gelen sevgiyi de, yitirmeyelim Biliyorsun çok çektim, felek elinden Oyunuyla aşkımı, aldı elimden Ağlama gözlerim, hayır yok maziden Şu feleği bir daha, güldürmeyelim Mutluluk güneş gibi, bize doğacak Kararan şu dünyama, ışık tutacak Ağlama gözlerim, aşk bizde kalacak Gönlümü şu dertlere, düşürmeyelim |
Ender gÜnlerdir
çaresizlik vurur bir anda Hani gitmek istersin gidemessin Kalmak istersin kalamassın Bişileri değiştirmek ister Ama o gÜcÜ kendinde bulamassın Yanlışları görÜrsÜn,doğrusunu bilirsin Ama olduğun yerde dönÜp durursun Kendi çevrende bir daire çizer gibi Daireyi bÜyÜtmek istersin Yapamassın bÜyÜttÜğÜnÜ sanırsın BÜyÜk bir yanılgıyla aynıdır daire Yaşam ile ölÜm arasındaki o ince Hassas çizgi gibidir bazen çaresizlik ölÜm acılarını simgeler çoğu zaman Yaşamsa umudun |
Uzaklardan gelen bir sesle uyandım
Sabahın ilk ışıklarında seni aradı gözlerim Fakat sen yoktun içime bir hüzün çöktü sevgilim Oysa ne güzel dalmıştım o güzel gözlerine Hayallere dalıp güzelliğini yaşıyordum Oysa şimdi yoksun yanımda sensizim Ufka dalmış gözlerim seni bekliyorum Ne olursun bekletme beni dön artık sevgilim |
sana cesaret vermesin caresiz kalışım
şimdilik çok güzelsin ve sen kazandın bir gün pişman olup beni ararsın unutma ben o artık eski ben değilim Ben değiLim sana şarkıLar yazan Ben değiLim hasretinLe yanan Ben değiLim yokLuğunda ağLayan Unutma ben o artık eski ben değiLim... ...by_karamsar |
Sen şiir ol ben şair
Sen sevgi ol ben sevdalı Sen derman ol ben dert Ne sen sev ne ben ağlayayım İçimde alevlenen aşkım Volkan oldu patlayacak Çile oldu kaldı Ne sen sev ne ben ağlayayım |
Son kez anacağım seni bu gece
Son kez olacaksın dudaklarımda Son kez döküleceksin dudaklarımdan Bu sana son haykırışım olacak Son yalvarışım Çekip gideceğim ,son kez tek başıma Senden kalanları yakacağım Bir cılız alev, bir kibrit çöpü tutuşacak Koskoca bir mazi yanacak Acımıyacağım bu kez Bakmıyacağım göz yaşına Seni kalbimdeki mezara gömeceğim Her yıl dönümünde, geleceğim baş ucuna Dualar edeceğim, ellerimi açarak Gözyaşlarımla suladığım toprağına kapanacağım |
Bir Firtina eserdi deli deli,
GözÜnden akar yaslar seli, Gurbet yaraladi dostum beni, inan cok özledim seni! Bahari beklerken kisa döndÜm, ölmeden topraga gömÜldÜm, Hatira defteri oldu su gönlÜm, inan cok özledim seni! Derdimi anlatmaya zaman kalmadi, Gurbet beni benden aldi, Hasretin kollari beni sardi, Inan cok özledim seni! |
seni gördÜgÜm an dökÜlÜr
o gÜzel sözler senin için dudaklarım kurusada yanar haram ******* oldu bana her şey o gÜlen yÜzÜne o bakan yÜzÜne hasret bıraktın beni gÜlÜm yanıyorum yanıyorum bu gecede ben sevdama yanarım ben gözlerime aglarım her anımda her gÜnÜmde seni anlatamadım kimseye anlatamadım gÜlÜm anlatamadım seni kimselere aglama gÜlÜm aglama bir gÜn gelirim sana anlatırım sayfaları her zaman hadi durma gel artık sevdigim gel |
Bir Sevda çiçeği Yeşeriyor
Gönlümün Kıyılarında Yüreğimi Sarıyor Anzısın Bu Sevda Bulutu Hayalin Gözlerimin önünde Gülüşün çıkmıyor Aklımdan Bakışların Seni Bende Bıraktı Her Yanım Da Sen Durup Düşünüyorum Seni ******* Boyu Bana Seni Anlatıyor Yıldızlar Gözlerinin Hasretindeyim Yüreğim Boşluklarda Seni Sayıklıyorum Söylemediğim Bir şey Var Kelimler Takıldı O Akşam Içim De Haykırdım Gökyüzüne Seni Sevdiğimi...... |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 10:31 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.