![]() |
günler günlere ******* *******e taşıdı bizi yıllar boyunca içimize
attık çektiklerimizi ağlamak gülmek istedik kurmak istedik hayallerimizi düşündük sanki hiç bitmeyecekmiş gibi acı acı çıkınca merdivenleri bitişin acısı kaplıyıverdi bütün benliğimi |
seni ne çok sevmiştim herşeyimi sana vermiştim bırakıp gittin beni
yandı bu yüreğim sevdam. umutlarım hayallerim yok oldu tüm ümitlerim sensiz ben hayatı neyleyim yandı bu yüreğim sevdam. sana sevdamsın demiştim canımsın kanımsın demiştim seni ölümüne sevmiştim yandı bu yüreğim sevdam. gülen yüzüm gülez oldu seven gönlüm sevmez oldu kaerim bana gülmez oldu yaralı bu yüreğim sevdam. terk edip gittin beni ağlattın yaktın beni perişan kal derim yaralı bu yüreğim sevdam |
Çok sevdim seni ben
Sen bunları bilemeyecek kadar kördün Yüreğimde öyle bir acı düğümlendi ki Ne ağlayabiliyor ne de düşünebiliyorum Günden güne hasretin kor olup Yakıp tüketiyor bu bedeni. Çiçekler açar bahar gelince Sular dağlardan coşarcasına akar Bir kuzu anasına koşar Benimse ne açacak bir tomurcuğum Ne koşacak bir bekleyenim var Sadece hasret var yüreğimde Yakıyor yüreğimi bu umutsuzluk Canım çok yanıyor Bak gece bile gündüze Kış bahara kavuştu |
Ayrılık kapıyı çalıyor açma
Biraz daha düşün zamanımız var.. Ne günler yaşadık bak sayfa sayfa Seninle yazılmış romanımız var.. Gönül kapısından hemen uçma dur! Selamsız vedasız böyle kaçma dur! Bilinmez yerlere yelken açma dur! Seninle mutluluk limanımız var! ... Bir anda yokuşa çevirme düzü Dargınlık bir aşkın tadı ve tuzu Hatırla Tanrıya verdiğin sözü Ayrılmak yok diye yeminimiz var... |
bir hata yaptım bin af diledim
üstüne durmasan ne kaybederdin her fırsatta bir tokat gibi yüzüme vurmasan ne kaybederdin neyin eksilirdi beni affetsen ne vardı kalbimi tekrar fetetsen ne olur birazda olsa beni sevsen ne kaybederdin cnm deyimde dönsen ölürdüm uğruna bir kere gülsen söylesene sende biraz sevsen ne kaybederdin |
Seni Unutmak ölümün Korkunç Yüzü Ile Yüzleşmek Demek
Seni Unutmak Hayatın Ne Kadar Anlamsız Olduğunu Anlamak Demek Gözlerindeki Beni Görmek Her Seni Düşünüşümde Seni Kalbimde Hissetmek Sana Seni Seviyorum Demek Benim Için Hayat Demek Bitanesi |
Aşkımı hiçe sayarak
benı böyle yanlız bırakarak Kalbımı derin bir yasa bogarak GİTTİGİN O GUNDEN BERİ MUTSUZUN ALLAH şahidimdir sevmıştim senı Hep gerçek sanmıstım senın sevgını Kimse dolduramaz inan yerını Gittigin o gunden beri MUTSUZUM Sensiz göz yaşlarım tek tesellım ıslanmaya mahkumdur kipriklerım Çok şey degil senden istedıgım Gittigin ogunden beri MuTsUzUm |
Gidiyorum
Damla damla yağan Nisan yağmurları altında Sensiz ve yalnız Gidiyorum Çiçekler filizlenmiş Toprak kokulu Bir ilkbahar ayında Ve sen yoksun yanım |
Gidiyorum
Damla damla yağan Nisan yağmurları altında Sensiz ve yalnız Gidiyorum Çiçekler filizlenmiş Toprak kokulu Bir ilkbahar ayında Ve sen yoksun yanımda |
sevmek; bakmak değil görmekse eğer,
sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.... * * * * * sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM * * * * * sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek; sevdi |
Forum saati GMT +3 olarak ayarlanmıştır. Şu an saat: 05:43 PM |
Yazılım: vBulletin® - Sürüm: 3.8.11 Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.